banada aynısını söylemişti doktor ve bana çok saçma gelmişti zaten o doktorumdan da hiç memnun değildim artık başka doktora gidiyorumyok canım bebek henüz dış sesleri bu haftalarda duymuyor. 16. haftada duymaya başlıyor diye biliyorum.
senin işin daha zor desene biz gene anca hazirandan sonra sıcakları görücez.kesinlikle çok güzel şeyler çıkmış, burada da bir türk markasının mağazası var, dün gittim harika şeyler aldım: ) türk malı bulmaktan da ayrıca mutlu oldum: ) oğlumda elbise almamıştım bu sefer aldım.. içimde bişey kalsın istemiyorum açıkcası, belki de bu son bebeğimdir bilmiyorum.. oğlanda kış hamileliği geçirdim, burada son güne kadar yaz olacak, şuanda bahar gibi, 2 ay sonra aşırı sıcaklar başlar burada.
Hanımlar doktorum bana bebeğimin kalp atışlarını dinletmedi bebek o sesten korkuyor dedi hiç böle söylenen oldu mu acaba ?
Hollanda da ayni durumda 12 ve 20. haftada yapiliyor. Eger sorun varsa 30.haftada tekrarlaniyor. Ama ben 6.haftafa gece acile gittim cok karnim agriyo diye dort buklum hemde (agri yoktu) hemen ultrasonla baktilar sonra 8.haftaya randevu yaptilar agri sebebi ne diye tekrar gordum sonra 12.haftada saglik icin baktilar. Sende uydur biseyler gitmeyi dene bence :)Benim gibi yurtdışında yaşayıp halen bebeğini bir kere bile göremeyen var mıburda kurallar böyle ve bebeğim tek mi ikiz mi onu bile bilmiyorum daha.iki hf sonra ikili test için ultrasona girecem bir de 18-20. haftalarda detaylı organ taraması için ultrason var.başka da yokkk.resmen nefret ediyorum bu ülkeden Çok doluyum çok
Aaaaa ne kadar agirmis odemeler oyleCanım ben özel sigorta almıştım ama Doğumu kapsamıyormuş o zaman dikkat etmemişiz. Şimdi başka bir sigortaya başvurcaz inşAllah o olursa o zaman bir kısmı karşılayacak. Ama benim doktorum benden herhalükarda 4000 dolar alacak doğuma girmesi ve tüm kontroller için.
Canım ilk gebeliğimde preeklampsi şüphem vardı,acil bir kere baktı doktor ve inanır mısın bebeği hiç göstermedi.oturur oturmaz sadece plesantaya ve suyuna bakacam dedi.bebek hakkında yorum yapamam dedi şok oldum doğumuma da ebe geldi,burda doktor yaptırmıyor ve mahvetti beni ebe.şimdi burda yazıp kimseyi korkutmak istemem.yani buranın doktoru da ultrasonu da çok kıymetli.doğumdan sonra kendimi ameliyathanede buldum,anca o zaman doktor geldi ortalığı toparlamak adına en iyisini yapmışsın.burda tutsa ben de yapacağımHollanda da ayni durumda 12 ve 20. haftada yapiliyor. Eger sorun varsa 30.haftada tekrarlaniyor. Ama ben 6.haftafa gece acile gittim cok karnim agriyo diye dort buklum hemde (agri yoktu) hemen ultrasonla baktilar sonra 8.haftaya randevu yaptilar agri sebebi ne diye tekrar gordum sonra 12.haftada saglik icin baktilar. Sende uydur biseyler gitmeyi dene bence :)
Eline sağlık :) bize de babaannemiz yapıyor :)Kızlar nasıl annemin de yardımıyla bebeğim için yaptığım ilk örgüm :):)
Kesinlikle şu aşamada dış seslerden korkmaz, okuduğum yazilarda hep 4. Aydan sonra dış seslere tepki verir diyor.yok canım bebek henüz dış sesleri bu haftalarda duymuyor. 16. haftada duymaya başlıyor diye biliyorum.
İşallah canım hayırlı haberlerle gel resmını koyben de bugün gidiyorum inşallah, ultrason ve yeni doktor muayenem var, inşallah bu doktordan memnun kalırım..
Valla canım benımkide bu vakite kadar erken elektrık dalgalarını göndermek istemiyorum dedi bakalım yarında duyarım işallahHanımlar doktorum bana bebeğimin kalp atışlarını dinletmedi bebek o sesten korkuyor dedi hiç böle söylenen oldu mu acaba ?
Canimya bir aydir görmüyorum bebegimi cok özledim p.tesi gitmem geekiyor ma biraz dhami gec gitsrm diyorum cinsiyet icin ama daha fazla dayanamıcam sanırım senin göbüşün çıktımi canım agrıların oluyormu ben biraz ayakta klsam belim agriyor kasıklarim agriyor gecede korkuyorum halaaaaa evet öyleymiş.. çok memnun oldum.. bn de haftaya gidicem.. geç kalmadık ama vakit bir türlü geçmiyor..
Cok kotuymus gercekten orda. Burdada ultrason az yapiliyor bebege zarar verdigi kanitlandigi icin. Ama doktoru aryip psikolojik olarak lazim rahatlayamiyorum demen bile yeterli. Ayrica birde klinikler var 30euro karsiliginda istedigin zaman randevu yapabilirsin.Canım ilk gebeliğimde preeklampsi şüphem vardı,acil bir kere baktı doktor ve inanır mısın bebeği hiç göstermedi.oturur oturmaz sadece plesantaya ve suyuna bakacam dedi.bebek hakkında yorum yapamam dedi şok oldum doğumuma da ebe geldi,burda doktor yaptırmıyor ve mahvetti beni ebe.şimdi burda yazıp kimseyi korkutmak istemem.yani buranın doktoru da ultrasonu da çok kıymetli.doğumdan sonra kendimi ameliyathanede buldum,anca o zaman doktor geldi ortalığı toparlamak adına en iyisini yapmışsın.burda tutsa ben de yapacağım
Benimde dr.7 ayda dnletmedi bizde aynen yanıp sönen ışıkları gördük bu haftalarda dinlenirse otizm olma şansı daha yüksek demistiherkese merhaba ,
benim doktorum da 7. haftadaki kontrolumde dinletmek istemedi sadece yanıp sönüşünü gördük kalbinin. ilk aylarda düşük riski olduğu söylenir dedi.
canım ben çok anlamıyorum ama.nub teorisi geçmiş baya büyümüş bebğin maşallah.o yüzden bacaklarını açmadan cinsiyet tahmini imkansız.bebişinde bacaklarını açmamış ki hiç.
Benimde dr.7 ayda dnletmedi bizde aynen yanıp sönen ışıkları gördük bu haftalarda dinlenirse otizm olma şansı daha yüksek demisti
Canım aynı aşşa yukarı tahmini doğum tarihimiz. İkili test yaptırdın mı sen. Bende cunartesi yaptırıcam. Allah izin ederse.Allah korusun. Duymasak ta olur. Görmek yetiyor banacts yi iple çekiyorum
Canım aynı aşşa yukarı tahmini doğum tarihimiz. İkili test yaptırdın mı sen. Bende cunartesi yaptırıcam. Allah izin ederse.
Kliniği sonunda geç te olsa öğrenmiştik canım.gerçi burda tek seferlik 150 euro ama olsun.ilk hamileliğimde 3 saatlik yol olsa da gidip girdim bir kere.ama şimdi bulantılardan 3 saat git 3 saat dön yapamıyorum çünkü bir de küçük kızım var.artık allaha emanet diyorum.ama çok üzülüyorum heveslerim hep kaldı diyeCok kotuymus gercekten orda. Burdada ultrason az yapiliyor bebege zarar verdigi kanitlandigi icin. Ama doktoru aryip psikolojik olarak lazim rahatlayamiyorum demen bile yeterli. Ayrica birde klinikler var 30euro karsiliginda istedigin zaman randevu yapabilirsin.
Hadi inşallah. Belki cinsiyetler de belli olur ufaktan bana yüzde seksen erkek dedi doktorum ama cunartesi daha net anlaşılır belki :)bende cts yaptırıcamAllah bütün bebekleri korusun inşallah... sağlıkla doğsunlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?