• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Eşim ile boyumuz aynı hemen hemen 1.72 yiz. Ben irilik açısından daha iriyim ama. Baya yapiliyim mesela vatka asla kullanamam cunku omuzlarim yuzucu omuzlari gibi. Benim tarafta 1.70 altında pek kimse yok. Erkek kardeşim 1.90 mesela. Ama eşimin tarafında eşim en uzun öyle söyleyeyim. Gerçekten merak ediyor insan. Önceleri pek merak etmiyordum ama bu ara meraktayim :) Tabi ki en önemlisi sağlıklı dünyaya gelmesi. Lakin İnsanız işte merak etmeden de duramiyoruz :) Esimde en çok cinsiyetini merak ediyor mesela...
ben evlı bıle degılım ama bende cok merak edıyorum .. :D kızım mı oglum mu olcak .. nasıl bı suradı olcak :KK46:

xenforo-smilies-kk13.gif

Ben yiyince bi yerime değmedim ama yanlışlıkla değsek yine mi oluyor?
Saçma geliyo bana ama bilmiyorum :)
Bnde inanmiyordum canim ama cilegi yerken defiler yeme cocukda leke olur dediler elimi bacagima surdum ayni yerde cilek var kizimda

Dr, dan geldim. Sonuçlar kötü. Kistik higroma . Pzt radyoloji bakacak. Dr. Bu sekilde fazla yasamaz dedi .allah sizleri ve bebeklerinizi korusun. Hoscakalin.....
Canim allah bebeğini de seni de korusun ... Yine de ümit kesilmez ama illa ki olacaksa da vardır bunda da bi hayır ...

Canım ne fark eder ki kız ya da erkek olması.. Evlat evlâttır. Allah kimine hiç vermiyor. Kendime de kızıyorum artık cinsiyet muhabbeti yapınca. bence hiç ama hiç fark etmiyo cinsiyeti Hayırsız olduktan sonra.
Canım anlatmak istediğim zateb o değiL. Erkek fikrine alıştık hayal kırıklığı olur gibisinden diyorum. Yoksa ilk çocuğum zaten kız olsun erkek olsun be fark eder. Sağlıklı olması tek temennimiz. İnsan merak etmeden duramıyor gel gör ki. Her hamile kadının içinde vardır buna benzer düşünceler.. Amacım erkek olsun inşallah erkek olur felan değil ki zaten. Benim ne oğlum var ne kızım hepsi de benim bebeğim olucak :)

Kızlar bana doktor decavit verdi fakat folik asit için bişey demedi bırakılıyormu bu ikili testten sonra
3 ay kullanıyorsun bana 12.haftada bırak dedi,ama bazı doktorlar 4 aya kadar kullandırıyormuş
eşime eczacı söylemiş,sen doktorunu ara istersen,telefonu yoksa hastaneden arayıp iste.

Bi kaç gündür giremedim forum a ama maşallah sohbetler baya ilerlemiş okuyamadim. Hanımlar bişey sormak istiyorum. Saçlarım çok uzun bakamiyorum aslında çok ince telli ve zayıf saçlarım var biraz kestirmek istiyorum. Ama aklımda hep saç kesilmez bebeğin ömrü kisalir inancı var. Bir kaç arkadaşa sordum sakin kesme dedi. Diyanetin sitesinde hurafe diye geçiyor. Çok arada kaldım bu batıl inanca mi inanayim yoksa saçlarımı kestirip rahat mı edeyim
ben kızıma hamileyken kestirdim,bundada kendim kestim.
o kadar batıl inançlar varki.

kestir ve rahatla önümüz yaz dahada zor olacak benim belimde permalıydı ben kestirdim rahatladım batıl inanç onlar
Çok zor uzattım şimdi belime gelmek üzere bi yandan da kiyamiyorum :)

canım bende inanmam böyle şeylere ama içinde bi acaba kalcağına kestirme daha iyi. dayan bebişin doğana kadar :)
bi yandan öyle düşünüyorum ama daha çok var ve daha çok uzayacak o zaman a kadar hiç baş edemem diye korkuyorum; )

ben kızıma hamileyken kestirdim,bundada kendim kestim.
o kadar batıl inançlar varki.
artık insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten o kadar çok ki aman öyle yapma aman böyle yapma diyen.. Insan in içini rahat birakmiyorlar bir türlü :(

Bu da benim bebisim kizlarrr
Doktor kesin olmasa da cinsiyet soyledi sizin de yorumlarinizi bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20150307_135536.webp
    IMG_20150307_135536.webp
    13 KB · Görüntüleme: 117
12+4 detim su an canim
Doktor kiz gibi dedi bugun ama nisanin ilk haftasi diger kontrolum.kesin orda belli olur alisverise baslamayin dedi:)

12+4 detim su an canim
Doktor kiz gibi dedi bugun ama nisanin ilk haftasi diger kontrolum.kesin orda belli olur alisverise baslamayin dedi:)
Aynıymışız seninle :) banada hemen alışverişe gitme demişti. 10 15 güne netleşir heralde bizimkiler canım :) hayırlısı olsun çok tatlı :)

Bende yorum yapamiyorum cinsiyet hakkinda hic. İlk andan beri erkek diye dusunsemde bugun kiz diyecegini hissetmistim doktorun.ilk bebegimiz olacak allah hayirli saglikli evlat nasip etsin de gerisi onemli deil kiz erkek farketmez

Back