- 7 Mayıs 2008
- 768
- 455
- 133
- 39
İlk bebisimde 15 haftada bitmişti.ama bunda çok şükür 12 gibi tamamen kesildi geri gelmiyo.inşallah sizinde geçer hemen.Banada oylegeliyo psikolojim bozuldu resmen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk bebisimde 15 haftada bitmişti.ama bunda çok şükür 12 gibi tamamen kesildi geri gelmiyo.inşallah sizinde geçer hemen.Banada oylegeliyo psikolojim bozuldu resmen![]()
Canım benim bugün 13+5 . Geçen pazartesi 12+3 de ikili tarama için gittim. Ense kalınlığı 1.7 çıktı. Herşeyi normal dedi. Bugün de kan sonuçlarımız çıkmış, aradılar, çok şükürkızlar 2 li taramanın sonuçlarını alan varmı ?
ultrasonda sıkıntı çıkmadı bizim şükür ense kalınlığı güzel dedi,
kan sonuçlarını bekliyorum şimdi![]()
ins dediğin gibidir zubeyde hanima 1 kez gittim yarın tatlılar sonuc için gidicem bakalım suan için özel hast Doğu. dusunuyorum zalanla değişebilir bakalım hayirlisievet ankara pahalı malesef.. lokman hekimi bilmiyorum canım özel hastane mi? elif terziden memnun kalırsan zübeyde hanımda da yapabilirsin.. iyi bir hastane diye biliyorum
Merhabalar 14 haftalik hamileyim arada bir akintim pembemsi oluyor sizdede boyle sorunlar varmi acaba
KIZLAR buda bebişimin bugünkü hali... sizce bebek soldamı sağdamı... solda olursa erkek diyolar![]()
Ben 12 ci haftada gittiğimde bana daha belli olmaz dedi..merhaba, 12 haftalıkken doktorum klitorise benzer bir çıkıntı olduğunu söyledi, fakat ben erkek olacağına çevremdekilerin de etkisiyle o kadar inandırmıştım ki biraz hayal kırıklığı yaşadım açıkcası. yanılma payı olabilir mi? klitoris ve penis çıkıntısı birbirine benzer mi?
Doktoruna sor canım koyu kırmızı olmazsa pek korkulacak birşey yok ama kanaması olup sağlıklı bebeği olanlar da var..Merhabalar 14 haftalik hamileyim arada bir akintim pembemsi oluyor sizdede boyle sorunlar varmi acaba
bende de oluyor 4-5 gündür.9. haftadan beri sancım ve sonrasında sarımsı akıntım oluyordu şimdide pembemsi akıntı oluyor.ama gün 1 bilemedin 2 kereyi geçmiyor.netteki araştırmalarıma göre doğal süreçte olabilecekler arasında.tanıdığım bir hemşire abla ilk başlardaki sarı akıntım için enfeksiyon yada yerleşme aşamasından kaynaklı olabileceğini kendimi sıcak tutup hijyenik olmamı önermişti.pembemsi akıntı içinde dinlenmemi düşük tehlikesi oluşturabileceğini söylemişti.bu yüzden son zamanlarda kendimi yormadan dinlenerek geçiriyorumMerhabalar 14 haftalik hamileyim arada bir akintim pembemsi oluyor sizdede boyle sorunlar varmi acaba
hergün rutine bağlamış gibi 5 dk 10 dk sancılarım oluyor bazen şiddetli ve tedirgin ediciKizlar agrilariniz azaldi yada biten varmi
gözün aydın hadi ama foto unutman kötü olmuş insan aklına geldikçe bakıyor benim çok hoşuma gidiyor :)gittim geldim canım, miniğim tam bir bebiş olmuş kocaman gördüm bu sefer:) uyuyordu sanırım çok hareketli değildi kalp atışı varmı ona bakıldı, o kadar hızlı hızlı baktı ki ense kalınlığını ölçtü çokşükür iyi dedi, bir sıkıntı yok, foto almadan geldim ya aklıma bile gelmedi rayologdan diğer doktora yetişicem diye
doktor değiştirdim bu doktordan memnun kaldım, güzel açıklıyor herşeyi, daha tecrübeli görünüyor.. ingilizcesi de iyi, rahat anlaştık şükür.. normal doğum şansımı sordum açılmam kendiliğinden olursa sancım kendiliğinden gelirse deneriz dedi, suni sancı veremeyiz dedi.. vitamin demir ve kalsiyum d vitamini verdi, burada güneş göremediğimiz için..
bizden haberler böyle:)
Benim agrilar gecmeye basladi da aceba normal mi kibende de oluyor 4-5 gündür.9. haftadan beri sancım ve sonrasında sarımsı akıntım oluyordu şimdide pembemsi akıntı oluyor.ama gün 1 bilemedin 2 kereyi geçmiyor.netteki araştırmalarıma göre doğal süreçte olabilecekler arasında.tanıdığım bir hemşire abla ilk başlardaki sarı akıntım için enfeksiyon yada yerleşme aşamasından kaynaklı olabileceğini kendimi sıcak tutup hijyenik olmamı önermişti.pembemsi akıntı içinde dinlenmemi düşük tehlikesi oluşturabileceğini söylemişti.bu yüzden son zamanlarda kendimi yormadan dinlenerek geçiriyorum
hergün rutine bağlamış gibi 5 dk 10 dk sancılarım oluyor bazen şiddetli ve tedirgin edici![]()
bu haftalarda bebek göbeğe doğru ilerlediği için ağrıların olması normaldir diye düşünüyorum.kan basıncı arttığı için birçok ağrı hissedilebiliyor.baş ağrısı burun kanaması vs gibi.Benim agrilar gecmeye basladi da aceba normal mi ki
12 ci haftada kız dedi ben sormadan bekleyip gorucezsevgılı anne adayları bebegının cınsıyetını ogrenen var mı aranızda? ogrendıysenız kacıncı hafta da ogrendınız?
canm benm üzme kendını çocugun için güçlü ol.. hayat zor benmde sıkıntılarm var ama yavrularımızıı boşansakta eşmzle kavgada etsek atamayızz belki ilerde tek destekçimz onlar olucak... canını sıkma canm bnm değmez morelnı yuksek tut başka şeylerle ılglen .....ALLlah hepmze yardım etsın...inş..Kizlar iyi aksamlar ...bugun esimle doktora gittik normalde 11 hafta likti bebis tam 12 mis1 hafta önden gidiyormus hareketliydi yavrum ayaklari havadaydi basi cok asagidaydi doktor hanim ense kallinligini bu sekilde olcemem dedi 4 saat sonrasinda vermis oldumm..ama cok mutsuzsum esim yuzunden bebegime bile mutlu olamiyorum cok yalnizim esim en kucuk seyleri kocaman edip alev topuna donuyor sanirim bu evlilik cok surmiycek bebegim icinde kahroluyorum zaten boyle olmamaliydi..neyse bosverin beniiii
ya ne gzel sizin doktorlar söylüyo=( benm doktorum soylemedi cinsiyetını daha=( 16.haftayı bekle dedi =S12 ci haftada kız dedi ben sormadan bekleyip gorucez