Nasıl gidiyor hamilelik :)
Ben de memnun oldum
Rabbim kucagına almayı nasip etsin..ilk bebeğimi kalp atışı olmadıgı için kürtaj oldum denememize ragmen olmuyodu ama Rabbim bi mucize nasip etti ve ben 3 ay adetsiz hamile kaldım sürpriz oldu
Hayırlısı olsun canım evet eşim iri, ölçülerimiz biraz önde gidiyor gibi; bakalım 16. Hafta ilk işim kendi druma pipiyi sormak olsun :)
Rabbim kucagına almayı nasip etsin..
Onu aklına getirme kendine ve bebeğe olumsuz etki eder..
Bebeğin olması zaten mucize değil mi?
Sperm ve yumurtanın mucizevi buluşması..
Bak mesela bi örnek vereyim yengem hamileydi ama düşük yaptı çok üzülüyordu, sonra doktor demiş ki kan uyuşmazlığı var ilerde sakat olabilirdi..
Demek istediğim önceki bebeğin dünyaya gelmeyecekmiş Allahın var bi hikmeti muhakkak.
Ama bak yeniden nasip etmiş ve korkma inanıyorum ki kucagına alacaksın
Ozel siparisle yapildiklari icin teslim suresi 10 hafta ve i katologdan stedigin renkleri yaptirabilirsin magzada olmasi sart degilaaaaa bu çok güzelmiş.. ama sanırım artık üretilmiyor.. bn sadece dark blue görebildim.. bi de bej olanı hoşuma gitti.. ama kız olursa direk kırmızıyı kaparımayyyh içinde bebişlerimizin olacağını hayal etmek bile çok güzel
Allah razi olsun şükür ama mide bulantım afrdersin kusmam bitmio..daha 3 ay bitti ama ne yaptysam olmuyo...bide sabah ac karna troid hapı kullanıyorum akşam kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onlarn yan etkileri midir nedir halszim...1 sene 8 aylk evliyim geçen yıl bi dü§üğüm oldu bi kere bi acı yaşadk ama Allah bidaha yasatmaz inşallah...
Senin nasıl gecio sanırm cinsiyet falan bellibizde taramalı testlere baktrcaz hafta başı hayırlısyla...
Rabbim yardımcımız olsun canım gece hiç uyuyamadım içimde hep bi sıkıntı vardı
Amiiin hepimizde.... Bu haftaki testleri kandan bakacaklar dedi doktor ama netten baktım annenin karnına iğneyle bebegin suyundan veya plesentasndan bi sıvı alnp bebegin otistik olup olmadğna da bakıldğı yaziordu...biraz ürktüm bu testi yaptıdn mı biraz kafam karıstı :-(Bulantılar değişiyo bünyeye göre benim ilk 3 ay hafif vardı kusma olmamıştı şimdi içim dışıma çıkıyor umarım doğuma kadar devam etmez bazılarının öyleymiş çünki :)
Cinsiyet için bu çarşamba rdv vardı İnşallah belli olur doktor erkek olabilir demişti 12ci hafta :)
Hayırlısı olsun Allahtan gelen herşeye razıyız..
Allah yaşatmasın İnşallah tekrarını hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah
İkili teste mi??Amiiin hepimizde.... Bu haftaki testleri kandan bakacaklar dedi doktor ama netten baktım annenin karnına iğneyle bebegin suyundan veya plesentasndan bi sıvı alnp bebegin otistik olup olmadğna da bakıldğı yaziordu...biraz ürktüm bu testi yaptıdn mı biraz kafam karıstı :-(
Miğden yanıyor mu?Kızlar yokmu mide ağrısına bi çözümünüz,off sıkıldım valla yaa bi iyi bi kötü
Aynen canim bi suru sorunu var ama sonu guzel:)Kızın olcak dicem ama erkekti senin. :) hamilelik değiştiriyo malesef insanı. Gecer canım bende de hergün başka bişi oluyo :)
Himm bu guzelmisss ama baska rengi daha guzeldirEki Görüntüle 1443814
Bak canım bu çok tatlı mesala :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?