Canimbende kadirlideyim bilirsinbuyuk ihtimal.burayada gelebilirsin.bende osmaniyeye gidiyorum doktora.Yorumlar için tşk arkadaşlar sağolun:)
KahramanmaraşIn Andırın ilçesinde küçük bir ilçe ve bir kadın doğumcu var
canım ben 5+2 de 11 m idi..senin 7.hafta ise kese boyutu normal bence...bu arada hayırlı olsun keseyi görmüşsün...Arkadaşlar bebiş demişim pardon kese 20 mm sat göre 7 haftalıpım ama doktor 5 haftalık gibi dojtor acami hastane vasat ancak bu kadar işte su kar bir ixin verse k.marasa gidicem ama
Sizce 20 mm kese kaç haftalıktır.
Tşk canım darısı göremeyen herkese inş.canım ben 5+2 de 11 m idi..senin 7.hafta ise kese boyutu normal bence...bu arada hayırlı olsun keseyi görmüşsün...
Canim 6.5 haftalikmisin?daha 6.hafta bitmedi ama yani senle ayniyiz kafam karisti
Bilmem mi annemler orda andırını bilirsin o. Zamn suan kara esir oldu arabanın kapısı bile açılmıyor ben guatr hastasıyım endokronoliji uzmanı için maraşa gidiyorum yoksa osmaniyeye giderim bende kadirlide hangi doktoru tavsiye edersinCanimbende kadirlideyim bilirsinbuyuk ihtimal.burayada gelebilirsin.bende osmaniyeye gidiyorum doktora.
Arkadaşlar bebiş demişim pardon kese 20 mm sat göre 7 haftalıpım ama doktor 5 haftalık gibi dojtor acami hastane vasat ancak bu kadar işte su kar bir ixin verse k.marasa gidicem ama
Sizce 20 mm kese kaç haftalıktır.
Yanlışlık oldu canım göremedim daha böcüğüheh şimdi oldu :) kese dersen tmm cnm :)) ama bebiş deyince aklım karıştı :))))
Canim burak bey var yedi mart hast. Ona iyi diyolar.ben osmaniyeye gidiyorum kizimdada osmaniyeye gitmistim.kadirlide nerde oturuyorlar canim.Bilmem mi annemler orda andırını bilirsin o. Zamn suan kara esir oldu arabanın kapısı bile açılmıyor ben guatr hastasıyım endokronoliji uzmanı için maraşa gidiyorum yoksa osmaniyeye giderim bende kadirlide hangi doktoru tavsiye edersin
Tamam canim anladim senin kesen kac cm canim.ben 25 günde bir oluyorum cnm erken döllenme olmuş o yüzden dedim :)
Osmaniyede kime gidiyorsunCanim burak bey var yedi mart hast. Ona iyi diyolar.ben osmaniyeye gidiyorum kizimdada osmaniyeye gitmistim.kadirlide nerde oturuyorlar canim.
canım benim geç döllenme olmuş adetimden sonraki 3.günde 15.04 çıktı
Teşekkür ederim cevabın için içimi rahatlattin dediğin gibi allaha emanet sen şimdi kaçıncı haftandasinhiç korkma canım aynı durumu bende yaşadım hemde benim tam 7 gün sürdü lekelerim ama değer arttı kesemizi bile gçrdük inş. kalp atışlarınıda duyarsam iyice rahatlıcam Allaha emanet bebişlerimiz ...
Tamam canim anladim senin kesen kac cm canim.
Canim bende nilufer hocaya gidiyorum ii doktor tatli dilli ama pek detayli konusmadi. Seyma hoca su saci baya kisa bi doktor vardi o mu acabakartal umut hastanesinde şeyma hanım var.. çok iyi bir doktordur.. aşırı yoğundur ama ben yine razıyım gidince beklemeye filan, randevu erken tarihe alamıyorum mesela.. derler ya aile doktorumuz diye bizim sülale doktoru diyebilirim :) tanıdığım çoğu insan ona gidiyor. tavsiye ederim..
Canım benimde aynı adetim 2 gün geçince degerim 29.43 çıktı sonra ikiye katladı çok sabırlı olmamız gerekiyor beni haberdar et allaha emanet bebişlerimizdua edin tedirgin oldum değerim düşük çıkınca.
6 hafta bitti cnm 7 ci hafta ya girdim sayılır...Teşekkür ederim cevabın için içimi rahatlattin dediğin gibi allaha emanet sen şimdi kaçıncı haftandasin
Kabızlık için yulaf kepeği kullanmanızı tavsiye ederim. Günde iki yemek kaşığı yoğurda karıştırıp yerseniz hem tok tutar hem kabızlık sorununuz biter. Ben hiç yaşamıyorum kabızlık bu sayede.Bugün ayyuka çıktı ya anlamadım bende çok sancım var neyse yarın dr arayım bi nedicek..
sorabilirsin tabi canım birbirimize yardımcı olmak için buradayız :) kartal araştırma hastanesi var biliyorsundur orada yaptırmayı düşünüyorum.devletteki doktorlarda alışmış artık özeldeki doktorun verdiği listeyi veriyorsun bu tahlilleri yaptırmak istiyorum diyorsun hiç birşey demiyorlar.. kendim yaşamış gibi yazdım ama aslında daha hiç yapmadım ablam hamileliği boyunca öyle yaptı hiç bir sorun yaşamadı. bir arkadaşım da sağlık ocağında yaptırıyor orada olmayan tahliller için de ya devlet hastanesine yada kartaldaki kızılaya gidiyor sonra sonuçları alıp direk kendi doktoruna. 36 lira yine iyi tutmuş önceki ay hamile miyim diye dayanamayıp umut hastanesinde sadece gebelik testi yaptırdım 45 tl mi ne verdim.. nasıl içime oturdu anlatamam bide o ay hamile de değilmişim :)Bende deltada 40a gıdıyorum canım.. Peki tahlıllerı nerde yaptırıcaksn ya cok sordum galıba ama aynı yerde olunca bır de ben yenıyım ıstanbuldaBazı devlettekı doktorlar ıgıcıklık yapabılıyomus da...banada dr tahlıl verdı deltada 360lıra tutuyo devlette yaptırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?