2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
İ

nşallah canım gelişimi iyi gidiyor o zmn sevindim omega üç kullanıyormusun peki su anda bana doktorum hala vermedi
Cnm folik asiti kesti, bugün ferrum fort hapa başlıyorum , omega üç hiç kullanmadım öncekinde de bi sorun olmadı, bi de vajinal fitile başlıyorum bugün neo penotran adı, o da akıntım dursun diye, kabızlık çekersen de dupalac şurup kullanabilirsin dedi hepsi bu kadr:)

Canım bu şenlik bi durum degil kesin yaptırman lazım kendini riske armamalıdır bence yaptır. Zararı olmaz
O kadar çok yaptırma diyen var ki kafam çok karışıyor Çok kararsızım yine

sağol yorumun için bende anlamıyorum hiç erkek gibi dedim dr o da güldü bakalım başka ne yorumlar olucak :)
Valla sonra değişeceğine geç öğrenmek daha iyi, 13-14 haftaya kadar nub değişebîliyormuş o yüzden pek güvenmemeli lazım

Valla sonra değişeceğine geç öğrenmek daha iyi, 13-14 haftaya kadar nub değişebîliyormuş o yüzden pek güvenmemeli lazım
aynen ben oğlumdada 16 haftada öğrendim ama bizde kız doğuran yok erkek olma ihtimali yüksek gibi bakalım rabbim ne gönderdi ise başımızın tacı.

Selam kızlar bende takip ediyorum ama yazamadm ne zamandır...Inşallah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım.Bu da benim bebeğimin 10. Haftadaki resmi tahminlerinizi bekliyorum merakla :))

O kadar çok yaptırma diyen var ki kafam çok karışıyor Çok kararsızım yine
Herkesin söylediğine takılma. O test te bir sürü şey var ya troid yada heran gbibîr eksiklik varsa bilemeyiz Benm bir cok arkadasımda troid çıktı doğumdan sonra ameliyata girecekler. Cocuk için önemli bu ben cocuk gelişim öğretmeniyım biraz bildigim bi konu aslında. Kimseye takılma git yaptır Hiç bir sakıncası yok ne senn adına nede bebegın canım

Kızlar belki bebegimle bizi merak eden vardır. Doktor yatış verdi. Hastahanedeyiz bu gece. Bebekte bir sıkıntı yokmuş çok şükür. Bebeğin kesesine yakın bir yerde kanama alanı gördü doktor. Bebeğin beslenme yerinin oralarda olmadığı için sıkıntı olmaz ciddi bişey yok dinlenmen lazım sadece dedi. Bugün öyle kıpır kıpır hareket ediyordu ki inanamadım hatta kızdım kendin orda dans ediyorsun keyfin yerinde bana eziyet et anca diye Bu arada 10+3 olduk bugün...

Benimde çok akintim var ama doktor normal dedi kabizlik problemi yeni başladı 2 kuru incir yiyorum AC karnina üstune 2 bardak da su iyi geliyor gibi ama c.tesi doktora soyliycem kabizligi

Benimde çok akintim var ama doktor normal dedi kabizlik problemi yeni başladı 2 kuru incir yiyorum AC karnina üstune 2 bardak da su iyi geliyor gibi ama c.tesi doktora soyliycem kabizligi
Ama benim akıntılar pembe gibi, vajinal baktı mı? Benimkinin sebebi enfeksiyon olabilirmîş önemli diil ama tedavi edilmesi şart dedi

Nr kadarlık bi tahmınle soyledı cnm resmını eklesene nubundan bakalım sen baktınmı nub a cıkıntı gozukuomı yukarı dogru

ben hiç bişey anlamadım valla resimden daha çok küçük şimdi söylemek doğru değil dedi bende ısrar etmedim ama çıkarken söyledi hayırlısı olsun yaa sağlıklı olsunda bebişlerimiz

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için daha fazla arastirmicam ve kafamı kurcalamicam yaptiricam inşallah.

Kiz gibi geliyo canim cunku nubu dik degil paralel yada erkek bebeklerin kalca ayaklr yuksriya dogru oluyo sende duz gibi hayirlisi olsun tabi :) bak bu benm minnak erkegim ayaklara ve nuba bak dik
cnm bnm için de bi bakar mısın? daha erken farkındayım ama bi fikrin var mı ? teşekkürler..

Eklentiler

• image.jpg
    118,6 KB · Görüntüleme: 123
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…