Hoşgeldin..Hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah...selam kızlaaarrr bende eylül annesi olucam allahın izniyle
Canim profiline giriyosun bilgilerin icinde bebeginizin dogum tarihi yaziyo oraya dogum yapacagin tarihi yaxiyosun.aslında sizle gibi mesajların altına alıntı yapmaya çalışıyorum ama olmuyornasıl yaptınız ben yapamadım..
5 hafta 6 günlük bugün:/
Canim bide tarihlerin arasina nokta koyma tire koy ksbul etmiyor yoksa (03-09-2015 gibi)Canim profiline giriyosun bilgilerin icinde bebeginizin dogum tarihi yaziyo oraya dogum yapacagin tarihi yaxiyosun.
selam kızlaaarrr bende eylül annesi olucam allahın izniyle
Hosgeldin canim hayirli olsun Rabbim tamamina erirsin.selam kızlaaarrr bende eylül annesi olucam allahın izniyle
sağol canım inşallahHoşgeldin..Hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah...
Canim bide tarihlerin arasina nokta koyma tire koy ksbul etmiyor yoksa (03-09-2015 gibi)
hoşbulduk inşallah canım cümlemizinHosgeldin canim hayirli olsun Rabbim tamamina erirsin.
hoşbulduk canlarhoş geldin aramiza cnm
Evet canim tebrikleroldu mu acaba yaptım ama
canım biz sata göre hesaplıcaz ona keza dr larda öyle hesaplıyorlar yalnız şöyle bi durum var usg göre ileride yada geride çıkabilir oda bebeğin gelişimi ile alakalı yani sat 27 kasımsa tam 6+0 oluyor 7 ci haftanın içinde yaş gibi düşün yani 9 ay 10 günde ordan geliyor ne zaman ovulasyon olduğu kesin olmadığı için umarım anlata bilmişimdir :)evet ben de öyle hesaplıyorum ama mesela ilk gebelik testi yaptırdığımda çıkan değere göre 2 3 haftalık filan oluyordu ama sata göre 4. haftada filan.. şimdi biz sata göre hesaplıyoruz okey doğru olan bu ama işte değerlere göre usg sonuçlarına göre filan sanki geriden geliyormuş gibi oluyor diye düşünüyorum. belki yanlış düşünüyorumdur.. neyse herkesin kafasını karıştırmayayım ben :) en iyisi doktor kontrolüne gidince doktor ne söylerse artık :)
Yok canim ben kestimiyorum.buyuk ihtimal hurafe ama grnede insanin icine sinmiyor.ama kesinlikle boyatmiyorum cok kimyasal oldugu icin.Kızlar hamileyken saçınızı kestiriyo musunuz.
Kızlar hamileyken saçınızı kestiriyo musunuz.
Bende inanmıyorum ama kestiremiyorum da.ne yapsam bilimedim.Yok canim ben kestimiyorum.buyuk ihtimal hurafe ama grnede insanin icine sinmiyor.ama kesinlikle boyatmiyorum cok kimyasal oldugu icin.
Çok saçma ama çocuğun omru kısalırmış.aslında doktorlar kestirmenin daha iyi olduğunu söylüyor.ben boyatmak istemiyorum ama saç kestirmememiz mi gerekiyor?hiç bilmiyordum.
noluyo saç kesince?
Hayırlı olsun Allah tamamina erdirsinselam kızlaaarrr bende eylül annesi olucam allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?