- 28 Ağustos 2013
- 2.379
- 1.467
- 198
sağol yorumun için bende anlamıyorum hiç erkek gibi dedim dr o da güldü bakalım başka ne yorumlar olucak :)Sanki erkek cnm ama nubu tam seçemedim bîşeyi benzettim ama:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol yorumun için bende anlamıyorum hiç erkek gibi dedim dr o da güldü bakalım başka ne yorumlar olucak :)Sanki erkek cnm ama nubu tam seçemedim bîşeyi benzettim ama:)
nşallah canım gelişimi iyi gidiyor o zmn sevindim omega üç kullanıyormusun peki su anda bana doktorum hala vermediCnm benim 11+5 te 4,9 cnm çok normal seninki de, inşallah böyle devam ederler
Ay canım masllh mınyatur ınsan nasıl butun uzuvları bellı nazar degmesin saglıcakla kucagına al.ikili test için mi detaylı ultrasona gırdın bende ıstıyorum soylıcem doktoruma bakalım gereklı bulucak mı cınsıyetını ogrenebıldın mı?Ta taaa biz :)
Cnm folik asiti kesti, bugün ferrum fort hapa başlıyorum , omega üç hiç kullanmadım öncekinde de bi sorun olmadı, bi de vajinal fitile başlıyorum bugün neo penotran adı, o da akıntım dursun diye, kabızlık çekersen de dupalac şurup kullanabilirsin dedi hepsi bu kadr:)İ
nşallah canım gelişimi iyi gidiyor o zmn sevindim omega üç kullanıyormusun peki su anda bana doktorum hala vermedi
O kadar çok yaptırma diyen var ki kafam çok karışıyor Çok kararsızım yineCanım bu şenlik bi durum degil kesin yaptırman lazım kendini riske armamalıdır bence yaptır. Zararı olmaz
Valla sonra değişeceğine geç öğrenmek daha iyi, 13-14 haftaya kadar nub değişebîliyormuş o yüzden pek güvenmemeli lazımsağol yorumun için bende anlamıyorum hiç erkek gibi dedim dr o da güldü bakalım başka ne yorumlar olucak :)
aynen ben oğlumdada 16 haftada öğrendim ama bizde kız doğuran yok erkek olma ihtimali yüksek gibi bakalım rabbim ne gönderdi ise başımızın tacı.Valla sonra değişeceğine geç öğrenmek daha iyi, 13-14 haftaya kadar nub değişebîliyormuş o yüzden pek güvenmemeli lazım
Herkesin söylediğine takılma. O test te bir sürü şey var ya troid yada heran gbibîr eksiklik varsa bilemeyiz Benm bir cok arkadasımda troid çıktı doğumdan sonra ameliyata girecekler. Cocuk için önemli bu ben cocuk gelişim öğretmeniyım biraz bildigim bi konu aslında. Kimseye takılma git yaptır Hiç bir sakıncası yok ne senn adına nede bebegın canımO kadar çok yaptırma diyen var ki kafam çok karışıyor Çok kararsızım yine
canim banada cinsiyet tahmininde bulunurmusunNub paralel kiz bencee :)
Benimde çok akintim var ama doktor normal dedi kabizlik problemi yeni başladı 2 kuru incir yiyorum AC karnina üstune 2 bardak da su iyi geliyor gibi ama c.tesi doktora soyliycem kabizligiCnm folik asiti kesti, bugün ferrum fort hapa başlıyorum , omega üç hiç kullanmadım öncekinde de bi sorun olmadı, bi de vajinal fitile başlıyorum bugün neo penotran adı, o da akıntım dursun diye, kabızlık çekersen de dupalac şurup kullanabilirsin dedi hepsi bu kadr:)
Ama benim akıntılar pembe gibi, vajinal baktı mı? Benimkinin sebebi enfeksiyon olabilirmîş önemli diil ama tedavi edilmesi şart dediBenimde çok akintim var ama doktor normal dedi kabizlik problemi yeni başladı 2 kuru incir yiyorum AC karnina üstune 2 bardak da su iyi geliyor gibi ama c.tesi doktora soyliycem kabizligi
Nr kadarlık bi tahmınle soyledı cnm resmını eklesene nubundan bakalım sen baktınmı nub a cıkıntı gozukuomı yukarı dogru
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için daha fazla arastirmicam ve kafamı kurcalamicam yaptiricam inşallah.Herkesin söylediğine takılma. O test te bir sürü şey var ya troid yada heran gbibîr eksiklik varsa bilemeyiz Benm bir cok arkadasımda troid çıktı doğumdan sonra ameliyata girecekler. Cocuk için önemli bu ben cocuk gelişim öğretmeniyım biraz bildigim bi konu aslında. Kimseye takılma git yaptır Hiç bir sakıncası yok ne senn adına nede bebegın canım
Nr kadarlık bi tahmınle soyledı cnm resmını eklesene nubundan bakalım sen baktınmı nub a cıkıntı gozukuomı yukarı dogru
cnm bnm için de bi bakar mısın? daha erken farkındayım ama bi fikrin var mı ? teşekkürler..Kiz gibi geliyo canim cunku nubu dik degil paralel yada erkek bebeklerin kalca ayaklr yuksriya dogru oluyo sende duz gibi hayirlisi olsun tabi :) bak bu benm minnak erkegim ayaklara ve nuba bak dik
Canim bence erkek :*resim buu bi bakın![]()
Canm kiz gibi nubucnm bnm için de bi bakar mısın? daha erken farkındayım ama bi fikrin var mı ? teşekkürler..![]()