2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hanımlar doktorum bana bebeğimin kalp atışlarını dinletmedi bebek o sesten korkuyor dedi hiç böle söylenen oldu mu acaba ?

bende linada mine hanıma gittim yarında kontrolüm var. ilkinde pek hoşlanmadım açıkçası, çok bi aceleye getirdi. yine öyle olursa değiştiricem. doğumuda konuşucam bu sefer

Günaydın arkadaşlar.
Mide bulantılarım yok denecek kadar az artık çooook şükür.Mercimek çorbası ve meyve dışında da bir şeyler yiyebiliyorum artık.Kilo almaya başlamadım henüz ama bundan sonra olur sanırım.Sizde kilo göbek durumları nasıl ?

merhaba bende yeni katıldım aranıza ve inşallah eylül annesiyim 12.haftadayım şuan 6 haftadan beri devam eden ciddi bulantılarım var sürekli ilaç serum ve hastanede yatarak geldim bu güne kadar .şükür biraz azaldı ancak yinde çekilmez halde sizin bi öneriniz varmı daha başka yapabileceğim bişey var mı?

merhaba bende 12.haftamdayım benimde çok korkularım oldu ve oluyor ancak hastanede çalıştığım için biçok şeyi görüyor ve sorarark öğreniyorum allah korusun bebek düşse farketememe gibi bir durum olamaz çunku sancılı ve kan pıhtısı şeklinde oluyor bu aylardaki düşmeler kesinlikle farkedilir ve kahverengi lekeler dışındaki lekeler tehlikeli olarak biliyorum .çünkü benim bikaç hafta önce kahverengi lekelerim oldu ve doktor kırmızı kanama seklinde olmadığı sürece korkma demişti.

Cnm çıtçıtlı derken bez kısmından çıtçıtlı diyorsun dimi,diğer boyundan aşağı yan kısımdan çıtçıtlıdan bahsediyorsan onlar bence kullanışlı değil bence çıtçıt kısmı bebeğin tenine değdiği için iz ve alerji yapabiliyor ve canını acıtabiliyor,tavsiyem kimse yandan çıtçıtlı badi almasın.

Hanımlar doktorum bana bebeğimin kalp atışlarını dinletmedi bebek o sesten korkuyor dedi hiç böle söylenen oldu mu acaba ?
One yaa çok saçma ne alakaymış anlamadım

One yaa çok saçma ne alakaymış anlamadım[/QUOTE]
Bende bilmiyorum ole soyledi.

Günaydın hanımlar karnınızda çatlaklar oluşmaması için bir krem yada yağ kullanan var mı?
Arkadaşlar ben de 10+6 günlüğüm, sat 18 aralık. İkinci gebeliğim, ilkinde üç ayı doldurur doldurmaz lierac phtyolastil jel kullandım. Ondan mı genetikten mi bilmiyorum hiç çatlağım olmadı, ama annem birşey sürmemiş bana hamileyken onun da yok. Şimdi de hiç riske girmeyeyim dedim yine aynı ürünü aldım, 18 martta üç ayım dolunca sürmeye başlıycam. Ben sadece göbeğime sürdüm, bacak kalça falan kullanmadım, 100 ml tüpten iki tane bitti hamilelik bitene kadar. O yüzden bu sefer 200 ml lik tüp aldım, sanırım 100 tl idi fiyatı.

hpşgeldin canım.ben ayva muz ve ekşi elmanın çok faydasını gördüm.inşallah en kısa zamanda atlatırsın sende.

bende mustela aldım ilkinde çok faydasını gördüm.bu hafta karnım baya şişti artık kullanmaya başlasam iyi olacak.

göbek fena canım.pantolon çok rahatsız ediyo.baya çıktı göbiş akşamları daha büyük sanki:))

4 gündür benimde bulantılarım kalmadı şükür. özellikle iki gündür boğazım açıldı yemeye başladım sudan bile midem bulanıyodu. bidaha olmaz umarım. göbeğim çıkmadı hala. aman acelede etmesin. kilo da almadım daha :)

Canım o da çok zormuş hakikaten. Doğru tam kurban bayramı zamanları oluyo değil mi? Allah kolaylık versin inşAllah.

yok canım bebek henüz dış sesleri bu haftalarda duymuyor. 16. haftada duymaya başlıyor diye biliyorum.

canim ben zubeyde Hanim da Müzeyyen güneşe gidiyorum dr elif terzi içinde 1 ay sonrasına randevu verdiler ins nisan 14 de elif Hn randevum var birde bana Lokman hekimin doğum ücreti uygun geldi diğer özel Hastaneler çok uçuk fiyat

Merhaba hamişler :) bugün ikili test için doktora gittim ama cinsiyetini söylemedi sizce benim miniğim kız mı erkek mi?

evet akşamları benim de çıkıyor ama o benim normal halim :) Normalde akşamları insan gibi yemediğim için koca bir göbek olurdu.. :)

Merhaba hamişler :) bugün ikili test için doktora gittim ama cinsiyetini söylemedi sizce benim miniğim kız mı erkek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…