2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
yerim o minnağı ben :))) hoşgelmiş aramıza :)

teşekkür ederiz teyzesi. bugün dr.a gittik kanımda iltihap varmış çok bol su iç ayaklarını sıcak tut dedi. hiç bakmadı bile bebişime bu değerle görünmez en az1000 olsun 2 hafta sonra gel dedi. sanırım benim geç döllenme olmuş. Çünkü zaten yumurtlamam da adetimden 1 hafta önce oluyor.

çok tşkler cnm :) inş darısı başınıza. sesini duyamadım ama görüntüsü yetti bile
canim ilk zamanlarda zaten sesini duyurmuyorlar diye biliyorum zararliymis...onemli olan kalbinin atmasi ne guzel bir duygudur...bu arada sat kacti canim...

kızlar merhaba aranıza bende katılcam inşallah... sat 15 aralık yani daha adetime 7 gün var bugün beta hcg 19.64 çıktı sizce iyiy mi benim gibi olan var mı

canım benim geç döllenme olmuş adetimden sonraki 3.günde 15.04 çıktı

canim ilk zamanlarda zaten sesini duyurmuyorlar diye biliyorum zararliymis...onemli olan kalbinin atmasi ne guzel bir duygudur...bu arada sat kacti canim...

benim sat 27 kasım canım. yok böyle bir duygu yaaaaa. yaşayanlar iyi bilir ama yaşamadığım için çok tuhaf geldi bana tarifi yok :)

Allah'ım inş sağlıklı bebiş olmayı nasip etsin. İnş bu süreci güzel geçirirsin canım. bu arada çok üzüldüm iltihap için bendede var fitil verdi bana dr. 2 hafta sonra hayırlı haberlerini alırsın inş. bizi bilgilendir annesi :)

dua edin tedirgin oldum değerim düşük çıkınca.

kalp atışlarını gordum ama alttan muayene ile gördüm karından değil onu söyleyeyim :) çok değişikti. nefesini tutunca daha net görünüyor dr öyle dedi :)
hayırlı olsun canım olsun duymasanda gördün bi sonraki gidişinde duyarsın inşallah.bende haftaya gidicem çok korkuyorum duyamam göremem kalp atışını diye inşallah sorunsuz ilerler hepimizinki

kızlar yarın doktora gidicem. bakalım keseyi görecekmiyim. dua edin ne olur her şey yolunda gitsin...... :)

Slm kızlar aramıza yeni katılanlar hayırlı olsun
Bende bugün çok zor şartlarda doktora gittim ve bebişimi 2 kez gördüm 20.3 mm olmuş yaramaz .
doktor daha kalp sesini duymayız şuan 5 haftalık gibi dedi
doktorumz daha çok tecrübesz fakat başka doktor yok
İle gidemediğimz zamnlar gidiyoruz işte.

hayırlı olsun canım olsun duymasanda gördün bi sonraki gidişinde duyarsın inşallah.bende haftaya gidicem çok korkuyorum duyamam göremem kalp atışını diye inşallah sorunsuz ilerler hepimizinki

amin canım inş. haftaya senin de hayırlı haberlerini alırız inş :)

5 haftalıkkenn 20 mm. bi yanlışlık yoktur inş. benim 6.5 haftalık 4 mm :)

neden tedırgınsınkı gayet normal dun gıtıl kalp atısı yoktu henuz haftaya gıdecem bende duymak ıcın ılk gebelıgımde 3 ay vajınal ultrasonla bebegımı goruyordum karında hafıf yag vardı benım

Arkadaşlar bebiş demişim pardon kese 20 mm sat göre 7 haftalıpım ama doktor 5 haftalık gibi dojtor acami hastane vasat ancak bu kadar işte su kar bir ixin verse k.marasa gidicem ama
Sizce 20 mm kese kaç haftalıktır.

Arkadaşlar bebiş demişim pardon kese 20 mm sat göre 7 haftalıpım ama doktor 5 haftalık gibi dojtor acami hastane vasat ancak bu kadar işte su kar bir ixin verse k.marasa gidicem ama
Benim daha önceki gebeliğimde doktor sata göre ve kese çapına göre 2 farklı hafta söylemişti arasında 2 hafta oluyor. sata göre hesaplamada aslında ilk 2 hafta döllenme olmuyor ya ondan sanıyorum

Canim bence kesen haftanla uyumlu.nerde yasiyorsun?

Yorumlar için tşk arkadaşlar sağolun:)
KahramanmaraşIn Andırın ilçesinde küçük bir ilçe ve bir kadın doğumcu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…