• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sevde de çook güzel :)ben eskiden şaşmam :)bak erkek olursa Abdullah'ta olabilir ,Allah'ın en sevdiği isimmiş ..zeynep peygamberimizin kızlarının isimlerınden ,Rukiye olabilir bak
Rukiye annemin ismi artık kayınvalidem ne yapar bilmem :)
kız Zeynep erkek mustafa mete

Aynen yarın akşam a kadar dooya doya temizlik yapıcam ben senin yerinede yerim sen iyilesene kadar
ye cnm afiyet olsun miniğime löp löp et olsun :) iyi olunca yende yicem ki, bakalım bukez kaçyüzbin kilo alıcam :) :)

Bizde kiz olursa Mihrinur elif - erkek olursa Hamza Ertuğrul düşünüyoruz hayirli sağlıklı evlat olsun inşallah

Bu aralar çok duydum bu tarz seyleri. Ben ağustos annelerinide takip ediyorum orda da 2-3 kişi var bu sekilde önce erkek olup sonra kız görünen. Bence 20.haftaya kadar bi hazırlık yapma canım ne olur ne olmaz :)
katılıyorum 12.hafta çoook erken.. kızıma da 12. hafta civarında erkek demişti dr. annem hatta mavi battaniye örmeye başladı anca yetişir falan diye bir daha ki kontrolde kesin kız dediler :) yani şu haftalarda kesin bilemezler 16.hafta sonraları kesinleşir bence.. zaten 2 ihtimal var ya kız ya erkek... allah sağlıkla sıhhatle versin inş.

Bizde kiz olursa elif ahsen erkek olursa huseyin avni koyacaz nasipse..

aynen cnm doğru söylüyorsun :) yeni eve taşındım şimdi çocuk odasını mavi yaptırdım bide erkek olacak diye :))))))) şaka gibi. en iyisi beklemek. bu arada 21 nisana ayrıntılı ultrasona randevumu aldım kızlar bilginiz olsun. fiyat 450 tl
450 miiiiiii yuhh yok artık o ne yaaa..... doppler usg mi?
2012 yılında 150 tl ye yaptırmıştım ben...

kız isimlerimiz benziyor bende Zeynep yada amine düşünmüştüm ama Zeynep çok ağır bastı ama şu var bu sıra herkezde bir Zeynep baya eski ve dini isimlere dönüş var
ben kız olursa serra-maysa-gülce isimlerini düşünüyodum. doktor erkek dedi eşim metehan diyor bende mehmet ozanı çok beğeniyorum.

Selam kizlar bugun kontrolum vardi
Doktor bebegin suyu biraz az dedi 1hafta sonra kontrole gel dedi...moralim bozuldu bize dua edin lutfen..:(

hakkaten çok pahalı ya.bende merak içindeyim kaç diyecekler. epidural normal doğuma 2100 artı 375 tl de bi gecelik yatak masrafı dediler.yani 2500 gibi tabi bi gece yatarsam.

Doktor bebegin suyu biraz az dedi 1hafta sonra kontrole gel dedi...moralim bozuldu bize dua edin lutfen..:KK43:
Canim sıkma canini bebisini saglicakla kucgina alirsin insallah...

Doktor bebegin suyu biraz az dedi 1hafta sonra kontrole gel dedi...moralim bozuldu bize dua edin lutfen..:KK43:
Cnm bozma moralini bol bol su iç inşallah düzelir bi dahaki kontrole, rahat ol stres yapma o anlık bişey olabilir o

hanımlar bel ağrınız oluyor mu ?
birden saplanan bel ağrım var, korkutuyo beni..
sol bacağımdan belimin çukuruna bağlanan bir yer var sanki,
yatakta sağımdan soluma dönemiyorum :KK61:

Dün temizlik yaptım biraz kendimi yordum sanırım benimde çok kötüydü belim sabaha düzeldi çok şükür dinlen eğer fırsatın varsa yan yat

Back