2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar bugun ilk doktor kontrolune gittim .. kalp atislarini duydum. Rabbime hamd olsun.. Rabbim hepimizin evladini saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah. Benim folatim yuksekti doktora sordum herhangi bi sorun olmaz dedi..

Kizlar bugun ilk doktor kontrolune gittim .. kalp atislarini duydum. Rabbime hamd olsun.. Rabbim hepimizin evladini saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah. Benim folatim yuksekti doktora sordum herhangi bi sorun olmaz dedi..
Gözün aydin canim darisi basimiza gerçi ben daha keseyi bile göremedim

Öncelikle hayırlı olsun canım Allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin valla ben eşime söylemedim eşim bana söyledi yani benim pek ümidim yoktu Beta hcg için polikliniğe gittim eşimin iş yerine yakındı kan verdim eve döndüm sen sonucu alırsın dedim oda aldıktan sonra bana aşkım hamilesin dedi çok mutlu olduk :)

yanlis yazmışım kuzum 360 lira tahliller tuttu.. bnde yavuz selim devl hast yaptrdm haftaya cikicak sonuclar

Ben ve bnm mercimegimde arsniza katldik :) rabbim isteyen gonlunden geciren herkese nasip etsin bizlerede kucagimiza alip saglikla buyutmeyi nasip etsin ins biz bugun kan testi verdik sat 6 aralik hcg 297 cikti :)
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cümlemizinkini

Hayırlı olsun canım.Ne güzel ilk doktor kontrolünde kalp atışlarını duymuşsun.Allah devamını da bu şekilde getirsin inşallah.

Çok sevindim canım darısı Başıma inşallah

çok güzel inşallah bizde duyarız en yakın zamanda
yarın sabah bende gidicem duyar mıyım acaba?

Yuja canim hayirli olsun.darisi basimiza ins.

Hayırlı olsun canım.Ne güzel ilk doktor kontrolünde kalp atışlarını duymuşsun.Allah devamını da bu şekilde getirsin inşallah.
Sagolasin canim insaAllah. Rabbim cumlemize saglikli gebelikler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…