merhaba kızlar sizlere bisey sorucam benim cok fazla vajina agrım var sanki aşağıdan bişey zorluyor gibi doktora sordum rahim genişliyo dedi ama korkuyorum bişey olmasından benim gibi ağrıları olan var mı kasık ağrılarım zaten var 3 ayı atlattık sewinelim rahatlıyalım diyoruz hepte bi akılda soru işareti kalıyo hamilelik eşittir merak ve endişe... :)))
Canım kesinlikle nane limon. İçine elmada at kabuklu olsun. İyi gelecektirmerhaba hanımlar,
bu sabah boğazım kötü ağrıyor ve ciddi kurumuş olarak uyandım. boğazımın ağrısı kulaklarıma vuruyor. hafiften de burun akıntısı var. ne yapabilirim? ilerlemesin? daha önce hastalık atlatan arkadaşlar ne önerirsiniz?
merhaba bende gecen hafta oyleydim ılık suya tuz limon katıp sabah akşam gargara yaptım tavuk çorbası içtim ve bol bol kivi yedim çok şükür şimdi daha iyiyim tabi ki birazda dinlenmelisin geçmiş olsunmerhaba hanımlar,
bu sabah boğazım kötü ağrıyor ve ciddi kurumuş olarak uyandım. boğazımın ağrısı kulaklarıma vuruyor. hafiften de burun akıntısı var. ne yapabilirim? ilerlemesin? daha önce hastalık atlatan arkadaşlar ne önerirsiniz?
Canım kaynamış suya bir parmak kadar taze zencefili soy içine at 5 dk beklet içmerhaba hanımlar,
Canım çoookkk tehlikeli nane aman diyimm bi araştır istersen.Canım kesinlikle nane limon. İçine elmada at kabuklu olsun. İyi gelecektir
Valla bana doktorum önerdi. Ben çok memnun kaldım hemen düzeldim. NanE limon zararsızdır yazıyor internette de. BilemiyorumCanım kaynamış suya bir parmak kadar taze zencefili soy içine at 5 dk beklet iç
Çok iyi geliyo
Canım çoookkk tehlikeli nane aman diyimm bi araştır istersen.
Canım aile hekimliğine gidiliyor burda önce,ona gittik şu ana kadar.o da hastaneye bildiriyor ve biz de hastaneden randevu bekliyoruz.ilk hamileliğimde de böyleydi ama inan çok strese girmiştim.çünkü sadece her ay ebe kontrolleri var ve ebe eliyle karnına dokunup bebek tahmini şöyle böyle diyor ;.( hatta ilk gebeliğimde bebek galiba 3-4 hf geriden geliyor karnın küçük demişti ;( ağlaya ağlaya zorla ultrasona sokturdum kendimi de bebeğin normal geliştiğini öğrendik.çok garip kuralları var çok acımasız ;(
Hanımlar doktorum bana bebeğimin kalp atışlarını dinletmedi bebek o sesten korkuyor dedi hiç böle söylenen oldu mu acaba ?
Canım kesinlikle nane limon. İçine elmada at kabuklu olsun. İyi gelecektir
merhaba bende gecen hafta oyleydim ılık suya tuz limon katıp sabah akşam gargara yaptım tavuk çorbası içtim ve bol bol kivi yedim çok şükür şimdi daha iyiyim tabi ki birazda dinlenmelisin geçmiş olsun
çok teşekkürler kızlar, deneyeceğim. inşallah kızıma geçmez ben bi şekilde atlatırımdaCanım kaynamış suya bir parmak kadar taze zencefili soy içine at 5 dk beklet iç
Çok iyi geliyo
Canım çoookkk tehlikeli nane aman diyimm bi araştır istersen.
evet yaaa geçmiyoo geçmiyooo....Kizlar bulAntilarim hic gecmiyo
benimde geçmiyo öğlen gecti gibi oluyo bişeyler yiyorum akşama tekrar başlıyo ve bulantıyıda geçti surekli kusuyorum baş ağrılarımda başladıKizlar bulAntilarim hic gecmiyo
yok canm bitmiyo bence bu sferde bunye alisaamiyo verdklri ilaclar yapiyoevet yaaa geçmiyoo geçmiyooo....
sen 14 haftada görünüyorsun hala mı bitmedi. hani 12. haftadan sonra bitiyordu. bitmeyebiliyor demekki
Napicz boyle allah yardimcimz olsunbenimde geçmiyo öğlen gecti gibi oluyo bişeyler yiyorum akşama tekrar başlıyo ve bulantıyıda geçti surekli kusuyorum baş ağrılarımda başladı
Napicz boyle allah yardimcimz olsun16yi bekliyorm [
inşallah geçer bana hiç bitmeyecek gibi geliyo. canımın cektiği yemekleri yemeyi özledim
Sizlerdedemi aynı ya 2-3 gün geçiyo gibi oldu ama yok yeniden başladı bitmiyor yeniden sağlıklı günlerimize dönemicez gibi geliyoNapicz boyle allah yardimcimz olsun16yi bekliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?