- 6 Ocak 2011
- 3.040
- 58
- 113
teşekkür ederim.bakalım hayırlısı karar vermekte çok zorcanim dr randevu almak çok zor çok yoğun bir dr bi kez git ona göre karar verirsin ins şimdiden hayırlı dogumlar

ilk gördüğümüzde 6.haftaydı daha keseye yeni düşmüştü sadece kalbinin attığını görebilmiştik sonrasında 8. haftada baya bebek görünümü kazanmış ve müthiş güçlü bir kalp atışı vardı eşim korkmuştutecrübe benim de çok önem verdiğim bir şey gerçekten.. devlet hastanesinde özellikle bayan doktordan randevu bulmak biraz zor oluyor gerçekten ama özel hastanelerde de başarılı bayan doktorlar var. senin görmeyeli epey olmuş. gördüğünde nekadar büyüdüğünü çok şaşıracaksın :)

çevreden birçok farklı isim ve yönlendirme geliyor.sonuçta her doktorun hastası ve sağlıklı doğumlarla sonuçlanan operasyonları var.iyi kötü diye yargılamak istemem konuştuğumda rahat hissedebileyim tedirgin gergin olmayayım yeter. kafamda kurmak istemiyorum hayırlısını diliyorum her konuda.Benim ikinci bebeğim canım doktorum ümit vişnelik hastanesinde sebehattin akyıl ben cokemnunum tabi memnunıyet goreceli eger bu doktora gıtmesem de ümit batıkentte tansel şenses e gıderdim illa kadın doktor dersen bi öneride bulanamıycam biçogundan memnun kalmadım mine inan iyı bı doktor devlette ama sıra bulmak zor bide rabia karagöz oda sakaryada benim tavsıyem bukadar İnş kolay saglıklı dogumlerımız olur hepşmizin