Bende erkege alisamiyorm canmGule gule giysin insallah :) Acik yesil, kirmizi veya turkuaz renkelride cok sevimli erkek bebeklerde. Benimde gozum hep erkek kiyafetlerinde aliskanlik galiba ilk oglumdan :)
O bende de oluyor bazen..kızlar bana yardım edin nolurr içim sürekli daralıyo kötü bişey olacakmıs gibi hissediyorum hep hamile değilmişim gibi sanki çok kötü bi duygu suan bana akıl verin napcam
Stres yapma hic canim. hepimizin yasadigi korkular bunlar malesef. ortalama 15. haftaya kadar boyle tetiktesin hep sonra o kipiortilar baslayinca normale doner hersey. iyi dusun iyi olsun bol bol dua etkızlar bana yardım edin nolurr içim sürekli daralıyo kötü bişey olacakmıs gibi hissediyorum hep hamile değilmişim gibi sanki çok kötü bi duygu suan bana akıl verin napcam
O bende de oluyor bazen..
Salavat getir dua et canım.
Bebeğinin seninle oldugunu unutma :)
Karnımda hafif hareketler hissediyorum o zaman ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum sen de bi kaç haftaya hissedersin :) o zaman için rahatlar
evet cnm doru sölüyosun.. bn almıorm ama beğendiğim herşeyi kaydediorum.. alışverişe başladığımda sıradan alıcam.. inş allahım o günleri göstersinOylede cnm cok ihtiyac listesi kabarik ya son aylar agirllasrsam boyle heveale gidip bakamam gibi geliyo simdi bile gidince tansiyonm dusuyo
BunLar hosuma gitmiyo isteCok secenek yok erkekler icin ama ciddi anlamda karizma kiyafetler var bazi yerlerde :) birde boyle yandan yandan sac modeli.
Eki Görüntüle 1443811 Eki Görüntüle 1443812
Stres yapma hic canim. hepimizin yasadigi korkular bunlar malesef. ortalama 15. haftaya kadar boyle tetiktesin hep sonra o kipiortilar baslayinca normale doner hersey. iyi dusun iyi olsun bol bol dua et
Amin canim benim insallahhh bi dogsn bebislermz:)evet cnm doru sölüyosun.. bn almıorm ama beğendiğim herşeyi kaydediorum.. alışverişe başladığımda sıradan alıcam.. inş allahım o günleri göstersin
dualar oku canm iyi gelick inaninşallah canım ama hiç ii bi durum değil şu an yaşadığım
Aaaa :/ bilmiyorum ki annemler öyle söyledi. Araştırim ben bicanım güle güle giysin.benim bildiğim ilk aylarda sarı giydirilmez. peygamberimizin bir hadiside var diye biliyorum.
araba stokke mu cnm? bn de onu gözüme kestirdimBuda bizim ilk kiyafetimiz degil ama ilk aldigimiz elbisemiz :) Ve siparis ettigimiz arabamiz
Bilmemki canm bi arkadas gecn face atmis gorr full mavi bana hiccc guzel gelmiyo mavi ya ancs lacivert yesil kahveli beyaz fln :)
m
Rabbim yardımcımız olsun canım gece hiç uyuyamadım içimde hep bi sıkıntı vardıdualar oku canm iyi gelick inan
Hihihi başlayın aynen :) bendr bayıldım. Giydirmek nasip olur inşallah :)resmen bayıldım bayıldım bayıldım şuan siyah aynı model kendi üstümde nohut sarıyada bayılıyorum ip alıp başlıyorum bende :)
Mesela ben 3 sene sonra kavuştum tedavi ile..tsk ederim inşallah bi an önce hissettiğim zamana varmak ve biraz olsun rahatlamak istiyorum
Ya büyükler boşuna demiyor desene :) sağol canım çok tesekkürlerGüle güle kullansin minnak :)) renk terapistleri ve meditasyon uygulayan toplumlarda sarı rengin karaciğeri guclendirdigi dusuluyormus. Yani sari giydirmek anadolu hurafesi değilmiş.
Evet stokke markasi Oglumun arabasi bu renkti erkek bebek icin ideal birsey. simdi birde grisi ve siyahbeyazi var ama pekte hos degil gibiaraba stokke mu cnm? bn de onu gözüme kestirdim.. kırmızısı da çok hoşmuş.. ama bebiş erkek olursa kırmızı istemeyebilirim bn :)
Kızın olcak dicem ama erkekti senin. :) hamilelik değiştiriyo malesef insanı. Gecer canım bende de hergün başka bişi oluyo :)Yok canm kusmadan degil boyle kabarmis baya kipkirmizi yanaklarm
Mesela ben 3 sene sonra kavuştum tedavi ile..
Korkular mutlaka oluyor annelik duygusu şimdi başlıyor aslında ondan :)
Güzel düşün ki bebeğine yansımasın..
İlk bebeğin mi? O yüzden de böyle olabilirsin benim de ilk
aaaaa bu çok güzelmiş.. ama sanırım artık üretilmiyor.. bn sadece dark blue görebildim.. bi de bej olanı hoşuma gitti.. ama kız olursa direk kırmızıyı kaparımEvet stokke markasi Oglumun arabasi bu renkti erkek bebek icin ideal birsey. simdi birde grisi ve siyahbeyazi var ama pekte hos degil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?