- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 133
- 36
Muaynemiz aynı gün Hayırlısı olur inşallah hepimiz için benimde ikili testim var ve cinsiyeti farketmez tabi ama inşallah belli olurbenim de nerdeyse 2 hafta var martın 2 sinde inşallah..
Girmeden 10 dk once sekerli su ictigim icin olcumleri yaparken doktor bile soka girdi. Hatta abisi bile vaaayyy napiyor oyle diye soka girdi :) Tahminin icin tsk canim doktor kiz dedi bu arada.UcanRuh cnm ayaklarda bi karışıklık var uzatmış bişeyler yapmış yaramaz sanki kız gibi ama hayırlısı tahmin edemem pek nuba göre çıkıntı yukarıda ise erkek vücuda göre paralel ise kız deniyo ama bilemedim tam
Ayy ne guzel kiz ins hayirlisiyla benimkide kiz dirGirmeden 10 dk once sekerli su ictigim icin olcumleri yaparken doktor bile soka girdi. Hatta abisi bile vaaayyy napiyor oyle diye soka girdi :) Tahminin icin tsk canim doktor kiz dedi bu arada.
Kızlar 11. Haftada belli olurmuki cinsiyetiAyy ne guzel kiz ins hayirlisiyla benimkide kiz dir
Doktor tahmin yapabilir ama ne kadar dogru belli olmaz heralde. Ama icinden gecen neyse guvenebilirsin aslinda.Kızlar 11. Haftada belli olurmuki cinsiyeti
Erkekmi bana kız senesi demişlerdiCanim Teşekkürler darisi sana insallahhh
Doktor tahmin yapabilir ama ne kadar dogru belli olmaz heralde. Ama icinden gecen neyse guvenebilirsin aslinda.
Kıyamam ya inş sağlıkla bi kızın olur erkek bebişler çoğunlukta gene amaHer hamileligimde kız diyorum erkek oluyo artık hislerime güvenmiyorum ama his işte gene kız gibi geliyo
Ben randevuma 10 dk kala ilik suya seker doldurup ictim :) doktor olcum bile yapamadi resmen tepiniyordu.Kizlar bugun bende 2 li test icin gittim olcumlere gore doktor bir sorun olmadigini soyledi hersey okadar belirgindiki kafasi kollari ayaklari faln nasil kipirdatiyo ama birturlu donmedi doktorda altan muayene etti ben ac karnina gittim 2li test icin gidenler tok karnina gidin birde cikolata yeyin doktorda oyle soyledi birde erkek gibi dedi organini gormedi ama kemik olcumunu gore tahmin etti sanirim benim icimede dogan erkekti zaten ilk bebegimin kiz olmasini isterdim ama hayirlisi buymus allah saglikli ewlatlar nasip etsin ins en onemliside bu...
Insallah kizin olur o zaman allah gonlune gore versin sen hislerine güven. ..Erkekmi bana kız senesi demişlerdiinşallah benim kızım olur 2 erkeğim var zaten
Benim oglumda 12haftalikken soylemisti bakalim bundada bilecekmi kemik yapisimdan anliyorlarmisKızlar 11. Haftada belli olurmuki cinsiyeti
Benim oglumda 12haftalikken soylemisti bakalim bundada bilecekmi kemik yapisimdan anliyorlarmis
Cnm nub ne demekBenimde oglumda 12. haftada %100 erkek demisti. Simdi perinatolog kontrolundeyim ve kontrol esnasinda ben kiz diye saka yapinca evet kiz dedi gulerek. Sonra nub u gosterip sendemi burdan bakip kiz dedin yoksa dedi :)
doktor banada erkek gibi dedi organını görmedi kemik yapısına göre söyledi kesin 4 ayda belli oluyomuş galba...Benimde oglumda 12. haftada %100 erkek demisti. Simdi perinatolog kontrolundeyim ve kontrol esnasinda ben kiz diye saka yapinca evet kiz dedi gulerek. Sonra nub u gosterip sendemi burdan bakip kiz dedin yoksa dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?