2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim bende nilufer hocaya gidiyorum ii doktor tatli dilli ama pek detayli konusmadi. Seyma hoca su saci baya kisa bi doktor vardi o mu acaba
o birsen hanım, iyi bir doktor olduğunu söyleyenler var ama ben pek sevmiyorum odaya bir kaç hastasını birden alıyor kim ne konuşuyor kiminle ilgileniyor karışıyor herşey, birde aile olarak onunla güzel anılarımız yok ablama bebeği zaten düştüğü halde kürtaj yapmak istedi, anneme ki annem tansiyon hastası direk yüzüne sen kanser olabilirsin dedi çok şükür öyle birşey çıkmadı ama o gün yüksek tansiyondan annem çok kötü oldu.. soranlara tavsiye etmiyorum.. nilüfer hanımı hiç duymadım ama şeyma hanımda öyle tatlı dilli çok sıcak davranıyor.hastanenin genel birşeyi doktorlar çok detaylı konuşup anlatamıyorlar çünkü genel olarak çok yoğun bir hastane.

aaa sonradan gördüm 360 mış bende diyorum 36 ne kadar az tutmuş heralde çok bir şey istemedi doktor :) valla her ay o kadar para can dayanmaz doğru devlet hastanelerine arkadaşım :)

kalp atışlarını gordum ama alttan muayene ile gördüm karından değil onu söyleyeyim :) çok değişikti. nefesini tutunca daha net görünüyor dr öyle dedi :)
sonunda aramızdan biri kalp atışlarını gördü gözün aydın canım çok sevindim :) inşallah darısı bizim başımıza.. benim de kafam karıştı doktorlar sata göre hesaplıyor ya siteler filan da öyle ona göre 6+3 oluyor benim yani 7. haftanın içinde.. ama genel olarak sattan 2 hafta sonra filan döllenme oluyor ya hangisine göre hesaplıcaz doktorum geldiğinde tam haftanı söylerim demişti ama ben çok merak ediyorum kafam karışıyor

tşk ederim cnm :) darısı hepimizin başına inş. bu arada evet dr larda sitelerde sat a göre hesaplıyor anlamadım gitti. 15 inde muayeneye gidicem bakalım extra birşey olacak mı :/

tşk ederim cnm :) darısı hepimizin başına inş. bu arada evet dr larda sitelerde sat a göre hesaplıyor anlamadım gitti. 15 inde muayeneye gidicem bakalım extra birşey olacak mı :/
doktora gidince sorucaz artık tam haftasını.. ekstra birşey derken anlamadım canım bence artık inşallah kalp atışlarını duyarsın gittiğinde :)

Cnm SAT'a göre hesaplaman gerekiyor, yani yumurtladığın andan itibaren aslında bu döngü başlamış oluyor...

Cnm SAT'a göre hesaplaman gerekiyor, yani yumurtladığın andan itibaren aslında bu döngü başlamış oluyor...
evet ben de öyle hesaplıyorum ama mesela ilk gebelik testi yaptırdığımda çıkan değere göre 2 3 haftalık filan oluyordu ama sata göre 4. haftada filan.. şimdi biz sata göre hesaplıyoruz okey doğru olan bu ama işte değerlere göre usg sonuçlarına göre filan sanki geriden geliyormuş gibi oluyor diye düşünüyorum. belki yanlış düşünüyorumdur.. neyse herkesin kafasını karıştırmayayım ben :) en iyisi doktor kontrolüne gidince doktor ne söylerse artık :)

belki geç döllenme olmuştur :)

belki geç döllenme olmuştur oyüzden beta ve kese buyuklugu geriden geliyor olabılır SAT'a göre... yani dediğin gibi en doğru drlarımız biliyor.. ben yarın gidiyorum kontrole, yarın yazarım... :)

evet yarın yaz mutlaka benim de merakım geçer belki biraz :) hayırlı haberlerle gel inşallah canım..

doktora gidince sorucaz artık tam haftasını.. ekstra birşey derken anlamadım canım bence artık inşallah kalp atışlarını duyarsın gittiğinde :)

extra birsey derken umarım sağlıklıdır, duymak istemediğim şeyleri duymam

Selam kizlar nasilsiniz?sidelya2011 canim goxun aydin ilk sen oldun duyan canim.masallah bebegine.darisi bizlere insallah.

Günaydınlar,
arkadaşlar aranızda sarı renkte çok açık kahve gibi akıntısı-lekelenme olan var mı?yarın doktora gidicem ama bişey mi var diye merak etmeden de kendimi alamıyorum
Tuzla Gisbir hastanesinden ferda hanıma gitmeye karar verdim.aramızda Ferda hnm giden var mı?

Kimse de yok galibadaha çok meraklandım şimdi:/

Oyle bisey yasamadim canim.panik yapma kendini yorma yat dinlen en kisa zamandada doktora git canim.stres yapma sakin.

Kac haftalik canim bebegin?

Oyle bisey yasamadim canim.panik yapma kendini yorma yat dinlen en kisa zamandada doktora git canim.stres yapma sakin.
tesekkürler cnm işten kr dolayısıyla salıdan beri izinliyim.yatıyorum hep 4 yaşındaki oğluma sadece yemek hazırlıyorum başka bişey yapmıyorum.yarın sabah erkenden gideyim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…