2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Buraya katilayim mi katilmayayim bilemedim tahmini dogum tarihi 31 eylul . Ve bugun hamile oldugumu ogrendim hemde sprial takili bende yarin muaneye gidecegim. Bide 20 aylik kizim var .hayirlisi olur insaalh
Hoşgeldin arkadaşım
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..
Beraber büyürler kızınla :)

Haklisin cnm benim gücüm kuvvetim olucak buna inaniyorum ben

BENMDE OÖYE CANIM SANKİ VAJİNAM DARBE ALMIŞ GİBİ yol yürüyünce daha cok agrım oluyor
ewet canım bu ağrı gecmiyormuş doguma kadar bir yerde okudum vajına kasları geriliyormuş vajına kendini doğuma hazırlıyomuş bole ağrı cekenler normal doğumu kolay oluyomuş diye okudum..

Selamlar herkese. Eylül anneleri bılantılarınız devam ediyor mu hala? Hayattan soğudum, bulantı ve midemdeki yangın yüzünden hayatıma devam edemiyorum resmen

Slm kızlar cinsiyet ögrenenler varmı aranızda 13 haftasında haftaya randevu almak için soruyorum ögrenebilirsem gidicem cok merak ediyorum

Canim ciddi bi sorun mu aranizdaki bilmiyorum. Ama bizde sık sık kavga ediyoruz. Gecen boyle yaparsan bu işin sonu bosanma dedi. İyice agzima geleni saydim. hemen bosa tehtit etme diye. Tek derdimiz fazla aileci akrabaci hep gelsinler gitsinler istiyor. Bu konuda da asla desteklemiyor beni. Ama gecti tabi simdi. Sorun ortada durdukca yine acilacak bu mevzu. Ama olayin sicakligi gecince sende bosanma kararinin o kadar kolay olmayacagini anlarsin esinde insallah. Rabbim evliliklerimizi de evlatlarimizi da korusun inşallah.

Slm kızlar cinsiyet ögrenenler varmı aranızda 13 haftasında haftaya randevu almak için soruyorum ögrenebilirsem gidicem cok merak ediyorum
Canım biz 12+2ydi öğrendik ama yüzde seksen demişti yanılma payı olabilir dedi. Genelde yyanılmadığınıda belirtti :)

Canım biz 12+2ydi öğrendik ama yüzde seksen demişti yanılma payı olabilir dedi. Genelde yyanılmadığınıda belirtti :)
benım doktorum 16.haftayı bekle dedı ya off:/ sizin doktor neresı yakınsa gelıyım:):)

Ben gecen hafta girdim cunku, bi ay sonra bi daha bakicaklar ondan canm. Tahliller cikti benim, ultrasonlar fln uc boyutlu oluyo o guzel :)

Sagol
Sagol canim, inan icimi rahatlattin. Dedigin gibi hep bi endise acaba diye... Benim ilk gebeligim, etrafimda o kadar cok dusuk yapan arkadasim oldu ki ben de psikopata bagladim resmen.

Tuzlu su cek burnuna rahatlatir onun haricinde c vitamini al guc versin. Felaket agrin olmadigi surece agri kesici alma bence. Ben iki kere grip oldum bi burda bi turkiyede. Ikisi de zor gecti. Ama geciyo sonunda.

Benzer. Hatta 14 15. Haftaya kadar aynidir dedi bana doktor. O yuzden net bisey diyemiyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…