2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aaa süper aynı battaniyeden bende aldım geçen gün e bebek den Güle güle kullansın ogluslarimiz tuluma da bayıldım. ..
Sagol canim benim insallah alah kullanmayi nasip eder :* saglikli olsunlarda daha neler alinr :) benm bu battaniyelr cok hosuma gidiyo nedense pamuk gibi bide organikmis bu :)

Eşin falan iriyse bebek de iri kemikli oluyo hemen erkek diyolar , aylarca erkek dediler arkadaşıma, sen pipiyi göstermeden 16. Haftadan önce inanma
Hayırlısı olsun canım evet eşim iri, ölçülerimiz biraz önde gidiyor gibi; bakalım 16. Hafta ilk işim kendi druma pipiyi sormak olsun :)

Merhaba hanımlar, evrembus aldıklarını paylaştıkça daha da bor hevesleniyorum :) haftaya kontrolüm var ben o günden sonra almayı planlıyorum. Benim yerime alan hazırlık yapan bir sürü sevdiğim var :) iki annem battaniyeler örmeye başladı çok güzel gidiyor. Bittiğinde paylaşacağım sizlerle de. Eşimin 4 tane teyzesi var o kadar güzel hazırlıklar yapıyorlar ki minişim için, bir tane puset battaniyemiz hazır, gerçi şimdiden bir sürü hazır şey var ki.. Herkes büyük bir heyecanla cinsiyeti bekliyor, bir teyzem bir sürü sipariş vermiş hırkalar yelekler sadece iş cinsiyete kaldı.. Mama takımımız da gelecek bekliyoruz. Yavrum daha yoldayken o kadar çok seviliyor ki bazen bana alçak birşey kalmayacak diye düşünüyorum.. İnsanın ailesinin sevdiklerinin olması ne güzel bir duygu böyle özel günlerde çk şükür iyi ki varlar

Kizlar bide erkek ama hiiiic ama hic mavi alaism gelmiyo hic hosuma gitmiiyo beyazi bile sevmemm ama beyaz aliyorm yerine yada hep krem kahveli cock cok agir olck

Bizimkilerde oyleler canm allah hepsinden razi olsunn ben sizlern aldiklrinida merkla hevesle bekliyorm kendimnkne almis gibi sevinirm ya bakinca:)

Bizimkilerde oyleler canm allah hepsinden razi olsunn ben sizlern aldiklrinida merkla hevesle bekliyorm kendimnkne almis gibi sevinirm ya bakinca:)
bn de kendimi çok zor tutuorum alışveriş için.. ama dha çok erken gbi geliyor.. 6. aydan sora başlıcam bn de inş.. ii günlerde kullanırız inş..

Buda bizim ilk kiyafetimiz degil ama ilk aldigimiz elbisemiz :) Ve siparis ettigimiz arabamiz

Eklentiler

• 11012274_10153077614874383_1386095175_n.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 118
  • bebek-arabasi1-6377.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 108
Canım biz de pipi göremedik zaten Dr da işte pipisi falan demedi Bebeğin yan duruşundan %90 erkek dedi biz de anlamadık ama çok emindi; tabiki Rabbim bizim için en hayırlısını verir inş hepimiz için hayırlı olan olsun

bn de kendimi çok zor tutuorum alışveriş için.. ama dha çok erken gbi geliyor.. 6. aydan sora başlıcam bn de inş.. ii günlerde kullanırız inş..
Oylede cnm cok ihtiyac listesi kabarik ya son aylar agirllasrsam boyle heveale gidip bakamam gibi geliyo simdi bile gidince tansiyonm dusuyo

Kizlar bide erkek ama hiiiic ama hic mavi alaism gelmiyo hic hosuma gitmiiyo beyazi bile sevmemm ama beyaz aliyorm yerine yada hep krem kahveli cock cok agir olck
Bence mavi modası eskidendi kız pembe erkek mavi denir hep ama o renk çok tatlı sırf mavi olmasada bi kaç parça alırsın mavili bişey :)

Kizlarrr bugun. Hava missss gibiydii sahil superdii oglumn yeni cicileryle geldimm :)
Gule gule giysin insallah :) Acik yesil, kirmizi veya turkuaz renkelride cok sevimli erkek bebeklerde. Benimde gozum hep erkek kiyafetlerinde aliskanlik galiba ilk oglumdan :)

Buda bizim ilk kiyafetimiz degil ama ilk aldigimiz elbisemiz :) Ve siparis ettigimiz arabamiz
Cok guzel canim yaa bayiLdimm cinsiyetler degisrse degis tokus yaparz ayy canm bi guzel kiyafetlerr vardi kiz icin icim gidiyo alisamadmki erkege

kızlar bana yardım edin nolurr içim sürekli daralıyo kötü bişey olacakmıs gibi hissediyorum hep hamile değilmişim gibi sanki çok kötü bi duygu suan bana akıl verin napcam

Bilmemki canm bi arkadas gecn face atmis gorr full mavi bana hiccc guzel gelmiyo mavi ya ancs lacivert yesil kahveli beyaz fln :)
Bence mavi modası eskidendi kız pembe erkek mavi denir hep ama o renk çok tatlı sırf mavi olmasada bi kaç parça alırsın mavili bişey :)
m

Cok guzel canim yaa bayiLdimm cinsiyetler degisrse degis tokus yaparz ayy canm bi guzel kiyafetlerr vardi kiz icin icim gidiyo alisamadmki erkege
Cok secenek yok erkekler icin ama ciddi anlamda karizma kiyafetler var bazi yerlerde :) birde boyle yandan yandan sac modeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…