- 14 Şubat 2015
- 47
- 52
- 13
- 33
bendde kullanıyorum o kan ilacından . içerken midem bulanıyorKIZLAR gyno ferro sanol haptan kullanan var mi birde bana iMom Omega diye birsey yazdi birazda mantar var aslinda kasinti yok ama akintim afedersiniz kirec gibi bi tuhaf doktor hanim gyno canesten diye bir fitil yazdi ama kuĺlanmak istemiyorum bebisim cok kucuk daha uff bayanlarin isi zorrrr
canım hayırlı uğurlu olsun aldıkların. bizde stokke marka düşünüyoruz bebek arabasını hangi siteden aldın?Buda bizim ilk kiyafetimiz degil ama ilk aldigimiz elbisemiz :) Ve siparis ettigimiz arabamiz
Evet aynen alırken hatta dedim ki başka rengini de mi alsam dedim sonra artma dedim kendi kendime daha erken diyeSagol canim benim insallah alah kullanmayi nasip eder :* saglikli olsunlarda daha neler alinr :) benm bu battaniyelr cok hosuma gidiyo nedense pamuk gibi bide organikmis bu :)
Sen benim dipleri görsen off sarı kumral beyaz kabus gibi ama ne yapalım idare edicez artık.Kızlar bu dip boya sıkıntısı nolucak. Eşim çimgene gibi oldun diyor. napçezzzz
Cnm ultrason ölçümleri bir iki ufak tefek oynamalar olabilir çokta takılmamak lazım onlara ense kalınlığıda gayet iyi benimki ile aynı ayrıca benim oğlum hep 2 hafta önde gitti be şuan 8 yaşında ve hayla iri 10 yaş alıyorum kıyafet biraz ailenin iri olması ile alakalı bence eşim boylu poslu e doğal olarak ta oğlumda yaşıtlarımdan öndeIyi geceler sevgili anneler :) umarım hepiniz iyisinizdir. Bazı arkadaşlar bebeklerinin iri olduğunu yazmışlar. Bunu nereden anliyorsunuz? Doktor mu söylüyor acaba? Yoksa belirli haftalardaki standart ölçülere göre mi değerlendiriyorsunuz? Biz 11+6 yiz. Bebeğimiz 5.6 cm. Doktor gelişimi gayet iyi dedi ama boyutuyla ilgili bir yorum yapmadı. Bizimle yakın tarihte olanların CRL si kaç acaba? Bugün ikili tarama testimiz vardı. Ense kalınlığı 1.7 çıktı. Kan verdim. Sonuçlar salı günü çıkacak. Inşallah sorun çıkmaz. Sizde ikili taramalar ne durumda?
Tşkler sağolunhepınıze hayırlı dogumlar
Cnm ultrason ölçümleri bir iki ufak tefek oynamalar olabilir çokta takılmamak lazım onlara ense kalınlığıda gayet iyi benimki ile aynı ayrıca benim oğlum hep 2 hafta önde gitti be şuan 8 yaşında ve hayla iri 10 yaş alıyorum kıyafet biraz ailenin iri olması ile alakalı bence eşim boylu poslu e doğal olarak ta oğlumda yaşıtlarımdan önde
Canım sağlıcakla giysin insallah.bende aynı kıyafeti nette görüp beğendim dokunamadigim için almadım.sence yeri iyi mi pamuklu mu.Kizlarrr bugun. Hava missss gibiydii sahil superdii oglumn yeni cicileryle geldimm :)
Ortaya karışık çıkar canım :)ilgin için teşekkür ederim :) Ne bileyim merak ettim acaba bizim ki iri mi ufak mi diye. Benim tarafta herkes baya iri eşimin tarafında da herkes ufak tefek. Bizden nasıl bir kombinasyon çıkacağını gerçekten çok merak ediyorum :)
Ortaya karışık çıkar canım :)
herkez senin kizin olacak diyor soldaysa kesin kizdir diyolar persembe ogrenicem insallahBenim solda canim erkek ama herkste ayni degil :*
Daha bugun bi arkadasin hikayesini dinledim. Kadin yeni dogum yapti, ikizlerine hamileyken doktor iki cocugun kafasinda da odem gormus, ikisinde de asiri zeka geriligi olur demis. Kadin hamileligini aglaya aglaya gecirmis. Veee iki tane dunya tatlisi, saglikli cocuk dunyaya getirmis. Hic canini sikma ve tevekkul et. Hatta bence tedavisi olamayacak seylerin de testlerini yaptirarak canini sikma bosa. %100 sonuc vermiyor, hele de kurtaj gibi bi dusuncen yoksa...Kızlar ben ıkılı test yaptırmadım.. Doktorum da en azndan ense kalınlıgını olcelım dedı.. Tamam dedım.. Dun radyolojıde dopplere gırdım radyolog ense kalınlıgında artıs var dedı 3.2mm dedı... Snra doktorum bırde ben bakayım dedı kendı ultrason cıhazıyla o da 2.2mm olctu.. Bebekte odem varmıs bıraz zeka problemıne yol acabılırmıs...daha ılk gebelıgım yaaa moralım bozuldu.. Dortlu test yaptırmanı tavsıye ederım dedı doktorum ama sonucunda tedavı falan olmadgı ıcın onu bu sefer yaptırmıcam kafam corba oldu,.. Benımle aynı seylerı yasayan var mıııııı
6 aya tanınmaz bi hal aĺcaz desene :)Sen benim dipleri görsen off sarı kumral beyaz kabus gibi ama ne yapalım idare edicez artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?