2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hb canm :) hangi hastaneye gidiyosun.

benimde düşüyor maalesef bulantım sabah kalkar kalkmaz oluyo.kusuyorum hemen sanırım ben alıştım düşük tansiyona.uzanınca yada bişeyler atıştırınca geçiyo.geçmiş olsun.

Canım haftaya randevum var inşAllah o zamana kadar bekleyeyim diyorum. Seninde dediğin gibi bi anda kesilebiliyormuş :) çok Sağolasın içim rahatladı biraz :)

Şimdilik Smyna art gidiyorum ama doğumu çınarlıda yapmayı düşünüyorum orayada bakıcam bi sgk ile artık anlaşması varmış.
Sen nereye gidiyorsun ?
ilk doğumumu medical de yapmıştım oraya devam ediyorum ama izmir ünv.hastanesi diye değiştrmişler ve fiyatları v.s çok değişmiş.

ilk doğumumu medical de yapmıştım oraya devam ediyorum ama izmir ünv.hastanesi diye değiştrmişler ve fiyatları v.s çok değişmiş.
Hm ben geçen yıl oraya gitmiştim ama pek memnun kalmadım ama tabi kişiden kişiye değişir memnumsan devam et tabi. Evet orası İzmir üni. Ait oldu.

Canim cok gecmis olsun insallah en kisa zamqnda duzelirsin kendine cok dikkat et canim yat dinlen ayaklarini uzat yat.

selam kızlar bugün kontrolüm vardı bebişim 9+3 haftasıyla uyumlu pek hareketli ellerini ayaklarını hep gördük yavrum benim, bulantılarım ciddi ölçüde azaldı hatta bazı günler hiç olmuyor darısı bulantı çekenlere olsun. 2 hafta sonra ikili tarama istedi elevit istersen alabilirsin yorgunluk vs yaşıyorsan dedi ben de arada almayı düşünüyorum folic asit 12. hafta bitimine kadar al dedi

Canim elevit de domuz katkisi var google yazarsan cikar onun yerine farkli bir marka kullan istersen

aaa ben kemalpaşa lıyım yani annem babam :) hangisi daha iyidr ki doğum için
Bizimkilerde bayraklıda :) 5 yıldır burdayım ben de.
Çınarlı kesinlikle 45 tl hemde muayene ücreti smynaya normalde de gittiğim için şuan orda devam ediyorum ama doğum yok orda dışarda yine çınarlıda yapıyormuş dr ama ücreti yüksek oluyor tabi ozman.

ALLAHım yardımcın olsun,bebeğini ve seni korusun.sağlıklı haberlerini alalım inşallah ama annesi çok mutsuzum da deme,kendini harap etme çünkü bu dönemlerde bebeklerimiz bizim duygularımızdan çok etkileniyormuş.sen ALLAH ıma dua et,iyi olacağız bebeğim de olur mu?

Kizlarr bu arada doktor bana saglik ocaginin verdigi ilaclari kullanma benim yazdiklrmi kullan dedi elevitle gyno ferro kan vitamin ilaci verdi siz saglk ocagininkini kullanicakmisiniz :/??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…