endişelenme canim bendede ara ara oluyor rahim büyüdüğü için tam göbeğinde alt kısmında oluyor benimde önemli bişey değildir ins
Harbiden ya kimin aklına gelmiş kuru fasulye :):)pirinç tutsakta aynı etkiyi yaparım acaba ..sorular sorular :)
Şakası biryanada cidden denemek lazım ..soyle keyıfle bışıy yemeyi özledim ..
Ben o testlerı yaptırmayı düşünmüyorum korkumdan birazda ,Allah korusun ,Dr lar sanki herkesin bebeğine bi kulp buluyorlar ,
hic meraklanma canim bişey olmaz ...Slm arkadaşlar dün gece oglum kasıgıma zıpladı öyle büyükbi acıyla bagardımki yavrum da korktu tamda bebegin oldugu yere zıpladı bişey olmuş olsa kanamam olurdu dimi kasıklarım hala agrıyo
Slm arkadaşlar dün gece oglum kasıgıma zıpladı öyle büyükbi acıyla bagardımki yavrum da korktu tamda bebegin oldugu yere zıpladı bişey olmuş olsa kanamam olurdu dimi kasıklarım hala agrıyo
neden güneş Kremi almayi düşünüyorsun canimgünaydın kızlar.günes kremi ne almayı düşünüyosunuz.internette biraz baktım.solante pregna hamileler için üretilmiş.daha önce kullanan var mı nasıldır acaba.birde hem moru hem pembesi var hangisini alcaz acaba.
ilk hamileliğimde çok dikkat etmemiştim lekelerim kaldı.bu sefer mart ayı gibi kullanmaya başlamak istiyorum her dışarı çıkyığımda.neden güneş Kremi almayi düşünüyorsun canim
himm cilt lekeleri için yanii ama onlar doğumdan sonra geçiyor diye biliyorumilk hamileliğimde çok dikkat etmemiştim lekelerim kaldı.bu sefer mart ayı gibi kullanmaya başlamak istiyorum her dışarı çıkyığımda.
Benim bebek de saglikli kesede kanama yok fakat her adet donemimde adet gorur gibi hafif lekelenmem oluyorNEKROZ .!.:Kızlar bugün regl kanaması gibi bir kanama ile acile gittiK. iğne yaptılar serum takTilar ultrasonla bebeğe baktılar. Bebek normaldi kese bozulmamış etrafında kanama yok. Kalbi de atıyor. Eve geldikten sonra kanamam devam ediyor. Demin de wc de pihti düştü. Bebek normal ama anlamıyorum bu nedir ya...
İğne keser kanamayı aslında dinlen bol bol ayaklarını az kaldır hatta altına bişeyler koy yada inanması çok zor yaşadığın durum insanın başına gelince anlıyor bana arkadaşlarım anlatıyordu çok saçma geliyordu ama bende yaşayınca anladım.
Birde plasentadan kaynaklı olabiliyormuş genelde acildeki dr anlamıyor mutlaka pazartesi kendi dr na yada bi doç. Falan görün istirahat verebilir.
Canım malesef hepsi geçmiyor.Benim kaldı baya.İnşallah sizde kalmaz.güneş kremini ihmal etmeyin.bu arada trukid almaya karar verdim.hem çocuklar hem hamileler kullanabiliyormuş.himm cilt lekeleri için yanii ama onlar doğumdan sonra geçiyor diye biliyorum
Canım 13. Haftada erkek bebek se söylüyor kızsa çok emin konuşmuyorlar.İnşallah ilk randevunda öğrenirsin.Bende bir hafta sonra gidicem umarım bana da söyler.merhaba kızlar birşey sorucam sizlere cinsiyeti nezaman öğrendiniz........benim öğrenmeye nekadar kaldı acaba ;???
Canım sıkma canını.bi iki hafta daha dayan.12 bitince çok rahat edeceksin.yorgunlukta bulantı kalmıyor.tadını çıkarmaya başlıcaz artık.Arkadaslar herkese merhaba
10+5 teyim cuma gununden beri asiri bi yorgunlum hali icindeyim.cuma gunu iste zor dayandim aksami zor ettim hafta sonunu da resmen uyuyarak gecirdim.
Sinirimden agladim bugun hickira hickira
Yarin ise nasil gidicem bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?