2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    473
Kanaması olan arkadaslarım mutlaka bol su için.ben haftaiçinde kanamadan dolayı hastanede yattım .8 tane serum yedim 2 gün boyunca ve oradaki hemşire aynı zamanda bol bol su içmemi söyledi .vucutta Sıvı azalınca kanama artıyormış.mutlaka Sırt üstü yada sol yan yatın.yüksrk tansiyon yoksa ayağınıZon altına yastık koyun.safece tuvalete kalkın.tuvalette ıkınmayın asla.moralinizi yüksek tutun ve ilaçlatı ihmal etmeyin.bana iyi geldi bunlar.
 

arkadaş yapmış faydasını görmüş ben de eve gidince deneyeyim haber veririm sonucundan:)
canım 2li 3lü vs bilmiyorum down sendromu dışında bişeye bakılyormu, ama ilerde yapılan detaylı ultrason çok önemli benim oğlanda besleyen damardan biri eksikti ve sonrasındaki muayeneler hep ona göre yapıldı. tedbir almak açısından önemli.. bi arkdaşımın da bebeğinin barsakta sorun oldugu anlaşılmıştı doğar doğmaz ameliyata aldılar, detaylıda bakılmasa anlaşılmazdı mesela..
 
Slm arkadaşlar dün gece oglum kasıgıma zıpladı öyle büyükbi acıyla bagardımki yavrum da korktu tamda bebegin oldugu yere zıpladı bişey olmuş olsa kanamam olurdu dimi kasıklarım hala agrıyo
 
Slm arkadaşlar dün gece oglum kasıgıma zıpladı öyle büyükbi acıyla bagardımki yavrum da korktu tamda bebegin oldugu yere zıpladı bişey olmuş olsa kanamam olurdu dimi kasıklarım hala agrıyo
hic meraklanma canim bişey olmaz ...
 
Slm arkadaşlar dün gece oglum kasıgıma zıpladı öyle büyükbi acıyla bagardımki yavrum da korktu tamda bebegin oldugu yere zıpladı bişey olmuş olsa kanamam olurdu dimi kasıklarım hala agrıyo

canım çok geçmiş olsun umarım bir şey yoktur sonuçta onlar sıvı içinde korunaklı bir sekildeler ama hala ağrin varsa bir acile gidip baktır istersen. yani ben olsam giderdim endişe etmektense
 
günaydın kızlar.günes kremi ne almayı düşünüyosunuz.internette biraz baktım.solante pregna hamileler için üretilmiş.daha önce kullanan var mı nasıldır acaba.birde hem moru hem pembesi var hangisini alcaz acaba.
 
neden güneş Kremi almayi düşünüyorsun canim
 
Selamlar kizlar cuma gunu kontrole gittik 5 cm olmusuz kipir kipir hareketler ilk defa gordum cok guzeldi.folik asiti bıraktık artik demir ilacina basladik.birde catlak olusmasini engellemek icij lierac yazdi doktorumuz.
 
Benim bebek de saglikli kesede kanama yok fakat her adet donemimde adet gorur gibi hafif lekelenmem oluyor
 
merhaba kızlar birşey sorucam sizlere cinsiyeti nezaman öğrendiniz........benim öğrenmeye nekadar kaldı acaba ;???
 

Pazartesi gidince doktor bakar artık bekleyeceğiz. Ya benim hamilelik başlangıcından beri sol tarafımda sürekli bir ağrı var regl olacakmisim gibi. Dünde aynı şekilde yine ağrı vardı. Ama bebeğin olduğu tarafta bişey yok. Inşallah hayırlı olan olur. Rabbim hayırlı ise versin hayırsız ise vermesin inşallah. Simdilik kanamam durdu. Ilgin için çok teşekkür ederim sağolasın :)
 
Arkadaslar herkese merhaba
10+5 teyim cuma gununden beri asiri bi yorgunlum hali icindeyim.cuma gunu iste zor dayandim aksami zor ettim hafta sonunu da resmen uyuyarak gecirdim.
Sinirimden agladim bugun hickira hickira
Yarin ise nasil gidicem bilmiyorum...
 
himm cilt lekeleri için yanii ama onlar doğumdan sonra geçiyor diye biliyorum
Canım malesef hepsi geçmiyor.Benim kaldı baya.İnşallah sizde kalmaz.güneş kremini ihmal etmeyin.bu arada trukid almaya karar verdim.hem çocuklar hem hamileler kullanabiliyormuş.
 
merhaba kızlar birşey sorucam sizlere cinsiyeti nezaman öğrendiniz........benim öğrenmeye nekadar kaldı acaba ;???
Canım 13. Haftada erkek bebek se söylüyor kızsa çok emin konuşmuyorlar.İnşallah ilk randevunda öğrenirsin.Bende bir hafta sonra gidicem umarım bana da söyler.
 
Canım sıkma canını.bi iki hafta daha dayan.12 bitince çok rahat edeceksin.yorgunlukta bulantı kalmıyor.tadını çıkarmaya başlıcaz artık.
 
Kızlar salı gunu doktor randevum var ozman 10+3 olucaz inş cinsiyeti ögrenen arkadaslar bu zmanlarda mı ögrendıler cunku bıkac arkadas 11 haftasında ogrendi doktor net olarak görür mü ya da bir tahminde bulunabilir mi sizce
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…