2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
biz hepimiz farklı yerlerdeyiz gidince de eşit kalıyoruz iki tarafta..malesef bazen erkek aileleri baskın oluyor ve genelde erkek tarafında daha çok kalınıyor.. gidersin bebeğinle güzeeelce yayılırsın, bebeğin eşyaları b.klu bezleri, gürültüsü, 2 gün bakar 3.gün laf etmeye başlar gidersin annenin evine:)
Bak bu iyi fikir.Yani birlikte olmaktan keyif almiyorum.Sirf onlari mutlu etmek adina bunu yapamam.Memurum zaten iznim az yarisini onlara kalsa daha fazlasini neden orda gecireyim.Bana da günah bizde özlüyoruz birbirimizi. :-)

Eklentiler

• 20150216_104337.jpg
    20150216_104337.jpg
    107,9 KB · Görüntüleme: 108
Cinsiyetını hiç merak etmiyorum ..:KK64:Bende bi sorunum var acep ..

• Beğen
Reactions: 2k1
Hatta keşke hiç öğrenmesinde sürpriz olsa ;)filmlerdeki gibi kızınız oldu aaa oğlanmış falan diye haber etse hemşire :)

Ay canım masllh mınyatur ınsan nasıl butun uzuvları bellı nazar degmesin saglıcakla kucagına al.ikili test için mi detaylı ultrasona gırdın bende ıstıyorum soylıcem doktoruma bakalım gereklı bulucak mı cınsıyetını ogrenebıldın mı?
Benim doktorun detaylı ultrosonu var bundan sonra hep boyle gorcez :) resme baksan dogcak cocuk kadar buyuk gorunuo hepi topu 5 cmdi gecen cuma ben 12+0 derken doktor 11+5 dedi ogun:)

ben hiç bişey anlamadım valla resimden daha çok küçük şimdi söylemek doğru değil dedi bende ısrar etmedim ama çıkarken söyledi hayırlısı olsun yaa sağlıklı olsunda bebişlerimiz
Aynen canm sadece merak hadı hayırlısı olsun bı kac hafta sonra bet ogrenırısın ıns ama resımden bende anlamadm bısey

Benim doktorun detaylı ultrosonu var bundan sonra hep boyle gorcez :) resme baksan dogcak cocuk kadar buyuk gorunuo hepi topu 5 cmdi gecen cuma ben 12+0 derken doktor 11+5 dedi ogun:)
Bir iki gun ileri yada geri olabilir bebekler canım cok sıkıntı degıl sanslısın masllh detaylı usg için hangi hastaneye gidiyorsun cnm

Ama benim akıntılar pembe gibi, vajinal baktı mı? Benimkinin sebebi enfeksiyon olabilirmîş önemli diil ama tedavi edilmesi şart dedi
tamam benim sümüksü akıntılardan ben öyle bir şey düşündüm sizinki farklıymış.

Hatta keşke hiç öğrenmesinde sürpriz olsa :KK66:filmlerdeki gibi kızınız oldu aaa oğlanmış falan diye haber etse hemşire :)
Önceden öyleymiş ya ultrosonmu varmış :) hiç dr gitmeden köyde ebeler doğurturmuş. şimdi biz her ay gidiyoruz ve görüyoruz yetinemiyoruz..
ben vakti zamanı gelince öğrenmeyi tercih ederim.. ona göre hazırlanıyorsun.

Merhaba,
eylul anneleri icinde ankarada yasayan var mi?
henuz doktor secimini yapmadim, onerilere ihtiyacim var.

Back