2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aynı ağrılar benimde var bende çok merak ediyorum neden böbrek gibi geldi ama nefes alıp verirken batıyor aynı seninki gibi yatarken yürürken bugün iyidi gerçi şükür ama devam ederse bi dr. Gidicem.
Bnde ayni dertten muzdaribim

Ay benim gözüm korktu he okurken ne yapıcaz biz bu minişlerle :)
Gerçi ben ikizler burcu büyüttüm ama bilemedim şimdi zaten benim doğum tam ağustos olucak 20 27 arası alırız dedi drum.
Şaka bir yana tabide herşeyin başı sağlık eğiticez artık ne yapalım

Bnde ayni dertten muzdaribim
Şuan iyi gibiyim ama olmazsa dr. Çık devam ederse ben gidicem.
Ama şöyle birşeyde okudum doğuma haozrlık için sırt ağrıları olabilirmiş belkide normal bilmiyorum ki.

merhaba kızlar sizlere bisey sorucam benim cok fazla vajina agrım var sanki aşağıdan bişey zorluyor gibi doktora sordum rahim genişliyo dedi ama korkuyorum bişey olmasından benim gibi ağrıları olan var mı kasık ağrılarım zaten var 3 ayı atlattık sewinelim rahatlıyalım diyoruz hepte bi akılda soru işareti kalıyo hamilelik eşittir merak ve endişe... :)))

Canim
Canimmm, ben ozel mesaj atamiyorum henuz.
cok cok normal canim.... Hic kotu dusunme.... Asiri kramplar girmedigi surece ve kannan olmadii surece her sey yolundadir insallahhh

O bende de oluyor zaman zaman..
Sol böbrek tarafım ve de Kalça kemiğim hareket ettikçe ağrıyo..
Geceleri rahat uyuyamıyorum artık :)
Normal şeyler bence ağrısız sızısız geçmeyecek çünki içimizde büyüyen birşey var :)
Kolay bir hamilelik ve doğum olur İnşallah herkes için..

Gaz sancisi degil nefes alip verirken oturup kalkarken uzandigimda yatakta donerken agriyor
Gaz sancisi canim, barsaklar ve diger organlar yukariya dogru cikiyorlar ve cigerlere aski yapiyorlar demisti burdaki doktorum bana. Hele de sindirim sorunu cekiyorsan. Psikolojik de olabilir ama aska br sey degildir insallah, korkma....

Benimde çok oluyor canım,hamileliğimin başından beri artan azalan kasık ve vajina ağrılarım var.
Başlarda ağrı arttığında hemen doktora koşuyordum,sorun yok diyordu ultrasonla bakıp. şimdi çok da takmıyorum herhalde normaldir.Ağrı eşiğimiz düşük olabilir , ben ona bağlıyorum.Çünkü bazı hamilelik geçirenlere sorduğumda hiç ağrı çekmemiş olanlar var.
Sağlıkla doğarlar inşallah

işte böyle diyor doktorlar :)

doktorum tahir özgüder. çınarlı hastanesinin kendi doktoru. sitesine bakarsan doktorları arasında var. ama dediğim gibi fiyat almadık. daha erken diye hiç bu konuları konuşmadık. fiyat alınca söylerim muhakkak.

Kızlar günaydın buda benim minişim,bize doğru dönmüş ayıcık gibi duruyo 10+1 günlüktü dün doktora normal kontrole gittik 2 hafta sonrada ikili taramamız var,şimdilik herşey yolunda allahın izniyle Cinsiyet tahmini yapabilen olur mu ben bişeye benzetemedim bize doğru döndüğü için.

Eklentiler

• image.jpg
    121,9 KB · Görüntüleme: 106
Erkek olursa Muhammed mucteba kız olursa sevde ,ümmü Gülsüm ,esma,zeynep Betül ,Hatice ,amineKararsızım ..Rabbim sağlıklı sıhhatli versin hayırlı versınde inş isim en kolayı

kız isimlerimiz benziyor bende Zeynep yada amine düşünmüştüm ama Zeynep çok ağır bastı ama şu var bu sıra herkezde bir Zeynep baya eski ve dini isimlere dönüş var

kız olursa ben de Zeynep istiyorum, bizim akrabalarda vs hiç yok, erkek olursa da Kerem.. ama daha öyle ciddi konuşmadık eşimle.. 2 isim koymayız soyadımız uzun, bir de hep yurtdışında yaşayacağız, ismin söylenişinin diğer dillerde bir anlama gelmemesine de dikkat ediyoruz, yabancıların kolay söyleyebileceği bi isim olmasını istiyoruz vs, mesela oğlumda Mert düşündük önce, mert fransızca da k.k. kelimesinin okunuşuna çok yakın, o yüzden vazgeçtik mesela:) çünkü eninde sonunda fransız arkadaşları olacak..

İyi bari yakınmış meleğini görmen.
Mesela benim plesantadan kaynaklıydı seninde demek bebekten keseden uzak bi yerde kanaman aman rabbime emanet meleklerimiz.
Kanamanın yerlerini görebiliyorduk. Son kontrolümde göremedik. Ama kanama oluşma ihtimali hala varmış. Sürekli bir lekelenme var ama aktif kanama yok. Bu da beni rahatlatıyor. Bebeği gördük, ölçümleri normal. Bakalım bu haftasonu ikili taramanın da test sonuçlarını almış olurum.

evet ya sırt ve bel ağrısı hatta sanki böbreklerim de ağrıyor oğlumda hiç oram buram ağrıyor dememiştim yada öyle hatırlıyorum ama bu hafta her yanım ciddi ağrıyor

benim de belimde çok ağrı oluyor daha şimdiden, sanırım en iyisi doğumları 30dan önce bitirmek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…