bende linada mine hanıma gittim yarında kontrolüm var. ilkinde pek hoşlanmadım açıkçası, çok bi aceleye getirdi. yine öyle olursa değiştiricem. doğumuda konuşucam bu seferlina 3 sene önce güzeldi, şimdi nasıldır bilmiyorum doktorum oradan ayrılmış,bana çok uzaktı ona rağmen gidiyordu.. mine hanım hala orada dye biliyorum, iyi bi doktor, ancak doğum için anlaşmalı oldukları hastaneler var oralarda oluyor doğum..
Kizlar benim de bir sorum olacak sadece kendimi rahatlatma amacli. Yurtdisindayim burda kontroller ayda bir yapiliyor. Su ana kadar bebegin kalp atisi vs hep duyduk cok sukur ama hep icimde bi korku var, bisey oldu mu acaba hala orda mi diye? Bu normal mi? Dusse anlarim diye dusunuyorum ama bazilarinda belli olmuyor. Offf offf hep cok dusunmekten oluyor bu.... Bu arada 12+2 yiz.
3-6 ayda sorun olmaz ama tavsiyem ilk aylar için alacağınız çıtçıtlı badileri kolsuz alın hatta zıbın gibi önden çıtçıtlanabilen badiler var onlardan alın, çok rahat oluyor, ilk günler bebek çok narin olduğu için giydirmek çok zor oluyor, yani alta giyecekleri badiler kolsuz tulumlar kollu olur tulumlar zaten önden çıtçıtlı olduğu için kolay giydirilir..
One yaa çok saçma ne alakaymış anlamadımHanımlar doktorum bana bebeğimin kalp atışlarını dinletmedi bebek o sesten korkuyor dedi hiç böle söylenen oldu mu acaba ?
Arkadaşlar ben de 10+6 günlüğüm, sat 18 aralık. İkinci gebeliğim, ilkinde üç ayı doldurur doldurmaz lierac phtyolastil jel kullandım. Ondan mı genetikten mi bilmiyorum hiç çatlağım olmadı, ama annem birşey sürmemiş bana hamileyken onun da yok. Şimdi de hiç riske girmeyeyim dedim yine aynı ürünü aldım, 18 martta üç ayım dolunca sürmeye başlıycam. Ben sadece göbeğime sürdüm, bacak kalça falan kullanmadım, 100 ml tüpten iki tane bitti hamilelik bitene kadar. O yüzden bu sefer 200 ml lik tüp aldım, sanırım 100 tl idi fiyatı.Günaydın hanımlar karnınızda çatlaklar oluşmaması için bir krem yada yağ kullanan var mı?
hpşgeldin canım.ben ayva muz ve ekşi elmanın çok faydasını gördüm.inşallah en kısa zamanda atlatırsın sende.merhaba bende yeni katıldım aranıza ve inşallah eylül annesiyim 12.haftadayım şuan 6 haftadan beri devam eden ciddi bulantılarım var sürekli ilaç serum ve hastanede yatarak geldim bu güne kadar .şükür biraz azaldı ancak yinde çekilmez halde sizin bi öneriniz varmı daha başka yapabileceğim bişey var mı?
bende mustela aldım ilkinde çok faydasını gördüm.bu hafta karnım baya şişti artık kullanmaya başlasam iyi olacak.Arkadaşlar ben de 10+6 günlüğüm, sat 18 aralık. İkinci gebeliğim, ilkinde üç ayı doldurur doldurmaz lierac phtyolastil jel kullandım. Ondan mı genetikten mi bilmiyorum hiç çatlağım olmadı, ama annem birşey sürmemiş bana hamileyken onun da yok. Şimdi de hiç riske girmeyeyim dedim yine aynı ürünü aldım, 18 martta üç ayım dolunca sürmeye başlıycam. Ben sadece göbeğime sürdüm, bacak kalça falan kullanmadım, 100 ml tüpten iki tane bitti hamilelik bitene kadar. O yüzden bu sefer 200 ml lik tüp aldım, sanırım 100 tl idi fiyatı.
göbek fena canım.pantolon çok rahatsız ediyo.baya çıktı göbiş akşamları daha büyük sanki:))Günaydın arkadaşlar.
Mide bulantılarım yok denecek kadar az artık çooook şükür.Mercimek çorbası ve meyve dışında da bir şeyler yiyebiliyorum artık.Kilo almaya başlamadım henüz ama bundan sonra olur sanırım.Sizde kilo göbek durumları nasıl ?
Günaydın arkadaşlar.
Mide bulantılarım yok denecek kadar az artık çooook şükür.Mercimek çorbası ve meyve dışında da bir şeyler yiyebiliyorum artık.Kilo almaya başlamadım henüz ama bundan sonra olur sanırım.Sizde kilo göbek durumları nasıl ?
tahmin ettim ücreti duyunca, abdde sigorta konusu hakkaten büyük mesele.. haklısın bebekle gidiş geliş de zor. benim doğum da tam hac zamanına denk geliyor ben de grip salgınından korkuyorum. mutlaka grip geliyor oralardan, hacca gidip gelenlerle.. sonra tüm lojmana yayılıyor.. güvenilir bi doktor bulamazsam gitmeyi düşünüyorum ben açıkcası, 2 çocukla bile olsa..
yok canım bebek henüz dış sesleri bu haftalarda duymuyor. 16. haftada duymaya başlıyor diye biliyorum.Hanımlar doktorum bana bebeğimin kalp atışlarını dinletmedi bebek o sesten korkuyor dedi hiç böle söylenen oldu mu acaba ?
canim ben zubeyde Hanim da Müzeyyen güneşe gidiyorum dr elif terzi içinde 1 ay sonrasına randevu verdiler ins nisan 14 de elif Hn randevum var birde bana Lokman hekimin doğum ücreti uygun geldi diğer özel Hastaneler çok uçuk fiyatşükran çakmak ankarada çok iyidir, elif terzi de çok iyi diyorlar, sanırım zübeyde hanımda, şükran çakmak eskiden linadaydı muayenehane açmış, eğer özele gitmek çok masraflı olur dersen linada mine hanım var, o da çok iyidir.. lina doğum sürecini çok iyi takip ediyor, ultrasonları vs çok iyi, aşıları da kendileri yapıyor, ben oradan çok memnundum benim doktorum ayrılmasa onu önerirdim direkt, ama o ydışına gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?