• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
merhaba hanımlar,
bu sabah boğazım kötü ağrıyor ve ciddi kurumuş olarak uyandım. boğazımın ağrısı kulaklarıma vuruyor. hafiften de burun akıntısı var. ne yapabilirim? ilerlemesin? daha önce hastalık atlatan arkadaşlar ne önerirsiniz?

merhaba kızlar sizlere bisey sorucam benim cok fazla vajina agrım var sanki aşağıdan bişey zorluyor gibi doktora sordum rahim genişliyo dedi ama korkuyorum bişey olmasından benim gibi ağrıları olan var mı kasık ağrılarım zaten var 3 ayı atlattık sewinelim rahatlıyalım diyoruz hepte bi akılda soru işareti kalıyo hamilelik eşittir merak ve endişe... :)))

BENMDE OÖYE CANIM SANKİ VAJİNAM DARBE ALMIŞ GİBİ yol yürüyünce daha cok agrım oluyor

merhaba hanımlar,
bu sabah boğazım kötü ağrıyor ve ciddi kurumuş olarak uyandım. boğazımın ağrısı kulaklarıma vuruyor. hafiften de burun akıntısı var. ne yapabilirim? ilerlemesin? daha önce hastalık atlatan arkadaşlar ne önerirsiniz?
Canım kesinlikle nane limon. İçine elmada at kabuklu olsun. İyi gelecektir

merhaba hanımlar,
merhaba bende gecen hafta oyleydim ılık suya tuz limon katıp sabah akşam gargara yaptım tavuk çorbası içtim ve bol bol kivi yedim çok şükür şimdi daha iyiyim tabi ki birazda dinlenmelisin geçmiş olsun

merhaba hanımlar,
Canım kaynamış suya bir parmak kadar taze zencefili soy içine at 5 dk beklet iç
Çok iyi geliyo
Canım çoookkk tehlikeli nane aman diyimm bi araştır istersen.

merhaba, 12 haftalıkken doktorum klitorise benzer bir çıkıntı olduğunu söyledi, fakat ben erkek olacağına çevremdekilerin de etkisiyle o kadar inandırmıştım ki biraz hayal kırıklığı yaşadım açıkcası. yanılma payı olabilir mi? klitoris ve penis çıkıntısı birbirine benzer mi?

Çok iyi geliyo

Valla bana doktorum önerdi. Ben çok memnun kaldım hemen düzeldim. NanE limon zararsızdır yazıyor internette de. Bilemiyorum

Canım aile hekimliğine gidiliyor burda önce,ona gittik şu ana kadar.o da hastaneye bildiriyor ve biz de hastaneden randevu bekliyoruz.ilk hamileliğimde de böyleydi ama inan çok strese girmiştim.çünkü sadece her ay ebe kontrolleri var ve ebe eliyle karnına dokunup bebek tahmini şöyle böyle diyor ;.( hatta ilk gebeliğimde bebek galiba 3-4 hf geriden geliyor karnın küçük demişti ;( ağlaya ağlaya zorla ultrasona sokturdum kendimi de bebeğin normal geliştiğini öğrendik.çok garip kuralları var çok acımasız ;(

hakkaten ya çok sinir bozucu, karnın küçüklüğü büyüklüğü mü belli ediyormuş. boşu boşuna canını sıkmışlar.. valla o mu iyi yoksa trdeki mi iyi bilemiyor insan, trde de aşırı bir tetkik var, sürekli tarama tahlil.. herşeyde bi sorun aramaca.. Allah sağlıkla kavuştursun bolca dua et, sadece Allah yardım ediyor o büyütüyor içimizde, elimizden gelen hiçbişey yok..

Hanımlar doktorum bana bebeğimin kalp atışlarını dinletmedi bebek o sesten korkuyor dedi hiç böle söylenen oldu mu acaba ?

doğru olanı yapmış kalp atışını dinletmek için daha fazla ısı veriliyormuş o da anomalileri artırıyormuş bana da böyle söyledi doktor..

merhaba bende gecen hafta oyleydim ılık suya tuz limon katıp sabah akşam gargara yaptım tavuk çorbası içtim ve bol bol kivi yedim çok şükür şimdi daha iyiyim tabi ki birazda dinlenmelisin geçmiş olsun

Çok iyi geliyo

çok teşekkürler kızlar, deneyeceğim. inşallah kızıma geçmez ben bi şekilde atlatırımda

sevgılı anne adayları bebegının cınsıyetını ogrenen var mı aranızda? ogrendıysenız kacıncı hafta da ogrendınız?

kızlar 2 li taramanın sonuçlarını alan varmı ?
ultrasonda sıkıntı çıkmadı bizim şükür ense kalınlığı güzel dedi,
kan sonuçlarını bekliyorum şimdi :KK51:

Bulantıları devam eden arkadaşlar tez zamanda kurtulun inşAllah. Ben sadece 10 gün çektim ama insanı mahvediyor. Okudukça öyle üzülüyorum ki.. Keşke yapılabilecek bir şey olsa..

Back