teşekkür ederim.bakalım hayırlısı karar vermekte çok zorcanim dr randevu almak çok zor çok yoğun bir dr bi kez git ona göre karar verirsin ins şimdiden hayırlı dogumlar
ilk gördüğümüzde 6.haftaydı daha keseye yeni düşmüştü sadece kalbinin attığını görebilmiştik sonrasında 8. haftada baya bebek görünümü kazanmış ve müthiş güçlü bir kalp atışı vardı eşim korkmuştutecrübe benim de çok önem verdiğim bir şey gerçekten.. devlet hastanesinde özellikle bayan doktordan randevu bulmak biraz zor oluyor gerçekten ama özel hastanelerde de başarılı bayan doktorlar var. senin görmeyeli epey olmuş. gördüğünde nekadar büyüdüğünü çok şaşıracaksın :)
çevreden birçok farklı isim ve yönlendirme geliyor.sonuçta her doktorun hastası ve sağlıklı doğumlarla sonuçlanan operasyonları var.iyi kötü diye yargılamak istemem konuştuğumda rahat hissedebileyim tedirgin gergin olmayayım yeter. kafamda kurmak istemiyorum hayırlısını diliyorum her konuda.Benim ikinci bebeğim canım doktorum ümit vişnelik hastanesinde sebehattin akyıl ben cokemnunum tabi memnunıyet goreceli eger bu doktora gıtmesem de ümit batıkentte tansel şenses e gıderdim illa kadın doktor dersen bi öneride bulanamıycam biçogundan memnun kalmadım mine inan iyı bı doktor devlette ama sıra bulmak zor bide rabia karagöz oda sakaryada benim tavsıyem bukadar İnş kolay saglıklı dogumlerımız olur hepşmizin
Canım amerikada yaşıyorum. Bende düşündüm ama sonra vazgeçtim son aylarda uçağa binmek zor oluyo. Sonra bir de geri gelmesi var minicik bebekle. Evine Alışsın istiyorum. Bir de yol sırf Gidiş 16 saat sürüyo çok yıpratıcı oluyo. 7 saatlik zaman farkına alışmak da uzun sürüyo. O nedenle dedim burda yapayım. Yakında bir sigorta Değişikliği yapmak istiyoruz eğer olursa 4000 dolara düşüyo doğum masrafı. InşAllah olur ya..
Gunaydın herkese yarına az kaldı bebişimi görcem işallah cok heyEcanlıyım
aynen ya bende taytlarla idare ediyorum yeni sezonda gelmemiş bu hafta sonu çıkmayı düşünüyorum çok hoş renkli pantolonlar var. ilk hamileliğimde seçenek bu kadar çok değildi.
cinsiyete kadar bende bir şey almayı düşünmüyorum erkek se zaten oğlumun miniklerini giyicek çoğunluk.
çok güzel eline sağlık :)Kızlar nasıl annemin de yardımıyla bebeğim için yaptığım ilk örgüm :):)
canm ben kızımı Eskişehir'de doğum yaptım sana tavsiye edeceğim tek dr rabia Karagöz üstüne dr yok hele doğum icin müthiş doğum yaptırıyor ben suan ankaradayım ve Dr bulamadım
benimde 2. ama daha hiç bişi hissetmiyorum arada gaz haraketleri oluyo okadar, bebeğin haraketleri daha farklı min.14. haftadan sonra hissederiz herhalde. kızım da erken hissetmiştim bakaım bunu nezaman hissedeceğiz :)
önceleri böyle kibar kibar soft vuruşlarla başlıyor, son aylarda yıkıcı darbeler.. bi vuruşla midende ki ağzına geliyor resmen :)
ama hamileliğin en güzel tarafı o hareketler en çok o hareketleri özledim.
Benim gibi yurtdışında yaşayıp halen bebeğini bir kere bile göremeyen var mıburda kurallar böyle ve bebeğim tek mi ikiz mi onu bile bilmiyorum daha.iki hf sonra ikili test için ultrasona girecem bir de 18-20. haftalarda detaylı organ taraması için ultrason var.başka da yokkk.resmen nefret ediyorum bu ülkeden Çok doluyum çok
Günaydın anneler ve minik bebişlereee
Kızlar bir alışveriş haberi de benden gelsin bugün alışveriş merkezi geziyordum. mothercare de % 50 indirim var özellikle citcitli badileri çok güzeldi. 20. haftaya kadar hiçbir şey almayacağım diyordum ama dayanamadim 3-6 ay için 3lu set ara renk badi aldım. 0-3 u kalmamıştı bile. almayi düşünenlerin haberi olsun. Birbirimize de indirimleri haber verelim. aldıklarımı da göstereyim size
Yok canım ben Etimesgutta oturuyorum Sincan koru ya gidiyorum, ümitköy de Başkent üniversitesinin kadın doğum bölümü açılmış oraya da gidebilirim diye düşünüyorum. Yenimahallede Lina kadın doğum varmış iyi diyolar ama hiç gitmedim.canım sen de yenimahalledeydin sanırım, hangi hastaneye gidiyorsun, üniversite dediğin Turgut özal mı? bende hastane araştırıyorum da
Günaydın hanımlar karnınızda çatlaklar oluşmaması için bir krem yada yağ kullanan var mı?
Yok canım ben Etimesgutta oturuyorum Sincan koru ya gidiyorum, ümitköy de Başkent üniversitesinin kadın doğum bölümü açılmış oraya da gidebilirim diye düşünüyorum. Yenimahallede Lina kadın doğum varmış iyi diyolar ama hiç gitmedim.
Canım danimarkadayım,burda ebe kontrolleri var sadece,yani tansiyon kilo kontrolü vs.ultrason sadece 2 kere ;(Canim avrupada misin? Ben abd deyim. Burda ayda bir gorebiliyosun hatta ayda bi kontrole gidebiliyosun.
bana doktor kaşıntım çok olduğu için vazelin gibi bi krem verdi, palmers'in, kakaolu, çok güzel kokuyor:)
lierac phytolastil jel diye bir krem var, karın için en önerilen o, bir de mustelanın var, onları trde kolaylıkla bulabilirsiniz.. bir de internet satış sitelerinde bazen indirime giriyor ben bi site vardı hep oradan aldım piyasanın yarı fiyatına alıyordum.. düzenli kullanmadım ama karnımda çatlak olmadı. genetik olduğunu düşünüyorum annemde de yok hiç..
Canım aile hekimliğine gidiliyor burda önce,ona gittik şu ana kadar.o da hastaneye bildiriyor ve biz de hastaneden randevu bekliyoruz.ilk hamileliğimde de böyleydi ama inan çok strese girmiştim.çünkü sadece her ay ebe kontrolleri var ve ebe eliyle karnına dokunup bebek tahmini şöyle böyle diyor ;.( hatta ilk gebeliğimde bebek galiba 3-4 hf geriden geliyor karnın küçük demişti ;( ağlaya ağlaya zorla ultrasona sokturdum kendimi de bebeğin normal geliştiğini öğrendik.çok garip kuralları var çok acımasız ;(doktora gittiniz mi hiç? ultrason olayına üzülmeyin belki de böylesi daha sağlıklıdır bilemiyoruz, siz sağlıklı olun bebeğiniz sağlıklı olsun önemli olan bu.. doğunca bolca sarılıp göreceksiniz inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?