• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hangi bölümden sıra alıyorsun canım ikili test icin
Bizde bölüm bile yok kadın doğumdan alıyoruz. Doktor röntgen için bir doktora gönderiyor elinde bir formla. sonra o forma ense kalınlığı, burun kemiği, boyu, kalp atışı yazılıyor ve bir barkod yapıştırılıp kan vermeye gidiyoruz. o formla birlikte kanlarımızı lab. a bırakıyoruz. kanlar formlarla ankaraya gidiyor. 1 hafta sonra sonuç alıp kadın doğumcuya götürüyoruz.

O kadar küçük bir hastane ki çoğu kan testi ve biyopsilerin tamamı ankaraya gidiyor tahlile. Ama yapamayız dediklerini görmedim. Sadece olmayan birimler ve yüksek riskli ameliyatlar için sevk veriliyor. Endokrin geçen seneye kadar yoktu mesela ankaraya yolluyorlardı tabi artık gitmiyoruz.

Slm kizlar BN 13+2 ilk gebeym.11.haftada şiddetli bi kanama gecrdm.3 gün yattm ciktm.sonra 4 gün iyiydm .ondan sonra siyah kanamam başladı arada da pihti geliyor.o günden beri kanamm hic kesilmesi.dr a gdyrmssürekli biseyyok diyorlar.ama kanama da durmuyor.çok tedirgnm.ayni durumu yasayan oldumu
pıhtı ve sıyah kanama cok teklıkelı bı an önce özel hastaneye gıt :S Allah korusun senı ve bebegını canım

image.jpg Canım bana da yorum yapabilir misin cinsiyet için
paraalel canım kız sanrm:)

kız mı benzio diyosun :) sorduklarımın hepsi öyle dio ama 2 gün snra belli eder inşallah :)
evet cok bellı nub teorisi dogruysa eğer kız :) sağlıklı olsunlarda.. benmde kontrolum 2 gün sonra cinsiyet tahmnı yapar ıns doktorum =/

evet cok bellı nub teorisi dogruysa eğer kız :) sağlıklı olsunlarda.. benmde kontrolum 2 gün sonra cinsiyet tahmnı yapar ıns doktorum =/

nub teorisi ne ki :( bilmem pek bu konularıda :/ hemen hemen aynı haftayız o zaman :)

nub teorisi ne ki :KK43: bilmem pek bu konularıda :/ hemen hemen aynı haftayız o zaman :)
senle 5 gün var aramızda:) benimki sennknden 5gün küçük =) nub teorisi intrnetten bak canım tam bilgi edin sende bebegının ultrason resmne bakıp tahmn edeblırsın :) ben sna burdan anlatrsam yanlış anlatrım ondan :)

senle 5 gün var aramızda:) benimki sennknden 5gün küçük =) nub teorisi intrnetten bak canım tam bilgi edin sende bebegının ultrason resmne bakıp tahmn edeblırsın :) ben sna burdan anlatrsam yanlış anlatrım ondan :)

baktm şimdi kız gözüküyo ama tabi önce saglıklı olması :) sende eylül annesisin o zaman :) :) yaz hamileleri olarak bakalım nabıcaz :) :)

baktm şimdi kız gözüküyo ama tabi önce saglıklı olması :) sende eylül annesisin o zaman :) :) yaz hamileleri olarak bakalım nabıcaz :) :)
yazın sıcakta gerçekten napıcaz bilmiorum şimdiden ayarladım ama ben bol eşyalar kısa kollu ..... öyle böyle geççek yavrularmzı kucagmza alalım saglklı olsunda çile çekmeye ragzıym=)

yazın sıcakta gerçekten napıcaz bilmiorum şimdiden ayarladım ama ben bol eşyalar kısa kollu ..... öyle böyle geççek yavrularmzı kucagmza alalım saglklı olsunda çile çekmeye ragzıym=)

benimde hazır olmıcakları kaldırdım falan :) tam havalar ılıncak doğum olucak :) kışın büyücekler yazn emeklicekler Allah kısmet ederse :) :) kız mı erkek mi hissediyosun ? annelerin içine doğar derler..

benimde hazır olmıcakları kaldırdım falan :) tam havalar ılıncak doğum olucak :) kışın büyücekler yazn emeklicekler Allah kısmet ederse :) :) kız mı erkek mi hissediyosun ? annelerin içine doğar derler..
ben kız hıssedıyorum zaten nub'u paralel yani çoğu kişi de kız gördü =) ama geçen gün rüyamda erkek bebek gördüm babamda erkek bebek görmüş....nolacak bilmiyorum:)

ben kız hıssedıyorum zaten nub'u paralel yani çoğu kişi de kız gördü =) ama geçen gün rüyamda erkek bebek gördüm babamda erkek bebek görmüş....nolacak bilmiyorum:)

rüyada erkek görünce mutlu haber bide kız derler :) bnm de içimden kız gecio esiminde :) adınla gelicek zaten :) illk gebelikmi :) :)

Başak Burcu Bebeği ( 24 Ağustos – 22 Eylül )

Başak burcu annelerine öncelikle geçmiş olsun diyorum. Bebeğiniz çok mızmız sevgili hanımlar. Bebek burçları arasında en standart özelliklere sahip olan bebek Başak’tır. Kesinlikle onun standartlarını değiştirmeyi düşünmeyin, hatta aklınızdan bile geçirmeyin çünkü boşuna uğraşırsınız üstüne üstük kendinizi yorarsınız.

Yemek konusunda da çok zorlanacaksınız. Yaramaz şey yemek de seçecek ve her yaptığınızı yemeyecektir. Bu yüzden sevdiğini anladığınız bir yemeği devamlı verin. Değişimi sevmediği için bu rutin karşısında sıkılmayacaktır. Yatak odasına gelince sade bir oda düzenleyin ona ve sade giysileri olsun. Bu özellikler onun rahat uyumasına ve ağlamamasına yetecektir. Pohpohlanmak isteyen bebeklerin aksine birazcık ilgi yeterli ona, emin olun fazlasını istemez.

Anneye Yardımcı Burç Başak

En olgun bebek burcu olan Başak, büyüdükçe etrafını daha iyi analiz edecek ve size yardımcı olacaktır çünkü Başak burcunun en belirgin özelliği yardımsever olmasıdır. Etrafındaki pek çok bebekten daha çok konuşan Başak burcu bebeğinin karşısına geçip çevresinde olup bitenleri tek tek ayrıntılı bir şekilde anlatmalısınız çünkü aklını kurcalayan pek çok sorusu vardır.

Başak Burcu Bebeği ( 24 Ağustos – 22 Eylül )

Başak burcu annelerine öncelikle geçmiş olsun diyorum. Bebeğiniz çok mızmız sevgili hanımlar. Bebek burçları arasında en standart özelliklere sahip olan bebek Başak’tır. Kesinlikle onun standartlarını değiştirmeyi düşünmeyin, hatta aklınızdan bile geçirmeyin çünkü boşuna uğraşırsınız üstüne üstük kendinizi yorarsınız.

Yemek konusunda da çok zorlanacaksınız. Yaramaz şey yemek de seçecek ve her yaptığınızı yemeyecektir. Bu yüzden sevdiğini anladığınız bir yemeği devamlı verin. Değişimi sevmediği için bu rutin karşısında sıkılmayacaktır. Yatak odasına gelince sade bir oda düzenleyin ona ve sade giysileri olsun. Bu özellikler onun rahat uyumasına ve ağlamamasına yetecektir. Pohpohlanmak isteyen bebeklerin aksine birazcık ilgi yeterli ona, emin olun fazlasını istemez.

Anneye Yardımcı Burç Başak

En olgun bebek burcu olan Başak, büyüdükçe etrafını daha iyi analiz edecek ve size yardımcı olacaktır çünkü Başak burcunun en belirgin özelliği yardımsever olmasıdır. Etrafındaki pek çok bebekten daha çok konuşan Başak burcu bebeğinin karşısına geçip çevresinde olup bitenleri tek tek ayrıntılı bir şekilde anlatmalısınız çünkü aklını kurcalayan pek çok sorusu vardır.

abbow yandık o zaman ben basak bebiiş başak :) :)

koç bebegini bilmemde kendimde basak brcuyum ve cok mız mız buyudumm o yuzden yandım bnce :)

ben doktorun özel muayenesine gidiyorum ama doktorum normalde çınarlıyla çalışıyor. bende orada doğum yapacağım inşallah. ama fiyatlarla ilgili hiçbişey sormadık su ana kadar.
Hangi dr peki ben 8 yıl önce 2800 yaptım orda doğumumu çok memnun kaldım yine çınarlı düşünüyorum benim dr da anlaşması orasıyla ama sgk ile anlaşmalı kendi doktorunu tercih edersek fiyat daha farklı olucakmış onu merak ediyorum bu dr la doğumu yaparaam sanırım 3500 aşşağı olmaz gibi.
Bilgin olunca yazarsan memnun olurum.

Merhaba bu 3 gundur sag bogrum agriyor 13 haftalik hamileyim neden agriyor olabilir boyle bir sorun yasayan varmi

Gaz sancisi degil nefes alip verirken oturup kalkarken uzandigimda yatakta donerken agriyor
Aynı ağrılar benimde var bende çok merak ediyorum neden böbrek gibi geldi ama nefes alıp verirken batıyor aynı seninki gibi yatarken yürürken bugün iyidi gerçi şükür ama devam ederse bi dr. Gidicem.

Back