2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bulantıları devam eden arkadaşlar tez zamanda kurtulun inşAllah. Ben sadece 10 gün çektim ama insanı mahvediyor. Okudukça öyle üzülüyorum ki.. Keşke yapılabilecek bir şey olsa..
6. Haftadan beri gün boyu devam ediyor 3 gündür iyiyim ama yine başladı malesef artık bende hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum

bende linada mine hanıma gittim yarında kontrolüm var. ilkinde pek hoşlanmadım açıkçası, çok bi aceleye getirdi. yine öyle olursa değiştiricem. doğumuda konuşucam bu sefer

mine hanıma ben hiç gitmedim sadece iyi doktor olduğunu söylediler, belki kalabalık olduğundandır, umarım memnun kalırsın..

6. Haftadan beri gün boyu devam ediyor 3 gündür iyiyim ama yine başladı malesef artık bende hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum

Canım inşAllah geçer. Bende 7nin sonunda başladı 9da bitti ama çok zor. Hemen geçip güzel günler gelsin inşAllah. Ama olmayınca da hep tedirgin oluyorsun bebeğim iyi mi herşey yolunda mı diye. Ben doktora gidene kadar ölüp ölüp dirilmiştim endişeden.

Merhabalar 14 haftalik hamileyim arada bir akintim pembemsi oluyor sizdede boyle sorunlar varmi acaba

evet çıtçıtlı badi derken alttan çıtçıtlı olanları kastediyorum, bir de zıbın gibi önde iki kapak şeklinde birbirine 2 çıtçıtla tutturulan badiler var onlar en güzeli, omuzda çıtçıt yok, giydirirken kafadan geçme olayı da olmadığı için çok rahat oluyor..

hastaneden geldım kızlar cınsıyetını hala söylemedi yaa offffffff... bide 2li tarama testi yaptrdım bızım hastande 59. lira tuttu bilgisi olmayanları bilgilendiriyim dedım

İnşallah geçer Dr randevum 30 Mart bakalım ozamana kadar geçecekmi

Canım o da çok zormuş hakikaten. Doğru tam kurban bayramı zamanları oluyo değil mi? Allah kolaylık versin inşAllah.

evet hacdan hemen önce oluyor doğum, şöyle 1 ay falan fark olsaydı daha rahat olurdu, gerçi yine de belli olmuyor buradan biri 2 aylık bebekle hacca gitti, herkes grip oldu anne bebek olmadılar.. Rabbim korur inşallah ben tedbirimi alırım gerisini ona bırakırım..

evet ankara pahalı malesef.. lokman hekimi bilmiyorum canım özel hastane mi? elif terziden memnun kalırsan zübeyde hanımda da yapabilirsin.. iyi bir hastane diye biliyorum

Canım bazen olacağı varsa evde de oluyo. Görümcemin oğlu doğduğundan beri evde aralıklarla hep grip çocuk. Dediğin gibi tevekkül olmak en iyisi.

senin işin daha zor desene biz gene anca hazirandan sonra sıcakları görücez.
internetten alsan kargo ile oraya gelmiyormu acaba bi araştırsana.

kargoyla çok pahalıya gelir sanırım, sıcakların tek kötü yanı dışarda gezememek oluyor, içerilerde klima var bunalmıyoruz ama işte bi hava alamıyorum kış gibi içeri tıkılıp kalıyoruz

2 hafta önce atlattim ama maalesef bikaç gündür geniz akıntısı kulakta tıkanıklık ve şiddetli baş ağrısı tekrarladı. ozaman bol portakal kivi yemistim c vitamini olsun diye. günde 2 kez de ıhlamur elma kabuğu ve limon kaynatıp içtim.. gece yatmadan da havlu ısıtıp göğsüme koydum okadar canım. umarım kısa zamanda iyilesirsin

İşallah canım hayırlı haberlerle gel resmını koy

gittim geldim canım, miniğim tam bir bebiş olmuş kocaman gördüm bu sefer:) uyuyordu sanırım çok hareketli değildi kalp atışı varmı ona bakıldı, o kadar hızlı hızlı baktı ki ense kalınlığını ölçtü çokşükür iyi dedi, bir sıkıntı yok, foto almadan geldim ya aklıma bile gelmedi rayologdan diğer doktora yetişicem diye
doktor değiştirdim bu doktordan memnun kaldım, güzel açıklıyor herşeyi, daha tecrübeli görünüyor.. ingilizcesi de iyi, rahat anlaştık şükür.. normal doğum şansımı sordum açılmam kendiliğinden olursa sancım kendiliğinden gelirse deneriz dedi, suni sancı veremeyiz dedi.. vitamin demir ve kalsiyum d vitamini verdi, burada güneş göremediğimiz için..
bizden haberler böyle:)

Hangi ulkedesiniz bende yurtdisindayim

sevgılı anne adayları bebegının cınsıyetını ogrenen var mı aranızda? ogrendıysenız kacıncı hafta da ogrendınız?
Canım ben öğrendim gibi.erkek pipiyi gördüm dedi.tam 13+1 deydim.ama hala 16.haftayı bekliyorum ya değişirse diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…