2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Selam arkadaşlar 2 gün önce doktora gittim maalesef bebegimin kalbi durmuş. Artık eylül annesi degilim sizin hakkınızda en hayırlısı olur insallah.hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucaklariniza alırsınız insallah.benimki buraya kadarmış demek nasipten öteye gidilmezmis.bugun kürtaj olmaya gideceğim hakkınızı helal edin hoscakalin...:KK42:
Allah yardımcın olsun cok zor bır durum bende yasadım allah bı daha yasatmasın veren de Allah alanda Allah. Sabır diliyorum herseyin hayırlısı

Tsk ederim canım mehmet temeli duymuştum çok iyi bir doktor yarın ilacın adını yazarsan çok sevinirim bir tablet hap yutmustum az önce istifra edip çıkarmaya çalıştım inşallah çıkmıştır midede ne varsa çıktı o domuz jelatini yüzünden nelerden vazgeçtim yine çıktı karşıma böyle birşeye nasıl izin veriyorlar Türkiye de aklım almiyor
kızlar sağlıkla ilgili şeylerde domuz jeletini vs kullanılması sorun değil, genel görüş bu yönde.

kızlar vajinamda kaşıntı ve yanma var iltihaptan şüpheleniyorum korkuyorum sizin bu konuda bilginiz var mı doktorum da çok doluymuş bugün yarın kendiliğinden geçer mi acaba Üff ne zormuş ya :(

Selam arkadaşlar 2 gün önce doktora gittim maalesef bebegimin kalbi durmuş. Artık eylül annesi degilim sizin hakkınızda en hayırlısı olur insallah.hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucaklariniza alırsınız insallah.benimki buraya kadarmış demek nasipten öteye gidilmezmis.bugun kürtaj olmaya gideceğim hakkınızı helal edin hoscakalin...:KK42:
canım allah sabır versin ne gelirse Allahtan bizim elimizde olan bişiy yok üzülmemek elde değil ama inşallah yakın zamanda anne olmayı nasip eder allah...

Rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallah tabiki önce senin sağlığın önemli Rabbim güç kuvvet versin

Allah sabır versin çok zor bi durum gerçekten :KK43:

günaydın arkadaşlar iki günde forum baya ilerlemiş, kötü haberlerde okudum güzel haberlerde. rabbim hayırlısı neyse her zaman onu verir. muhakkak ki şerrin altında bi hayır vardır. dua edelim bebeklerimiz için, onlar rabbimizin bize emanetleri. bende ikili test sonuçları için yarın doktora gidicem, yarın inş cinsiyetide öğrenirim.

Benim biraz belli olmaya başladı. :anneadayı:
27sinde 2li testim var sonra artık alışverişe başlıycam ufak ufak, çünkü göğüsler büyüdü bel kalınlaştı eski kıyafetler dar geliyor. Alt için tayt giyiyorum Dikişsiz olanlardan lastiksiz olduğundan çok rahat oluyor tavsiye ederim. Kış başında kaban almıştım krovaze kapanıyor. en alt düğmeyi bazen kapatmıyorum ama parçalar üst üste bindiğinden göbeğim açıkta kalmıyor.
Birde yemek yedikten sonra 3-4 saat benim midem taş gibi olup şişiyor. Böyle parmakla falan bastırılmayacak kadar sert oluyor. Nedenini bilen var mı?
Bulantılarımda açken ve yemekten 1-2 saat sonra mide yanması ile birlikte oluyor. Yiyebiliyor ama pişman oluyorum. Emdiğim süt burnumdan geldi derler ya o hesap. Acıkmak bir dert yemek yemek ayrı dert. Elma iyi geliyor bazen meyveye veriyorum kendimi 1 elma 1 armut 2 dilim peynirden oluşan öğünlerim oluyor artık.

bnmde acıktıgımda yanma oluyo midem de çok fazla yediğim zaman yanma ve bulantı hafif oluyo Allah bu güzel duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ne diyceğimi bilemiyorum hakkında hayırlısı olsun cnm kötü bir durum şnşallah bir daha karşılaşmazsın.belirtin varmıydı kötü yönde hiç

rabbim kolaylık sabır versin canım çok zor ama herşeyin hayırlısı diyoruz ya elden gelen bir şey yok rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın tez zamanda bebişini göndersin sana.

Arkadaşlar fena halde saçım dökülüyor bu konu da bi bilgisi olan var mı netten araştırtım ama güçleniyor diyenler var.

Bende de çok fazla saç dökülmesi var kel kalcam yakında kestirmeyi düşünüyorum biraz canlanır toparlanır belki

kızlar vajinamda kaşıntı ve yanma var iltihaptan şüpheleniyorum korkuyorum sizin bu konuda bilginiz var mı doktorum da çok doluymuş bugün yarın kendiliğinden geçer mi acaba Üff ne zormuş ya :KK43:
Mantar olabilir cnm genelde hamilelikte oluşan bir durum arkadaşımda da olmuştu fitil vermişti,ama biranönce git derim enfeksiyon sonuçta sağlık ocağı felan varsa git

kızlar vajinamda kaşıntı ve yanma var iltihaptan şüpheleniyorum korkuyorum sizin bu konuda bilginiz var mı doktorum da çok doluymuş bugün yarın kendiliğinden geçer mi acaba Üff ne zormuş ya :KK43:
Canım bende de oldu akıntıdan oluyo dei doktor. Çamaşırlarımı kaynatıp ütülüyorum. Sabun felan sürme. Ilık suyla yıka geçiyor

Canım Allah sabrını versin... belki bu topikte çoğumuz bunu yaşadık. Allah meleğini ahirette göstericek sana.. üzülme. Bende yaşadım aynısını. Rabbim yardım etsin. .

Kızlar çatlak önleyici olarak krem ya da yağa başlamak istiyorum. Bebiş yağı kullanıyorum zaten ama bi yerim çatlarsa çok üzülürüm. Öneriniz Var mı hangi marka alabilirim

Mantardir buyuk ihtimalle ilk hamileligimde bendede olmustu gorunurde bisey yok ama cok kasinirdi travazol due bi krem verdi cok iyi gelmisti

Back