• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
KIZLAR gyno ferro sanol haptan kullanan var mi birde bana iMom Omega diye birsey yazdi birazda mantar var aslinda kasinti yok ama akintim afedersiniz kirec gibi bi tuhaf doktor hanim gyno canesten diye bir fitil yazdi ama kuĺlanmak istemiyorum bebisim cok kucuk daha uff bayanlarin isi zorrrr
bendde kullanıyorum o kan ilacından . içerken midem bulanıyor

Kizlarr 9zuncu haftam nasipse bnde eylul sonu dogumum akintim var kizlar bugun doktor da cok kalabalikdi soru bile soramadim :(

Iyi geceler sevgili anneler :) umarım hepiniz iyisinizdir. Bazı arkadaşlar bebeklerinin iri olduğunu yazmışlar. Bunu nereden anliyorsunuz? Doktor mu söylüyor acaba? Yoksa belirli haftalardaki standart ölçülere göre mi değerlendiriyorsunuz? Biz 11+6 yiz. Bebeğimiz 5.6 cm. Doktor gelişimi gayet iyi dedi ama boyutuyla ilgili bir yorum yapmadı. Bizimle yakın tarihte olanların CRL si kaç acaba? Bugün ikili tarama testimiz vardı. Ense kalınlığı 1.7 çıktı. Kan verdim. Sonuçlar salı günü çıkacak. Inşallah sorun çıkmaz. Sizde ikili taramalar ne durumda?

Sagol canim benim insallah alah kullanmayi nasip eder :* saglikli olsunlarda daha neler alinr :) benm bu battaniyelr cok hosuma gidiyo nedense pamuk gibi bide organikmis bu :)
Evet aynen alırken hatta dedim ki başka rengini de mi alsam dedim sonra artma dedim kendi kendime daha erken diye:KK51:

Iyi geceler sevgili anneler :) umarım hepiniz iyisinizdir. Bazı arkadaşlar bebeklerinin iri olduğunu yazmışlar. Bunu nereden anliyorsunuz? Doktor mu söylüyor acaba? Yoksa belirli haftalardaki standart ölçülere göre mi değerlendiriyorsunuz? Biz 11+6 yiz. Bebeğimiz 5.6 cm. Doktor gelişimi gayet iyi dedi ama boyutuyla ilgili bir yorum yapmadı. Bizimle yakın tarihte olanların CRL si kaç acaba? Bugün ikili tarama testimiz vardı. Ense kalınlığı 1.7 çıktı. Kan verdim. Sonuçlar salı günü çıkacak. Inşallah sorun çıkmaz. Sizde ikili taramalar ne durumda?
Cnm ultrason ölçümleri bir iki ufak tefek oynamalar olabilir çokta takılmamak lazım onlara ense kalınlığıda gayet iyi benimki ile aynı ayrıca benim oğlum hep 2 hafta önde gitti be şuan 8 yaşında ve hayla iri 10 yaş alıyorum kıyafet biraz ailenin iri olması ile alakalı bence eşim boylu poslu e doğal olarak ta oğlumda yaşıtlarımdan önde

Cnm ultrason ölçümleri bir iki ufak tefek oynamalar olabilir çokta takılmamak lazım onlara ense kalınlığıda gayet iyi benimki ile aynı ayrıca benim oğlum hep 2 hafta önde gitti be şuan 8 yaşında ve hayla iri 10 yaş alıyorum kıyafet biraz ailenin iri olması ile alakalı bence eşim boylu poslu e doğal olarak ta oğlumda yaşıtlarımdan önde

ilgin için teşekkür ederim :) Ne bileyim merak ettim acaba bizim ki iri mi ufak mi diye. Benim tarafta herkes baya iri eşimin tarafında da herkes ufak tefek. Bizden nasıl bir kombinasyon çıkacağını gerçekten çok merak ediyorum :)

Eşim ile boyumuz aynı hemen hemen 1.72 yiz. Ben irilik açısından daha iriyim ama. Baya yapiliyim mesela vatka asla kullanamam cunku omuzlarim yuzucu omuzlari gibi. Benim tarafta 1.70 altında pek kimse yok. Erkek kardeşim 1.90 mesela. Ama eşimin tarafında eşim en uzun öyle söyleyeyim. Gerçekten merak ediyor insan. Önceleri pek merak etmiyordum ama bu ara meraktayim :) Tabi ki en önemlisi sağlıklı dünyaya gelmesi. Lakin İnsanız işte merak etmeden de duramiyoruz :) Esimde en çok cinsiyetini merak ediyor mesela...

Kizlarrr bugun. Hava missss gibiydii sahil superdii oglumn yeni cicileryle geldimm :)
Canım sağlıcakla giysin insallah.bende aynı kıyafeti nette görüp beğendim dokunamadigim için almadım.sence yeri iyi mi pamuklu mu.

ilgin için teşekkür ederim :) Ne bileyim merak ettim acaba bizim ki iri mi ufak mi diye. Benim tarafta herkes baya iri eşimin tarafında da herkes ufak tefek. Bizden nasıl bir kombinasyon çıkacağını gerçekten çok merak ediyorum :)
Ortaya karışık çıkar canım :)

Herkese marhblr arkdslr
umarim hersey yolundadir ve mide bulantlrnz azalmaya baslamistr.
biz de sonunda bebegimiz ilk kez gordk dun. Gorunce gercktn hamileyim dyebldm.
ilk iki kizim sezeryan ama bnu norml dgum yapmk istyrm. Dr umz da neden olmasn dedi:-))
pilatese basladm.malum ucuncu gebelik.asiri kilo almaktn korkuyrm.
bebeklerine yeni kiyaftler alanlr gule gule kullanirlr ins. Bnde ilk bebegimde surekli her gordgmu aliyrdm. Cok heyecan verici bi dygu.
alisveris yaparkn bebgin dogacagi mevsimi de dusunup ona gire secm yapmanzi tavsye edrim. Bur de cok kiyaft almayin arkdslr. Bebeklerinz hem ilk uc ay cok hizli buyuyor, hm de okadr cok kiyaft vs getren oluyr kiii..giydirmeye sira gelmeyip kaldrgm bir suru kiyafet olmustu.
nacizane tavsyeler...herkes tabiki herseyi en iyisini biliyor.lakin bnm ucncu gebelgm tecrube kimi zaman yonlendirici olabiliyor...
herkese mutlu haftasonlari

Kızlar ben ıkılı test yaptırmadım.. Doktorum da en azndan ense kalınlıgını olcelım dedı.. Tamam dedım.. Dun radyolojıde dopplere gırdım radyolog ense kalınlıgında artıs var dedı 3.2mm dedı... Snra doktorum bırde ben bakayım dedı kendı ultrason cıhazıyla o da 2.2mm olctu.. Bebekte odem varmıs bıraz zeka problemıne yol acabılırmıs...daha ılk gebelıgım yaaa moralım bozuldu.. Dortlu test yaptırmanı tavsıye ederım dedı doktorum ama sonucunda tedavı falan olmadgı ıcın onu bu sefer yaptırmıcam kafam corba oldu,.. Benımle aynı seylerı yasayan var mıııııı
Daha bugun bi arkadasin hikayesini dinledim. Kadin yeni dogum yapti, ikizlerine hamileyken doktor iki cocugun kafasinda da odem gormus, ikisinde de asiri zeka geriligi olur demis. Kadin hamileligini aglaya aglaya gecirmis. Veee iki tane dunya tatlisi, saglikli cocuk dunyaya getirmis. Hic canini sikma ve tevekkul et. Hatta bence tedavisi olamayacak seylerin de testlerini yaptirarak canini sikma bosa. %100 sonuc vermiyor, hele de kurtaj gibi bi dusuncen yoksa...

SEVGİLİ ANNELER (dikkat çekmesi için büyük harflerle yazıyorum)

İLK BEBEĞİNİ BEKLEYEN BİR ANNE OLARAK EYLÜL ANNELERİNİN BEBEKLERİNE NELER ALDIKLARINI VEYA TECRÜBELİ ANNELERİN BİLGİ VE TECRÜBELERİNİ ÖĞRENMENİN HEPİMİZ İÇİN FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. ANCAK BURADA PAYLAŞILAN BİLGİLER MESAJ YOĞUNLUĞUNDAN DOLAYI ARADA KAYNIYOR OLABİLİR. O NEDENLE EYLÜL ANNELERİ LİNKİNDE AÇTIĞIM 2015 EYLÜL ANNELERİ BEBEKLERİNİZE NELER ALDINIZ BAŞLIĞINDA BU KONULARI PAYLAŞMAYI RİCA EDİYORUM.

BEBEKLERİMİZİN DOĞUMU SEZON SONUNA DENK GELDİĞİ İÇİN ÇOK ŞANSLIYIZ. BİR ÇOK MARKA ÜRÜNÜ İNDİRİME ALMA ŞANSIMIZ ÇOK YÜKSEK. BUNLARI PAYLAŞIRSAK HEM BİLGİLENMİŞ HEM DE KALİTELİ ÜRÜNLERİ UYGUNA ALMIŞ OLURUZ. AYRICA NE ALMAMIZ GEREKTİĞİ KONUSUNDA FİKİR SAHİBİ OLURUZ.

SEVGİLER,

Merhaba hanimlar. Forumun cok yakin takipçisiyim her saat girip bakiyordum. En sonunda bende size katılmak istedim. 7 yıllık bir iliski sonrasi evlendim ve 8 aylik evliyim. Cok uzun sure iliskim oldugu icin cocuk konusundada erken diye hic dusunmedim ve şükürler olsunki simdi hamileyim.

1425709028696784734280.webp 14257090831351322953022.webp

buda benim minigim. Perşembe gunu cinsiyetini öğrendik. oğlummus :) doktor pipisinin resminide verdi. Netleşti artık yavastan alışverişe bende baslarim artik. Biraz uzun oldu sanirim kusura bakmayin. Sağlıklı sihatli gebelik geciririz insallah.

Son düzenleme:
Back