2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım angelsound için internetten baktım sadece e bebekte varmış orda da tükenmiş lütfen arkadaşına nerden aldığını sorar mısın?
vesvese yapmana gerek yok canım kalp atışlarını istediğinde duyabiliyorsun zaten.

Arkadasım ankarada,burda e-bebekten almıştı

Bayanlar eşinin ailesiyle kendi ailesini ayni ilde olup kendileri baska yerde olanlar var mi ? Kocam beni deli ediyo daha şimdiden bebek oldugu zaman memlekete gittigimiz zaman nerde ne kadar kalacakmişiz onu hsapliyor.sinir oldum.

Bayanlar eşinin ailesiyle kendi ailesini ayni ilde olup kendileri baska yerde olanlar var mi ? Kocam beni deli ediyo daha şimdiden bebek oldugu zaman memlekete gittigimiz zaman nerde ne kadar kalacakmişiz onu hsapliyor.sinir oldum.
Ben Varım canım. Bizimkiler aynı Şehirde birbirlerine arabayla 10 dk mesafedeler. Bizde hiç şurda şu kadar kalınacak diye bir şey yok. Gittiğimizde iki tarafta da eşit kalırız. Siz de nasıl oluyordu ki?

Ben Varım canım. Bizimkiler aynı Şehirde birbirlerine arabayla 10 dk mesafedeler. Bizde hiç şurda şu kadar kalınacak diye bir şey yok. Gittiğimizde iki tarafta da eşit kalırız. Siz de nasıl oluyordu ki?
Bizde eşit kalamiyoruz ilk zamanlar denedik kaynanam oglu annemlerde kalinca kiskaniyor.En son anneme bi ton laf soktu ben de artik onlarda kalmiyorum o da bizimkilerde.Bebek olunca da 2 gundn fazla kalmam diyorum.Zaten gittigimiz 10 gün.O da bozuluyo en cok onlarda kalmamiz lazimmis.Cok sinirleniyorum.

Amin inşallah cumlemizin. Doktor bugün dusecekse düşer, düşerse de muhtemelen engellidir çünkü dusuklerin çoğunun sebebi budur dedi. Yapacak birsey yok düşeceği varsa da hayırlısı böyledir ne yapalım. Herşey nasip kısmet. Ben Rabbime teslim ettim sağlıklı ve hayirli ise sağ salim dogsun, hayirsizsa vermesin Rabbim...
Aynen canim eger sorunluysa dusuyomus dunyada rizki varsa bisey olmaz

Kızlar bende son 2-3 gundur inanılmaz başağrısı başladı acaba demir ilacına başladım ondan olabilir mi?
benimde feci baş ağrım var hemde ilk gunden beri.....

tuz kullanıyorsan biraz azalt cnm ben tuzu çok kullandım mı oluyo bende de
tuzu da azalttım ama yok hala ağrıyor, dr minoset verdi dayanılmaz olunca ondan içiyorum...[/QUOTE]

Bizde oyleyiz aileler ayni sehirde biz ayri sehirde tayinciyiz.biz iki taraftada ayni sure kaliyoruz kimse gonul koymasin diye annem tek yasiyor hatta annemialip kayinvalidemde kalkdigimizda cok oldu amac hepberaber vakit gecirmk .bebk oldugundada oyle olur.hesap degilde kaliteli zamn gecirince taraflar icin daha iyi sonuc cikiyor ayyy cok konustum :))bakma sen esinin oyle dedigine hicte takma hamileligin keyfini cikar ;)

Merhabalar arkdslar
umarim herkes ve bebekleri iyidir.
bizim de ilk randevumuza uc gun kaldi.cogunuz bikac defa gordunuz yavrularinizi.bn henuz goremedim. Neyse uc gun daha sabredicez artik....
sbahlari ac karnina sfran cikaryorum. Yataktan kalkar kalkmaz. Su gunleri atalatip sagligima kavusacagim ve istahla yemek yiyecegim gunleri hasretle bekliyorum....
ayrica arkdslar bn haftada uc gun pilatese baslamak istiyorum. Aranizda baslayan yaa baslayacak olanlar var mii acaba???

Merhabalar arkdslar
umarim herkes ve bebekleri iyidir.
bizim de ilk randevumuza uc gun kaldi.cogunuz bikac defa gordunuz yavrularinizi.bn henuz goremedim. Neyse uc gun daha sabredicez artik....
sbahlari ac karnina sfran cikaryorum. Yataktan kalkar kalkmaz. Su gunleri atalatip sagligima kavusacagim ve istahla yemek yiyecegim gunleri hasretle bekliyorum....
ayrica arkdslar bn haftada uc gun pilatese baslamak istiyorum. Aranizda baslayan yaa baslayacak olanlar var mii acaba???
Sağlıcakla görürsün inşallah minigini
Plates hamilelikte önce yapıyorsan fazla sıkıntı olmaz fakat vücudun alışık değilse çok hafif hareketlerden başla bunu bana bir spor hocası söylemişti canim

bu arada günaydın güzel anne adayları hepimize mutlu bir hafta olsun bebişlerimizle ilgili hep güzel haberler alalım :)

Kızlar bebeginde sorun çıkıcqk diye korkuyomsnz hiç msela tarama testlerinde falan:(

Günsydınlarrrrr...bugun ikili teste gideceğim çokkkkkk heyecanlıyım .bebeğimi çok merak ediyorum bakalım bıdık neler yapıyormuş :)))
Gunaydın:) bugün öğleden sonra bizim de ikili testimiz var. 12+3 deyiz. Ama önceki bebeğimi kaybetmenin korkusuyla hala rahat olamıyorum.acaba bi sorun çıkar mı diye:| Allah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Gunaydın herkese Allah bebişlerirnizi saglıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin doktor kontrollerı ne kadar uzun geliyor 2 haftam var sanki geçmiyor. İşallah bebişim iyidir

Back