2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba,
eylul anneleri icinde ankarada yasayan var mi?
henuz doktor secimini yapmadim, onerilere ihtiyacim var.
canim bende seninle aynı durumdayım okadar araştırdım ki özel Hastaneler çok pahali geldi tahliller falan olunca ben bugun zubeyde Hn dev hast gittim çok kalabalık ama randevusu gidersen sorun yok ben suan oraya takip yaptırmayı düşünüyorum birde aklımda Lokman hekim de iyi bir dr varmış Ona da gitmeyi düşünüyorum bakalım sen kaç haftalik hamilesin

Kızlar belki bebegimle bizi merak eden vardır. Doktor yatış verdi. Hastahanedeyiz bu gece. Bebekte bir sıkıntı yokmuş çok şükür. Bebeğin kesesine yakın bir yerde kanama alanı gördü doktor. Bebeğin beslenme yerinin oralarda olmadığı için sıkıntı olmaz ciddi bişey yok dinlenmen lazım sadece dedi. Bugün öyle kıpır kıpır hareket ediyordu ki inanamadım hatta kızdım kendin orda dans ediyorsun keyfin yerinde bana eziyet et anca diye :KK70: Bu arada 10+3 olduk bugün...
Gecmis olsn arkadsm
bnm ikinci kizima hamikeyken emziryirdum. Senin gibi iceride kanama alani olusmustu. Dr emzirmeyi birakirsam zamanla gececegini soyleyip eve gondermisti.emzirme rahim kaslarini kastgi icin kanama olusmus. Dedigi gibi yaptim. Dgerini sutten kesince kendlgndn yok olmustu o alan.
sen de emzryir musun?? Yada rahmini kascak hareket veya rahmin kasilmasini saglayacak herhangi birsey mi yedin??yada cok mu yogun calisyorsun???
Sennkide umarim tez zamanda gecer arkdsm

Günaydın arkadaşlar. Benim göbek çıkmaya başladı erkenden. Artık sabahları dümdüz değil :)
Bulantılarım hala devam ediyor. Bir de şuan sorun teşkil etmemekle birlikte ileride problem yaratabilecek bir problemim var.
Bebeğim ilk günlerde 5 gün önden gidiyordu. Sonra 8 gün oldu. Cuma günü ise 10 gün daha büyük çıktı. Ara gittikçe açılıyor. Bu durum erken doğuma yol açıyormuş. Benimle aynı durumda olan var mı?

Günaydın arkadaşlar. Benim göbek çıkmaya başladı erkenden. Artık sabahları dümdüz değil :)
Bulantılarım hala devam ediyor. Bir de şuan sorun teşkil etmemekle birlikte ileride problem yaratabilecek bir problemim var.
Bebeğim ilk günlerde 5 gün önden gidiyordu. Sonra 8 gün oldu. Cuma günü ise 10 gün daha büyük çıktı. Ara gittikçe açılıyor. Bu durum erken doğuma yol açıyormuş. Benimle aynı durumda olan var mı?
Benim bebekte 2 hafta onden gidiyor amadoktor bi aciklama yapmadi sadece bebek asagi yerlesmis cikmassa dogumun seyri degisir dedi sonrada buyuk ihtimal cikar yukari dedi ins bi sorun olmaz

Benim bebekte 2 hafta onden gidiyor amadoktor bi aciklama yapmadi sadece bebek asagi yerlesmis cikmassa dogumun seyri degisir dedi sonrada buyuk ihtimal cikar yukari dedi ins bi sorun olmaz
Senin bebek kac haftalik gorunuyr ben 10 hafta 3 gun saniyrdum 12+0 olmus

Bir de benim rahmimde perde vardı ameliyat oldum ama tamamen temizlenmiş durumda değil. O da erken doğuma yol açıyor.Benim çocuk baya aceleci olacak gibi.Annesine çekmiş sanırım. :)

Ben de Ankaradayım Gazi hastahanesin de özel dr a gidiyorum . Gayet memnunum . Ama herkesi kabul etmiyor işte.

Cnm rahimde perdeden bende ameliyat olmuştum ama doktorum bana doğum zamanıyla ilgili değişiklik yapmayacağını söyledi

Selam kızlar bende eylül annesiyim:KK46::anneadayı: Bugün bebişimizin cinsiyetini öğrendik eşimle kısmetse oğlumuz olucak:)))
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın cnm varsa ultrason foto koyarmısın, nasıl anladı daha minicik:)

selam kızlar burda 11+2 günlüğüz :) 2li taramada çekilen görüntüler cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz ?

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-24-10-27-21.png
    Screenshot_2015-02-24-10-27-21.png
    384,4 KB · Görüntüleme: 111
  • Screenshot_2015-02-24-10-28-08.png
    Screenshot_2015-02-24-10-28-08.png
    471,3 KB · Görüntüleme: 106
S

sumuksu akıntımı var sebebi neymıs benımde basından Beri sumuksu sarı yada su renglı akıntılarım oluyor azaldı sımdı
Sebebini bilmiyorum doktor normal demişti ilk kontrolde sonra sormadim bi daha geçeceğini de hic düşünmemisim umarim benim de azalir

cnm bende iki hafta önce gittiğimde 9+3 denildidün gittiğimde ben 11+2 die hesaplarken 12+1 çıktı ultrasonda doktor o kadar sorun değil bebeğin hızlı gelişiyo dedi erken doğumla ilgili bi bilgi vermedi bana sağlıklı olsunlarda bebeklerimiz güzelce gelişsinler inşallah.

:KK54:Kızlar selam bebişleriniz çok tatlılar maşaallah,allah kucaklarınıza almayı nasip etsin.bende dün artık spora bşladım,zaten salona gidiyodum 20 gün ara vermek zorunda kalmıştım hamileliği öğrenince:anneadayı: çok şükür tekrar başladım yürüyüş yapıp bisiklet kullanıyorum havuzu da kullanıcam artık önümüzdeki haftalarda bol bol yüzmek istiyorum diğer oğlumda yaz boyu hep yüzmüştüm çok rahat bir doğum geçirmiştim tavsiye ederim gidebilen olursa :)

herkeseee merhabaa..epeydir yoktum..keyfim yoktu ve bulantılarım çok kotu yaptı..bu ara biraz daha iyiyim en azından bulantı var butun gün çıkarmaktan daha iyigibi...

bu arada kilo aldınız mıı....
ve yarın 2.kontrolumuz var inşallah herşey yolundadır

Back