2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
aslında sizle gibi mesajların altına alıntı yapmaya çalışıyorum ama olmuyornasıl yaptınız ben yapamadım..
5 hafta 6 günlük bugün:/
Canim profiline giriyosun bilgilerin icinde bebeginizin dogum tarihi yaziyo oraya dogum yapacagin tarihi yaxiyosun.

Canim profiline giriyosun bilgilerin icinde bebeginizin dogum tarihi yaziyo oraya dogum yapacagin tarihi yaxiyosun.
Canim bide tarihlerin arasina nokta koyma tire koy ksbul etmiyor yoksa (03-09-2015 gibi)

Ay Masallah ne guzel eylul anneleri gitgide cogaliyorRabbim isteyen herkese nasip etsin.

canım biz sata göre hesaplıcaz ona keza dr larda öyle hesaplıyorlar yalnız şöyle bi durum var usg göre ileride yada geride çıkabilir oda bebeğin gelişimi ile alakalı yani sat 27 kasımsa tam 6+0 oluyor 7 ci haftanın içinde yaş gibi düşün yani 9 ay 10 günde ordan geliyor ne zaman ovulasyon olduğu kesin olmadığı için umarım anlata bilmişimdir :)
yani biz şuan tam 6 haftalık gebeyiz :)

Kızlar hamileyken saçınızı kestiriyo musunuz.

Yok canim ben kestimiyorum.buyuk ihtimal hurafe ama grnede insanin icine sinmiyor.ama kesinlikle boyatmiyorum cok kimyasal oldugu icin.
Bende inanmıyorum ama kestiremiyorum da.ne yapsam bilimedim.

ben boyatmak istemiyorum ama saç kestirmememiz mi gerekiyor?hiç bilmiyordum.
noluyo saç kesince?
Çok saçma ama çocuğun omru kısalırmış.aslında doktorlar kestirmenin daha iyi olduğunu söylüyor.

kdrl canım, yok henüz duymadım kalp atışını sadece görebildim :) duymak için cihazı yoktu dr un. benim dr um değildi zaten dün çok rahatsızlandım apar topar en yakın başka yere gittim. 15 inde kendi dr uma gidicem duyarım inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…