- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 133
- 36
Ben bu gün aldım Dr mail attık çok şükür sorun yokkızlar 2 li taramanın sonuçlarını alan varmı ?
ultrasonda sıkıntı çıkmadı bizim şükür ense kalınlığı güzel dedi,
kan sonuçlarını bekliyorum şimdi
6. Haftadan beri gün boyu devam ediyor 3 gündür iyiyim ama yine başladı malesef artık bende hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorumBulantıları devam eden arkadaşlar tez zamanda kurtulun inşAllah. Ben sadece 10 gün çektim ama insanı mahvediyor. Okudukça öyle üzülüyorum ki.. Keşke yapılabilecek bir şey olsa..
ne mutlu sizeBen bu gün aldım Dr mail attık çok şükür sorun yok
bende linada mine hanıma gittim yarında kontrolüm var. ilkinde pek hoşlanmadım açıkçası, çok bi aceleye getirdi. yine öyle olursa değiştiricem. doğumuda konuşucam bu sefer
6. Haftadan beri gün boyu devam ediyor 3 gündür iyiyim ama yine başladı malesef artık bende hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum
Cnm çıtçıtlı derken bez kısmından çıtçıtlı diyorsun dimi,diğer boyundan aşağı yan kısımdan çıtçıtlıdan bahsediyorsan onlar bence kullanışlı değil bence çıtçıt kısmı bebeğin tenine değdiği için iz ve alerji yapabiliyor ve canını acıtabiliyor,tavsiyem kimse yandan çıtçıtlı badi almasın.
One yaa çok saçma ne alakaymış anlamadım
İnşallaHne mutlu size
darısı başıma inşallah
İnşallah geçer Dr randevum 30 Mart bakalım ozamana kadar geçecekmiCanım inşAllah geçer. Bende 7nin sonunda başladı 9da bitti ama çok zor. Hemen geçip güzel günler gelsin inşAllah. Ama olmayınca da hep tedirgin oluyorsun bebeğim iyi mi herşey yolunda mı diye. Ben doktora gidene kadar ölüp ölüp dirilmiştim endişeden.
Canım o da çok zormuş hakikaten. Doğru tam kurban bayramı zamanları oluyo değil mi? Allah kolaylık versin inşAllah.
canim ben zubeyde Hanim da Müzeyyen güneşe gidiyorum dr elif terzi içinde 1 ay sonrasına randevu verdiler ins nisan 14 de elif Hn randevum var birde bana Lokman hekimin doğum ücreti uygun geldi diğer özel Hastaneler çok uçuk fiyat
İnşallah geçer Dr randevum 30 Mart bakalım ozamana kadar geçecekmi
evet hacdan hemen önce oluyor doğum, şöyle 1 ay falan fark olsaydı daha rahat olurdu, gerçi yine de belli olmuyor buradan biri 2 aylık bebekle hacca gitti, herkes grip oldu anne bebek olmadılar.. Rabbim korur inşallah ben tedbirimi alırım gerisini ona bırakırım..
senin işin daha zor desene biz gene anca hazirandan sonra sıcakları görücez.
internetten alsan kargo ile oraya gelmiyormu acaba bi araştırsana.
merhaba hanımlar,
bu sabah boğazım kötü ağrıyor ve ciddi kurumuş olarak uyandım. boğazımın ağrısı kulaklarıma vuruyor. hafiften de burun akıntısı var. ne yapabilirim? ilerlemesin? daha önce hastalık atlatan arkadaşlar ne önerirsiniz?
İşallah canım hayırlı haberlerle gel resmını koy
gittim geldim canım, miniğim tam bir bebiş olmuş kocaman gördüm bu sefer:) uyuyordu sanırım çok hareketli değildi kalp atışı varmı ona bakıldı, o kadar hızlı hızlı baktı ki ense kalınlığını ölçtü çokşükür iyi dedi, bir sıkıntı yok, foto almadan geldim ya aklıma bile gelmedi rayologdan diğer doktora yetişicem diye
doktor değiştirdim bu doktordan memnun kaldım, güzel açıklıyor herşeyi, daha tecrübeli görünüyor.. ingilizcesi de iyi, rahat anlaştık şükür.. normal doğum şansımı sordum açılmam kendiliğinden olursa sancım kendiliğinden gelirse deneriz dedi, suni sancı veremeyiz dedi.. vitamin demir ve kalsiyum d vitamini verdi, burada güneş göremediğimiz için..
bizden haberler böyle:)
Banada oylegeliyo psikolojim bozuldu resmenSizlerdedemi aynı ya 2-3 gün geçiyo gibi oldu ama yok yeniden başladı bitmiyor yeniden sağlıklı günlerimize dönemicez gibi geliyo
Canım ben öğrendim gibi.erkek pipiyi gördüm dedi.tam 13+1 deydim.ama hala 16.haftayı bekliyorum ya değişirse diye.sevgılı anne adayları bebegının cınsıyetını ogrenen var mı aranızda? ogrendıysenız kacıncı hafta da ogrendınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?