2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
merhaba kızlar birşey sorucam sizlere cinsiyeti nezaman öğrendiniz........benim öğrenmeye nekadar kaldı acaba ;???
canım internette ultrason görüntülerine baktım erken söyleyende var ama tam net olarak 15-16 haftalarda diye biliyorum bunu bende çok merak ediyorum :)

Kızlar salı gunu doktor randevum var ozman 10+3 olucaz inş cinsiyeti ögrenen arkadaslar bu zmanlarda mı ögrendıler cunku bıkac arkadas 11 haftasında ogrendi doktor net olarak görür mü ya da bir tahminde bulunabilir mi sizce
cnm daha çok erken bende çok merak ediyorum ama15-16 da net tabi bebek gösterirse

Kızlar bende son 2-3 gundur inanılmaz başağrısı başladı acaba demir ilacına başladım ondan olabilir mi?

Nilsena icimi rahatlattin insallah dedigin gibi olur.
İnsana hic gecmicek gibi geliyo bazen.acaba rapor alsammi diye bile dusunuyordum bu hafta icin

cnm daha çok erken bende çok merak ediyorum ama15-16 da net tabi bebek gösterirse
O kadar uzuyacagını sanmıyorum canım ondan önce söylüyorlar 15-16. Haftada tam cinsel organı olusmus oluyor bazı doktorlar onu beklıyo kesin sonuc için ama cogu doktor önceden söylüyor salı doktoruma sorucam bi tahminde buluncakmı yoksa daha erken mı dicek yazarım yine siZlere

O kadar uzuyacagını sanmıyorum canım ondan önce söylüyorlar 15-16. Haftada tam cinsel organı olusmus oluyor bazı doktorlar onu beklıyo kesin sonuc için ama cogu doktor önceden söylüyor salı doktoruma sorucam bi tahminde buluncakmı yoksa daha erken mı dicek yazarım yine siZlere
bende yarın gidiyorum canım sorayım bende belki bellidir :) zaman gecmiyo sanki bana :D

bende yarın gidiyorum canım sorayım bende belki bellidir :) zaman gecmiyo sanki bana :KK70:
Sor canım inş belli olur onu artık kızım yada oglum diye sevmek istiyorum ismini söylemek istiyorum ondan gerci saglıklı olsunlarda bekleriz bir ay daha gerekirse güZel ama sabırsız bekleyişler bunlar:KK68:

Sor canım inş belli olur onu artık kızım yada oglum diye sevmek istiyorum ismini söylemek istiyorum ondan gerci saglıklı olsunlarda bekleriz bir ay daha gerekirse güZel ama sabırsız bekleyişler bunlar:KK68:

kesinlikle en güzel bekleyişler bunlar Rabbim sağlık versin bebişlerimize de bekleriz napalım inşallah sağlıklı bi şekilde alırız kucagımıza

Gecmis olsun tekrar gittinmi dr a son durum nedir

Ilgin için teşekkür ederim. Şimdi yine hastahaneye gittik. Kanamam durmustu zaten ama bebeği merak ettik. Bebekte bir sıkıntı yokmuş çok şükür. Iyiymis suan kalbi atıyor. Yarın detaylı kontrol için doktora gideceğim o zaman net birsey söylerler...

Çift rahimli olabilirmısın ..Dr bna diğer Rahmi'n adet goruyor olabilir demişti ..bnmde bebek sagda ama karşılamalar solda

Yok çift rahim olayı değil. Olsa herhalde doktor bu kadar ultrason muayenesinde tespit ederdi Diye düşünüyorum. ilgin için çok teşekkür ederim. ..

Aynı durumu B'nde yaşadım parça falanda gelmişti ,Dr a gitmek bni daha çok yoruyordu dinlen bence ,yat sol tarafına ,çok ayakta kalma geçer inş ..ama 2 yada 3gün sonra yeniden sana en yakın hastaneye git kalp atışlarını gor cnm ,endişe etme

Doktordan geldik kalp atışları var çok şükür iyi... yarın detaylı kontrol için doktora gideceğim o zaman belli olur herhalde neden kaynaklandığı. ilgin için çok teşekkür ederim. ..

geçmiş olsun canım kanama zor hakkaten, inşallah tekrarlamaz bu sondur

Teşekkür ederim inşallah... geçen ayda aynı gün lekelere yasamistim. Açıkçası bu durum beni regl olduğuma dair suphelendiriyor. Kanama regl kanaması gibi bir anda indi. Ardından kan pıhtısı geldi ve kesildi kanama. Ben regl olduğumda aynı böyle olur. Kafamda birsürü soru var...

Ilgin için teşekkür ederim. Şimdi yine hastahaneye gittik. Kanamam durmustu zaten ama bebeği merak ettik. Bebekte bir sıkıntı yokmuş çok şükür. Iyiymis suan kalbi atıyor. Yarın detaylı kontrol için doktora gideceğim o zaman net birsey söylerler...
Cok sevindim allahim korusun yavrularimizi

Cok sevindim allahim korusun yavrularimizi

Amin inşallah cumlemizin. Doktor bugün dusecekse düşer, düşerse de muhtemelen engellidir çünkü dusuklerin çoğunun sebebi budur dedi. Yapacak birsey yok düşeceği varsa da hayırlısı böyledir ne yapalım. Herşey nasip kısmet. Ben Rabbime teslim ettim sağlıklı ve hayirli ise sağ salim dogsun, hayirsizsa vermesin Rabbim...

Merhaba anneler,
Bana bi arkadasım hediye olarak Angelsound almıştı. 10+3 ten beri bebeğin kalp atışını duyabiliyorum. 2-3 günde bir falan dinleyip,merakımı gideriyorum.çok takıntı yapmadan kullanırım derseniz,tavsiye ederim.fiyatı da çok uygun.

Bundan önceki randevum 7.haftadaydı. sonraki için 12.haftada gel dedi doktorum.yani 5 hafta sonra : \ 28 şubatta. Bu hafta biraz vesvese yapınca ben de semt polikliniğine gittim. 14 tlye 10 dk da ultrasonda bebeğimi görüp geldim ; )

Bu haftalarda sabır cidden zor

Merhaba anneler,
Bana bi arkadasım hediye olarak Angelsound almıştı. 10+3 ten beri bebeğin kalp atışını duyabiliyorum. 2-3 günde bir falan dinleyip,merakımı gideriyorum.çok takıntı yapmadan kullanırım derseniz,tavsiye ederim.fiyatı da çok uygun.

Bundan önceki randevum 7.haftadaydı. sonraki için 12.haftada gel dedi doktorum.yani 5 hafta sonra : \ 28 şubatta. Bu hafta biraz vesvese yapınca ben de semt polikliniğine gittim. 14 tlye 10 dk da ultrasonda bebeğimi görüp geldim ; )

aaaa bu angelsound u araştırıcM.. bn de çok evham yapıyorum.. doktor kontrolü de 3 haftada bir olunca çok zor oluyor beklemek ☺️

Merhaba anneler,

canım angelsound için internetten baktım sadece e bebekte varmış orda da tükenmiş lütfen arkadaşına nerden aldığını sorar mısın?
vesvese yapmana gerek yok canım kalp atışlarını istediğinde duyabiliyorsun zaten.

Back