• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gule gule giysin insallah :) Acik yesil, kirmizi veya turkuaz renkelride cok sevimli erkek bebeklerde. Benimde gozum hep erkek kiyafetlerinde aliskanlik galiba ilk oglumdan :)
Bende erkege alisamiyorm canm :( o renklerede bakiyimm bi o zaman yesilide acik degl koyu seviyorm :)

kızlar bana yardım edin nolurr içim sürekli daralıyo kötü bişey olacakmıs gibi hissediyorum hep hamile değilmişim gibi sanki çok kötü bi duygu suan bana akıl verin napcam :KK43::KK43:
O bende de oluyor bazen..
Salavat getir dua et canım.
Bebeğinin seninle oldugunu unutma :)
Karnımda hafif hareketler hissediyorum o zaman ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum sen de bi kaç haftaya hissedersin :) o zaman için rahatlar

kızlar bana yardım edin nolurr içim sürekli daralıyo kötü bişey olacakmıs gibi hissediyorum hep hamile değilmişim gibi sanki çok kötü bi duygu suan bana akıl verin napcam :KK43::KK43:
Stres yapma hic canim. hepimizin yasadigi korkular bunlar malesef. ortalama 15. haftaya kadar boyle tetiktesin hep sonra o kipiortilar baslayinca normale doner hersey. iyi dusun iyi olsun bol bol dua et

O bende de oluyor bazen..
Salavat getir dua et canım.
Bebeğinin seninle oldugunu unutma :)
Karnımda hafif hareketler hissediyorum o zaman ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum sen de bi kaç haftaya hissedersin :) o zaman için rahatlar

tsk ederim inşallah bi an önce hissettiğim zamana varmak ve biraz olsun rahatlamak istiyorum :(

Oylede cnm cok ihtiyac listesi kabarik ya son aylar agirllasrsam boyle heveale gidip bakamam gibi geliyo simdi bile gidince tansiyonm dusuyo:KK43:
evet cnm doru sölüyosun.. bn almıorm ama beğendiğim herşeyi kaydediorum.. alışverişe başladığımda sıradan alıcam.. inş allahım o günleri göstersin ☺️

Stres yapma hic canim. hepimizin yasadigi korkular bunlar malesef. ortalama 15. haftaya kadar boyle tetiktesin hep sonra o kipiortilar baslayinca normale doner hersey. iyi dusun iyi olsun bol bol dua et

inşallah canım ama hiç ii bi durum değil şu an yaşadığım :(

Bilmemki canm bi arkadas gecn face atmis gorr full mavi bana hiccc guzel gelmiyo mavi ya ancs lacivert yesil kahveli beyaz fln :)

m
in2510_BLEU_1_Z.webp

Bak canım bu çok tatlı mesala :)

• Beğen
Reactions: 2k1
resmen bayıldım bayıldım bayıldım şuan siyah aynı model kendi üstümde nohut sarıyada bayılıyorum ip alıp başlıyorum bende :)
Hihihi başlayın aynen :) bendr bayıldım. Giydirmek nasip olur inşallah :)

tsk ederim inşallah bi an önce hissettiğim zamana varmak ve biraz olsun rahatlamak istiyorum :KK43:
Mesela ben 3 sene sonra kavuştum tedavi ile..
Korkular mutlaka oluyor annelik duygusu şimdi başlıyor aslında ondan :)
Güzel düşün ki bebeğine yansımasın..
İlk bebeğin mi? O yüzden de böyle olabilirsin benim de ilk

Güle güle kullansin minnak :)) renk terapistleri ve meditasyon uygulayan toplumlarda sarı rengin karaciğeri guclendirdigi dusuluyormus. Yani sari giydirmek anadolu hurafesi değilmiş.
Ya büyükler boşuna demiyor desene :) sağol canım çok tesekkürler

araba stokke mu cnm? bn de onu gözüme kestirdim ☺️.. kırmızısı da çok hoşmuş.. ama bebiş erkek olursa kırmızı istemeyebilirim bn :)
Evet stokke markasi Oglumun arabasi bu renkti erkek bebek icin ideal birsey. simdi birde grisi ve siyahbeyazi var ama pekte hos degil gibi

Eklentiler

• bebek-arabasi-3426.webp
    bebek-arabasi-3426.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 88
Mesela ben 3 sene sonra kavuştum tedavi ile..
Korkular mutlaka oluyor annelik duygusu şimdi başlıyor aslında ondan :)
Güzel düşün ki bebeğine yansımasın..
İlk bebeğin mi? O yüzden de böyle olabilirsin benim de ilk

ilk bebeğimi kalp atışı olmadıgı için kürtaj oldum denememize ragmen olmuyodu ama Rabbim bi mucize nasip etti ve ben 3 ay adetsiz hamile kaldım sürpriz oldu

Evet stokke markasi Oglumun arabasi bu renkti erkek bebek icin ideal birsey. simdi birde grisi ve siyahbeyazi var ama pekte hos degil gibi
aaaaa bu çok güzelmiş.. ama sanırım artık üretilmiyor.. bn sadece dark blue görebildim.. bi de bej olanı hoşuma gitti.. ama kız olursa direk kırmızıyı kaparım ☺️ ayyyh içinde bebişlerimizin olacağını hayal etmek bile çok güzel

Back