- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
kızlar merhaba, dr dan geliyorum. 12. haftada dr bebeğin cinsiyetine %90 erkek diyordu şimdi 14+1 görünüyorum kız olabilir diyor :) odasını maviye boyadık şimdiden ama bakalım 16. haftaya kadar kesinleşir herşey :) nisan ayına ayrıntılı ultrason için gün almamı istedi. onun haricinde herşey yolunda çok şükür.
Hayırlısı cnm, siz odayı bekletin benceo yüzden 16. haftayı bekliyorum ben de :)))
Bir ay cok uzun gercektende ya bende haftaya gidecem ins.cinsiyetini soylermi acabaCok sukur canim. Ya ben o korkuyu atamadim uzerimden daha once hic dusuk, bos yada kimyasal gebelik gecirmedim bu ilk gebeligim. Ama bebegimi ultrasonda gorunce ilk bi kac gun cok mutlu oluyorum sonra uzun sure goremeyince Allah korusun sanki bisey olucakmis gibi geliyor. 2 hafta once gordum en son suan meraktan ölüyorum.
benim 4 gun içinde yapılması lazımmış o yüzden randevu alamıyorum. zaten büyük araştırma hastanelerınde yapılıyormuş sadece400 mübende özel muayeneye gidiyorum. normalde her gidişimde 120 alıyor. 2 hafta sonra ikili tarama için gel dedi hiç fiyat sormadım. arayıp bi sorayım bari. olmazsa devlet hastanesinde yaptırırım.
kız isimlerimiz benziyor bende Zeynep yada amine düşünmüştüm ama Zeynep çok ağır bastı ama şu var bu sıra herkezde bir Zeynep baya eski ve dini isimlere dönüş varErkek olursa Muhammed muctebakız olursa sevde ,ümmü Gülsüm ,esma,zeynep Betül ,Hatice ,amine Kararsızım ..Rabbim sağlıklı sıhhatli versin hayırlı versınde inş isim en kolayı
Sevde de çook güzel :)ben eskiden şaşmam :)bak erkek olursa Abdullah'ta olabilir ,Allah'ın en sevdiği isimmiş ..zeynep peygamberimizin kızlarının isimlerınden ,Rukiye olabilir bakkız isimlerimiz benziyor bende Zeynep yada amine düşünmüştüm ama Zeynep çok ağır bastı ama şu var bu sıra herkezde bir Zeynep baya eski ve dini isimlere dönüş var
devlet hastanesi ikili test yapmıyor,sadece ense kalınlığına bakıyor ama 14.hafta da üçlü test yapıyor.
geçmiş olsun.ALLAH ım acil şifalar versin.şükür ki sende bebeğinde iyisiniz.
Hayir devlet hastaneleri 2li test yapiyor. Ben cuma gunu yaptirdim bu cuma kan sonucunu alicam. Yapmama gibi bir secenekleri yok. Herhangi bir ucretde almiyorlar.
o zaman ilden ile değişiyor olmalı.ben samsun da yaşıyorum, bende ikili test için devlet hastanesine gittim.doktor ikili test yapmadıklarını sadece ense kalınlığına bakıp bir ay sonra üçlü test yapacağını söyledi.
hanımlar bel ağrınız oluyor mu ?
birden saplanan bel ağrım var, korkutuyo beni..
sol bacağımdan belimin çukuruna bağlanan bir yer var sanki,
yatakta sağımdan soluma dönemiyorum
Tmm canim tsk ederimBen 2013 ekimde dogum yaptim ve hamileligimde 2 doz asi yaptilar bu hamileligimdede bir doz yapariz dediler canim sanirim yapiliyor
Hangi bölümden sıra alıyorsun canım ikili test icinHayir devlet hastaneleri 2li test yapiyor. Ben cuma gunu yaptirdim bu cuma kan sonucunu alicam. Yapmama gibi bir secenekleri yok. Herhangi bir ucretde almiyorlar.
Bu aralar çok duydum bu tarz seyleri. Ben ağustos annelerinide takip ediyorum orda da 2-3 kişi var bu sekilde önce erkek olup sonra kız görünen. Bence 20.haftaya kadar bi hazırlık yapma canım ne olur ne olmaz :)kızlar merhaba, dr dan geliyorum. 12. haftada dr bebeğin cinsiyetine %90 erkek diyordu şimdi 14+1 görünüyorum kız olabilir diyor :) odasını maviye boyadık şimdiden ama bakalım 16. haftaya kadar kesinleşir herşey :) nisan ayına ayrıntılı ultrason için gün almamı istedi. onun haricinde herşey yolunda çok şükür.
Bana kız dedi serra olucak ismi ama erkek dersede ilerleyen haftada yuşa koyucam anlamı çok guzelAslında kızım da oğlum da olsa Güneş ismini koymak istiyordum ama erkek olursa eşim istemiyor, o yüzden erkek ismi arıyoruz ama gerçekten erkek ismi bulmak daha zormuş, alternatifler daha az. Hem modern bi isim olsun, hem telaffuzu hem anlamı güzel olsun istiyoruz ama tam karar verebilmiş değiliz henüz.
Aynen bende haftaya gidicem ikili test icin ama simdidem cok heycanli ve sabirsizim :) belki soyler okudugum yorumlarda 11. Haftada bile emin olmamakla birlikte biseyler soyleyen doktorlar var. insallah bebisimiz de saklamaz gosterir :)Bir ay cok uzun gercektende ya bende haftaya gidecem ins.cinsiyetini soylermi acaba
Bu aralar çok duydum bu tarz seyleri. Ben ağustos annelerinide takip ediyorum orda da 2-3 kişi var bu sekilde önce erkek olup sonra kız görünen. Bence 20.haftaya kadar bi hazırlık yapma canım ne olur ne olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?