2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Olmaz mı sırtım kollarım sivilce dolu bide nasıl kaşınıyor ama kaşıyamıyorum çünkü acıyor. Umarım en kısa sürede geçer...
bnm biraz düzeldi gibi.. özellikel gögüs ve sırttakiler baya azaldı.. ama alnımda hala bikaç tane duruyor :) çok komik liseli ergenler gibiyiz :))

Benimde minigimin cinsiyetine tahmin kizlar please ayrica burun kanamamda devam ediyor. Tansiyon mu cikacak ne

Eklentiler

• 20150218_161447.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar selam :) eylülün 2. yarısı anne olmayı bekleyenler olarak bu forumda çok şanslıyız.. Herşeyi kendi başıma gelmeden önce burdan okuyup tecrübe ediyorum :) bu forumu kurandan da bu topici açandan da allahım razı olsun :)
bnm normalde kendi doktoruma 13 martta 2li test randevum var.. ama 2 haftadr bebişimi görmedim.. İçim rahat etmiyor.. O yüzden perş günü için araştırma hastanesinde normal gebelik poliklinik randevusu aldım, inş herşey yolundadır.. :)
Buarada yüzüme bakan senin oğlun olcak diyor.. Çin ve rus takvimi de erkek diyor.. Geçtiğimiz günlerde buraya da ultrason fotosu koymuştum ona da erkek demiştiniz.. Bu kdr şeyin üstüne bana da erkek gibi geliyor, bakalım belki perş gnü doktor cinsiyetle ilgili de bşiler söler :)

bnm biraz düzeldi gibi.. özellikel gögüs ve sırttakiler baya azaldı.. ama alnımda hala bikaç tane duruyor :) çok komik liseli ergenler gibiyiz :))
bende sivilcelerden bıktım... helede kolum sırtım ve göğüslerim

hayırlı günler arkadaşlar.bende sizler gibi inşallah eylül annesi olacağım.aranızda eskişehirde olup doktor yada hastane tavsiye edebilecek arkadaşlar varsa yada bilgisi olan , paylaşırsa çok sevinirim.

Hayırlı olsun canım hamileliğin :) ben de eskişehirde yaşıyorum. ben hem sakarya hastanesinde ramazan bayirli ya gidiyorum hem de devlette mine inan a. Mine hanima randevu almak oldukça zor ama benim 10 yıllık doktorum çok seviyorum onu. Ramazan bayirli da özel de olduğu için tercihim. sakarya nin ultrason uda çok iyi bence. sen kime gidiyorsun

Canım sen hangi ülkede yaşıyorsun?

Canım sevimli bir kız bence çünkü bayağı paralel duruyo sanki :)

YA KIZLARRRRR, DAHA DÜN BU SAYFALARDA İLK GÜNLERİ SIKINTIULARI KONUŞURKEN ŞİMDİ NE KADAR DA GÜZEL CİNSİYETLERİ KIYAFETLERİ KONUŞUYORUZ.AĞUSTOS DA NASIL DOĞUM YAĞACAĞIMIZI, EYLÜL DE DE DOĞUM YAPANLARI KONUŞUCAZ. ÇOK GÜZELLLL

bu arada ikinci gebelikte daha erken hissediliyor dediler ama daha 12. haftadayım ara ara pıtpıt hissediyorum bebiş mi acaba gaz mı hala emin değilim ama :)

bu arada ikinci gebelikte daha erken hissediliyor dediler ama daha 12. haftadayım ara ara pıtpıt hissediyorum bebiş mi acaba gaz mı hala emin değilim ama :)
Ben 14.hatıratınayım hissettiğimi düşünüyorum.sağda ni solda mi anlıyorum.benimde ikinci bebek belki ondan erken hissediyorumdur

evet ya bende 12 ci haftadan beri hissediyorum ama zaten gaz ayırt ediliyor ya böyle çok zayıf pıt diye bir şey ki az kaldı haftaya daha güçlü hissederiz. ben oğlumu 16 mı 17 mi neydi ilk tekmesini hissediğimde hemde ne tekme :)

Kızlar bir alışveriş haberi de benden gelsin bugün alışveriş merkezi geziyordum. mothercare de % 50 indirim var özellikle citcitli badileri çok güzeldi. 20. haftaya kadar hiçbir şey almayacağım diyordum ama dayanamadim 3-6 ay için 3lu set ara renk badi aldım. 0-3 u kalmamıştı bile. almayi düşünenlerin haberi olsun. Birbirimize de indirimleri haber verelim. aldıklarımı da göstereyim size

Eklentiler

• IMG-20150303-WA0000.jpg
    132,7 KB · Görüntüleme: 150
Ayyy bilmiyorum ki doktor %80 erkek dedi. Pipi gördüm dedi ama tabi kesin değil

Canım bazen paralele yakın durup erkek olabiliyormuş. Ama bazen ilerleyen dönemde Değişiyor. Burda bir arkadaşa 12. Haftada %90 erkek demiş 14. Haftada kız diyormuş. Bence en güzeli 16. Haftayı beklemek kesin olması için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…