Canım hamilelikte tsh ın 2.5 in altında olması istenir. Ben de ilaç kullanıyorum. Sen de bir an önce endokrine git, ilaçla düşer inş.merhaba..ben yeni üyelerden ve inşallah eylül annelerinden biriyim. Size bir sorum olacak hamileleiğimin 1.ayında yapılan kan testinde tsh hormonu 1.95 iken 3.ayında tsh 5.5 olmuş. Doktorum endokrin uzmanına görunmemı ıstedi.O da bu durumda bebekte meydana gelebilecek sorunlardan bahsetti.Bu durum başına gelmış birileri varsa lütfen beni aydınlatır mısınız? Yani 2 ayda tsh hormonunda meydana gelen bu yükseliş bebeğe bir zarar vermiş olabilir mi?
Canım hamilelikte tsh ın 2.5 in altında olması istenir. Ben de ilaç kullanıyorum. Sen de bir an önce endokrine git, ilaçla düşer inş.
Canım hamilelikte tsh ın 2.5 in altında olması istenir. Ben de ilaç kullanıyorum. Sen de bir an önce endokrine git, ilaçla düşer inş.
canım bende de öyle oldu troid hormonu veriyorlar düzene giriyor. inşallah zarar gelmemiştir kaçıncı haftada tespit edildi.merhaba..ben yeni üyelerden ve inşallah eylül annelerinden biriyim. Size bir sorum olacak hamileleiğimin 1.ayında yapılan kan testinde tsh hormonu 1.95 iken 3.ayında tsh 5.5 olmuş. Doktorum endokrin uzmanına görunmemı ıstedi.O da bu durumda bebekte meydana gelebilecek sorunlardan bahsetti.Bu durum başına gelmış birileri varsa lütfen beni aydınlatır mısınız? Yani 2 ayda tsh hormonunda meydana gelen bu yükseliş bebeğe bir zarar vermiş olabilir mi?
benimde 2. ama daha hiç bişi hissetmiyorum arada gaz haraketleri oluyo okadar, bebeğin haraketleri daha farklı min.14. haftadan sonra hissederiz herhalde. kızım da erken hissetmiştim bakaım bunu nezaman hissedeceğiz :)bu arada ikinci gebelikte daha erken hissediliyor dediler ama daha 12. haftadayım ara ara pıtpıt hissediyorum bebiş mi acaba gaz mı hala emin değilim ama :)
canım bende de öyle oldu troid hormonu veriyorlar düzene giriyor. inşallah zarar gelmemiştir kaçıncı haftada tespit edildi.
Canim avrupada misin? Ben abd deyim. Burda ayda bir gorebiliyosun hatta ayda bi kontrole gidebiliyosun.Benim gibi yurtdışında yaşayıp halen bebeğini bir kere bile göremeyen var mıburda kurallar böyle ve bebeğim tek mi ikiz mi onu bile bilmiyorum daha.iki hf sonra ikili test için ultrasona girecem bir de 18-20. haftalarda detaylı organ taraması için ultrason var.başka da yokkk.resmen nefret ediyorum bu ülkeden Çok doluyum çok
Sizin sigorta dogumu karsilamiyo mu canim? Ondan mi boyle yuksek fiyatlar. Ben de abdde yasiyorum ama tamamini karsiliyor dogumun cok cuzi bi miktar oduyoruz sadece.Canım amerikada yaşıyorum. Bende düşündüm ama sonra vazgeçtim son aylarda uçağa binmek zor oluyo. Sonra bir de geri gelmesi var minicik bebekle. Evine Alışsın istiyorum. Bir de yol sırf Gidiş 16 saat sürüyo çok yıpratıcı oluyo. 7 saatlik zaman farkına alışmak da uzun sürüyo. O nedenle dedim burda yapayım. Yakında bir sigorta Değişikliği yapmak istiyoruz eğer olursa 4000 dolara düşüyo doğum masrafı. InşAllah olur ya..
Sizin sigorta dogumu karsilamiyo mu canim? Ondan mi boyle yuksek fiyatlar. Ben de abdde yasiyorum ama tamamini karsiliyor dogumun cok cuzi bi miktar oduyoruz sadece.
Benim ikinci bebeğim canım doktorum ümit vişnelik hastanesinde sebehattin akyıl ben cokemnunum tabi memnunıyet goreceli eger bu doktora gıtmesem de ümit batıkentte tansel şenses e gıderdim illa kadın doktor dersen bi öneride bulanamıycam biçogundan memnun kalmadım mine inan iyı bı doktor devlette ama sıra bulmak zor bide rabia karagöz oda sakaryada benim tavsıyem bukadar İnş kolay saglıklı dogumlerımız olur hepşmizinhayırlı günler arkadaşlar.bende sizler gibi inşallah eylül annesi olacağım.aranızda eskişehirde olup doktor yada hastane tavsiye edebilecek arkadaşlar varsa yada bilgisi olan , paylaşırsa çok sevinirim.
Canım ben özel sigorta almıştım ama Doğumu kapsamıyormuş o zaman dikkat etmemişiz. Şimdi başka bir sigortaya başvurcaz inşAllah o olursa o zaman bir kısmı karşılayacak. Ama benim doktorum benden herhalükarda 4000 dolar alacak doğuma girmesi ve tüm kontroller için.
Aynn canm ilk:)
Daha iyi canm anlayark davranirsn nd guzel onu:)
Anliyorum canim. Allah kolaylik versin, hangi eyalettesiniz? Ondan da farkli olabilir biz ny tayiz.
Yok degil. Amerikali. Kacinci haftadasin? Benim 12. Muayeneye uc haftam var daha urkuyorum hep nolucak diye.Canım bizde nj cliftondayız. Senin doktorunda Türk mü?
Yok degil. Amerikali. Kacinci haftadasin? Benim 12. Muayeneye uc haftam var daha urkuyorum hep nolucak diye.
Canim korkma doktorlar hep en kötüsü nü söyler benim hamile kaldığım ilk aylarda tsh 9 du doktor neler neler söyledi sanki % 100 özürlü olur diyecekti en sonunda kurduğu cümlede şu oldu hamileliğin tsh 150 çıkıp sağlıklı bebek dünyaya getirenler var Tsh yüksek olunca ihtimal artıyor dedi sonunda.yani canını sıkma canım 3. Aydan sonra çocuğun tükürük bezleri calismaya başlıyor bunu bizden alıyor. Seninde tsh hormonu yavaş çalıştığı için yetmiyor destek almalısınız sadece Allaha sığının kalbinizi yormayin bir ilacı var bunun düzenli için Allahın izni ile hicbirsey olmaxmerhaba..ben yeni üyelerden ve inşallah eylül annelerinden biriyim. Size bir sorum olacak hamileleiğimin 1.ayında yapılan kan testinde tsh hormonu 1.95 iken 3.ayında tsh 5.5 olmuş. Doktorum endokrin uzmanına görunmemı ıstedi.O da bu durumda bebekte meydana gelebilecek sorunlardan bahsetti.Bu durum başına gelmış birileri varsa lütfen beni aydınlatır mısınız? Yani 2 ayda tsh hormonunda meydana gelen bu yükseliş bebeğe bir zarar vermiş olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?