Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha once 2 dusuk yapmistim...Neden perinatologa gidiyorsun bir sorunmu var?
Ya Benm 10 haftalık acaba bellı olmus mudur ki merak tan çatladım birde hareket ediyor artık onu hissediyorum canım senınkı kacınca haftada hissesildicanım 2 3 kişi özellikle erkek bebek bekleyenler öğrendi. bana da doktorum tam 12+1 de % 60-65 kız dedi. ama net değil daha bir sonraki kontrolü bekliyorum
Bu sağlıklı günlerinin devamını diliyoruz canım kaybı olanlar için gercekten cok üzülüyorum Allah tekrar hamile kalmayı ve sağlıklı evlat sahıbı olmayı nasip eder inşllh kanaması olanlarda Allah şifa versin inşallah hareketlerini hissediyormusun bu sıralarMerhaba arkadaslar.uzun zamandir yazamiyordum.kanamasi olanlara hasta olanlara acil sifalar diliyorum cok gecmis olsun.maalesef kaybi olanlar da olmuso arkadaslara da sabir diliyorum.Allah en kisa zamanda saglikli evlatlar nasip etsin.
Ben de bugun ikili test icin gittim.Benim de dusuk tehlikem olmasina ragmen cok sukur bebegim iyi.kan testi sonucunu haftaya alicam.ense kalinligi 1.7 cok sukur.ve doktor cok buyuk ihtimalle kiz olacak dedi.Allah hepimizin gonlune gore versin insallah.
Amin canim insallah.hic hissetmedim zaten henuz cok erken hareketleri hissetmek icin.Bu sağlıklı günlerinin devamını diliyoruz canım kaybı olanlar için gercekten cok üzülüyorum Allah tekrar hamile kalmayı ve sağlıklı evlat sahıbı olmayı nasip eder inşllh kanaması olanlarda Allah şifa versin inşallah hareketlerini hissediyormusun bu sıralar
Haklısın yazdıgıma pişman oldum ama silme yerini bulamadım bi türlüBende baneli sakız çiğniyorum 5 dk hafifliyo
Aşağısı pek belli olmuyo kız mı ne
Banada bütün görüntüler kız geliyo istediğim için mi acaba
Kızlar internette ınstagramda hatta istanbuldaysanız istinyeparktaki istinye pazarında aklınıza bile gelmeyecek propik meyveler var alabilşrsiniz ama rica ediyorum burada aşerme konusunda içi kapalı yazarsanız sevinirim can bu çekiyo dün istinyeparktaydım almadığıma üzüldüm şimdi
tam geçiyor gibi oluyor sonra yine başlıyor bilemedim valla nolcak böyle :)Kızlarr bulantıları gecen var mı? Mahvoldum ben yaaaa hep yatıyorum gaz ve bulantı karısımı bır durumum var...lıkır lıkır su ıcmeyı ozledım![]()
çok geçmiş olsun canım.. kızçemede kocaman maşallah :)Kızlar 3 gün sonra dr kontrolüm ve 2li test randevum vardı. Cinsiyetini de söyleyebilirim demişti doktorum. Heyecanla beklerken bu sabah yine biraz kanamam oldu , bu 3. oluyor. Ilk gebeliğimde de kanamalarım oluyordu. Hatta bir keresinde 15 dk süren düşük yapar gibi bir kanamam olmuştu 8. haftada. Parça bile düşürdüm ama mucizevi bir şekilde bebeğimi kaybetmediğimizi öğrendik hastanede. Off çok kötü günlerdi.... O zaman cinsiyeti kesin kız demişlerdi. Kızlar bu tür durumlarda daha güçlü olup tutunuyormuş. Erkek olsa düşerdi büyük ihtimalle demişti dr. Öyle de oldu, kızım 2 yaşında şimdi..
Bebeğimi etkileyen bir yerde değilmiş Allahtan bu seferki kanama. Progestan ve 2 gün istirahat verdi doktorum tekrar. Yatıyorum yine, mide bulantılarım da cabası!!
Cinsiyeti de %100 değil ama kız gibi dedi. En azından bu vesileyle onu öğrenmiş oldum![]()
normaldir bence canım... bundan sonra da emzirme olayları bitene kadar küçülmezler sanırım...benim en başından beri koskocaman oldular iççamaşırı alıcam bugun yarın kalıyor hep.Kızlar bugün göğüslerin çok acıyo.iki haftadır iyiydi bugün sanki biraz daha büyükler ve çok aciyolar.sizce normal mi.
9haftada hissetmen imkansız cnm gazın dır büyük ihtimalHerkese merhaba 9 haftalık olduk bugün..bu sabah kalktığımda sol tarafımda birşeyler hissettim pıtır pıtır kalp gibi anlamaya çalıştım kesildi acaba minigim olabilir mi ilk defa oldu böyle
geçmiş olsun, herhangi bir fikrim yok ama inşallah önemli bir şey değildir... doktorunun tlf nu varsa bence bi arasan her ihtimale karşı..Kızlar bugün regl kanaması gibi bir kanama ile acile gittiK. iğne yaptılar serum takTilar ultrasonla bebeğe baktılar. Bebek normaldi kese bozulmamış etrafında kanama yok. Kalbi de atıyor. Eve geldikten sonra kanamam devam ediyor. Demin de wc de pihti düştü. Bebek normal ama anlamıyorum bu nedir ya...
Bende aynıyım ve çok hoşuma gidiyor yaparken zorlansam bile içinde bi canlının gün güne büyüdüğünü bilmek çok güzelArtik idrarimi yaptigimda kasiklarimda baski hissediyorum siskinlik oluyor sanirim bu rahimin hizli sekilde buyumesinden benm gibi yasiyan varmi
Canım aynı haftadayız.benimde göğüsler felaket kaşınmiyo ama çok aciyo.çamaşırını pamuklu giysen,belki çamaşırın kumaşından oluyordur.çok hassaslar bu ara çünkü.Kızlar herkese iyi akşamlar. Benim bugün 12+1 oldugöğüslerim acayip kaşınıyor ve ucunun etrafında da kırmızı kırmızı küçük kabarcıklar var. Sanırım kaşımaktan :| kaşımaya başlayınca sürdürsem uzun uzun kaşırım:) var mı benim gibi olan? Büyüyorlar mı acaba:)
kaşıntı varsa bence çatlama da olabilir. cildin kuru ise bence nemlendirici bişiler sürebilirsinKızlar herkese iyi akşamlar. Benim bugün 12+1 oldugöğüslerim acayip kaşınıyor ve ucunun etrafında da kırmızı kırmızı küçük kabarcıklar var. Sanırım kaşımaktan :| kaşımaya başlayınca sürdürsem uzun uzun kaşırım:) var mı benim gibi olan? Büyüyorlar mı acaba:)
Kızlar bugün regl kanaması gibi bir kanama ile acile gittiK. iğne yaptılar serum takTilar ultrasonla bebeğe baktılar. Bebek normaldi kese bozulmamış etrafında kanama yok. Kalbi de atıyor. Eve geldikten sonra kanamam devam ediyor. Demin de wc de pihti düştü. Bebek normal ama anlamıyorum bu nedir ya...
geçmiş olsun, herhangi bir fikrim yok ama inşallah önemli bir şey değildir... doktorunun tlf nu varsa bence bi arasan her ihtimale karşı..
belki de önemli bir şey değildir. bizim yazdıklarımızdan daha çok seni rahatlatabilir... iyi haberlerini bekliyoruz...
İğne keser kanamayı aslında dinlen bol bol ayaklarını az kaldır hatta altına bişeyler koy yada inanması çok zor yaşadığın durum insanın başına gelince anlıyor bana arkadaşlarım anlatıyordu çok saçma geliyordu ama bende yaşayınca anladım.Ya çok saçma bir durum yaşıyorum. Bebek sağ tarafta. O tarafta birsey yok ne ağrı ne sancı. Sol tarafta birebir adet bulguları var ve kanama da devam ediyor. Ben birsey anlamadım Açıkçası...