• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hayırlı olsun canım hamileliğin :) ben de eskişehirde yaşıyorum. ben hem sakarya hastanesinde ramazan bayirli ya gidiyorum hem de devlette mine inan a. Mine hanima randevu almak oldukça zor ama benim 10 yıllık doktorum çok seviyorum onu. Ramazan bayirli da özel de olduğu için tercihim. sakarya nin ultrason uda çok iyi bence. sen kime gidiyorsun
teşekkür ederim.henüz düzenli gittiğim bir doktor yok. medline da necla hanım vardı ona gidiyorum ama medline sanırım isim değiştirdi internet üzerinden randevusu hastane sitesi falan görünmüyor.telefon edip randevu alabilirim ama herkes devlet hastanesini önerdi bende henüz erkenken bir bakayım dedim.ikili test zamanı geçmeden gitmek istediğim için günü ve saati uygun olan herhangi bir doktoru seçtim nihat inandı yanlış anımsamıyorsam adı.cuma günü kısmetse hem bebeğim hem doktorla tanışacağız.hayırlısı bakalım şansa da bırakmak istemediğim için yinede bir araştırma yapmak istiyorum elbette.

teşekkür ederim.henüz düzenli gittiğim bir doktor yok. medline da necla hanım vardı ona gidiyorum ama medline sanırım isim değiştirdi internet üzerinden randevusu hastane sitesi falan görünmüyor.telefon edip randevu alabilirim ama herkes devlet hastanesini önerdi bende henüz erkenken bir bakayım dedim.ikili test zamanı geçmeden gitmek istediğim için günü ve saati uygun olan herhangi bir doktoru seçtim nihat inandı yanlış anımsamıyorsam adı.cuma günü kısmetse hem bebeğim hem doktorla tanışacağız.hayırlısı bakalım şansa da bırakmak istemediğim için yinede bir araştırma yapmak istiyorum elbette.

hamileliğimi ilk ogrendigimde Nihat inan a gitmiştim randevu onda bulabildiğim için. doktor işi kişiden kişiye de değişiyor aslında. ben pek ısınmamıştım doktor beye ama ona düzenli giden bir komşum da var ve gayet memnun. doktor dönüşü yorumlarını bekliyorum ;)

hamileliğimi ilk ogrendigimde Nihat inan a gitmiştim randevu onda bulabildiğim için. doktor işi kişiden kişiye de değişiyor aslında. ben pek ısınmamıştım doktor beye ama ona düzenli giden bir komşum da var ve gayet memnun. doktor dönüşü yorumlarını bekliyorum :KK66:
tesadüfi olarak seçtim dediğim gibi saati uygun olduğu için.genç oluşu dezavantaj sanırım biz hamileler adına.ya anaç ya babacan birini bekliyoruz karşımızda çünkü.şahsen ben bayan doktor tercih ediyorum ama ön yargılı olmakta istemiyorum.hayırlısı diyorum bakalım randevuyu bende sabırsızla bekliyorum.8. haftada gitmiştim en son doktora :110:

Canım bazen paralele yakın durup erkek olabiliyormuş. Ama bazen ilerleyen dönemde Değişiyor. Burda bir arkadaşa 12. Haftada %90 erkek demiş 14. Haftada kız diyormuş. Bence en güzeli 16. Haftayı beklemek kesin olması için :)
Aynen doktor da dedi koşup alışverişe başlama bekleyelim dedi :)

teşekkür ederim.bende şimdilik bu hafta için devlet hastanesinde bir doktora gideceğim memnun kalırmıyım bilmem hayırlısı diyorum. sakarya hastanesindeymiş doktor hanım sormak lazım ilerleyen zamanlar için.
canim dr randevu almak çok zor çok yoğun bir dr bi kez git ona göre karar verirsin ins şimdiden hayırlı dogumlar

tesadüfi olarak seçtim dediğim gibi saati uygun olduğu için.genç oluşu dezavantaj sanırım biz hamileler adına.ya anaç ya babacan birini bekliyoruz karşımızda çünkü.şahsen ben bayan doktor tercih ediyorum ama ön yargılı olmakta istemiyorum.hayırlısı diyorum bakalım randevuyu bende sabırsızla bekliyorum.8. haftada gitmiştim en son doktora :110:

tecrübe benim de çok önem verdiğim bir şey gerçekten.. devlet hastanesinde özellikle bayan doktordan randevu bulmak biraz zor oluyor gerçekten ama özel hastanelerde de başarılı bayan doktorlar var. senin görmeyeli epey olmuş. gördüğünde nekadar büyüdüğünü çok şaşıracaksın :)

canım bi de dün aklıma geldi acı seviyorsan acı biber turşusu da çok etkili oluyor, ben sevdiğim için 4-5 tane yiyorum
teşekkür ederim cnm,ayvayla hallettim ;) acı sevmez olur muyum :) midemi rahatsız eder diye yemeye korkuyorum aslında. elma ve ayva işimi gördü ya çok şükür

Ben de çok sıkıntı çekiyorum bu kabızlıkla ilgili, incir kayısı vs hiçbiri işe yaramıyor, kullandığım decavitten kaynaklandığını düşünüyorum bu durumun. Doktoruma söyledim magnesie calcinee die bi ilaç verdi, açıkçası kullanıpta bağırsaklarımı tembelliğe alıştırmak istemiyordum ama geçen gece mecburen içtim ve işe de yaradı. Doktoruma bebeğe zararı olmaz di mi dedim, 3 ayı doldurduğun için kullanabilirsin rahatlıkla dedi, doktoruna sorup dene istersen, çok geçmiş olsun
teşekkür ederim canım ayvayla çözdüm :) rahatladım ya dünya varmış diyorum :KK9:

Kızlar bir alışveriş haberi de benden gelsin bugün alışveriş merkezi geziyordum. mothercare de % 50 indirim var özellikle citcitli badileri çok güzeldi. 20. haftaya kadar hiçbir şey almayacağım diyordum ama dayanamadim 3-6 ay için 3lu set ara renk badi aldım. 0-3 u kalmamıştı bile. almayi düşünenlerin haberi olsun. Birbirimize de indirimleri haber verelim. aldıklarımı da göstereyim size
çok güzeller annesi ;) hayırla giysin inşallah yavrucuk :) ben de henüz başlamadım alışverişe 12.haftadayım. işe başladığımda sanırım alışverişlere de başlarım ufaktan :) hangi şehirdesin gaye?

çok güzeller annesi :KK66: hayırla giysin inşallah yavrucuk :) ben de henüz başlamadım alışverişe 12.haftadayım. işe başladığımda sanırım alışverişlere de başlarım ufaktan :) hangi şehirdesin gaye?
canım seninle sar tarihimiz çok yakın.. neler yapıyorsun? mide bulantıların baş ağrın var mı? bir de 2li teste gittin mi? :)

Canım amerikada yaşıyorum. Bende düşündüm ama sonra vazgeçtim son aylarda uçağa binmek zor oluyo. Sonra bir de geri gelmesi var minicik bebekle. Evine Alışsın istiyorum. Bir de yol sırf Gidiş 16 saat sürüyo çok yıpratıcı oluyo. 7 saatlik zaman farkına alışmak da uzun sürüyo. O nedenle dedim burda yapayım. Yakında bir sigorta Değişikliği yapmak istiyoruz eğer olursa 4000 dolara düşüyo doğum masrafı. InşAllah olur ya..
Canım amerikada türk bir doktora gitme olasılığın var mı? hani hem halinden anlar hem belki ultrason yada sigorta şirketi konusunda yardımcı olur. Benim kuzenim san francisco da yaşıyor kayınvalidesi jinekolog o da amerikada ama hangi şehirde bilemiyorum. Ama kuzenim hamileliğini ve doğumunu çok rahat geçirmişti. Tabi kv.sinin etkisi büyüktür bu konuda. Türk bir doktora rast gelirsen daha rahat edersin aklında bulunsun.

Canım amerikada türk bir doktora gitme olasılığın var mı? hani hem halinden anlar hem belki ultrason yada sigorta şirketi konusunda yardımcı olur. Benim kuzenim san francisco da yaşıyor kayınvalidesi jinekolog o da amerikada ama hangi şehirde bilemiyorum. Ama kuzenim hamileliğini ve doğumunu çok rahat geçirmişti. Tabi kv.sinin etkisi büyüktür bu konuda. Türk bir doktora rast gelirsen daha rahat edersin aklında bulunsun.

Canım Türk doktora gittiğim için bu fiyat zaten. Normal doktora gitsem 20bin dolar civarında canım :( birde eyalet eyalet fiyatlar Değişiyor. Benim doğum yapmak istediğim hastane 5 yıldızlı bir hastane konumunda biraz da o yüzden işte :(

image.jpg Canım bi de buna bakar mısın
snnkine dha once de gordum canm ama cok karısık cıkms baska fotosu warmı bebişinin

Canım Türk doktora gittiğim için bu fiyat zaten. Normal doktora gitsem 20bin dolar civarında canım :KK43: birde eyalet eyalet fiyatlar Değişiyor. Benim doğum yapmak istediğim hastane 5 yıldızlı bir hastane konumunda biraz da o yüzden işte :KK43:
Gurbet zor, allah kolaylık versin canım. Hastaneden memnun ol da pahalı olsun...

çok güzeller annesi :KK66: hayırla giysin inşallah yavrucuk :) ben de henüz başlamadım alışverişe 12.haftadayım. işe başladığımda sanırım alışverişlere de başlarım ufaktan :) hangi şehirdesin gaye?

Çok teşekkürler insan cildiricak gibi oluyor okadar cici kıyafeti bir arada görünce.. eskısehirdeyim ben. sen?

Back