- 18 Şubat 2015
- 8
- 2
- 3
- 38
hb canm :) hangi hastaneye gidiyosun.Geçmiş olsun canım ya çok dikkat et kendine bol bol dinlen biliyorsun bende yaşadım bol su iç dua et Allah hın izni ile bişeycik olmucak rabbime emanet meleklerimiz.
Hg aramıza bende izmirliyim hemşerileri görünce insan daha mutlu oluyor tabi.
benimde düşüyor maalesef bulantım sabah kalkar kalkmaz oluyo.kusuyorum hemenSanırım benden başka düşük tansiyon sorunu yaşayan yok. Kimse birşey demedigine göre.
Başka biri de aynısını yasarsa diye yazdiydim. Bugün hastanede 3. Günüm. Damardan sıvı veriyorlar. Tansiyon 80-50 ye çıktı. Buna gebelik hormonları neden oluyormuş. Vücut zamanla alisacakmis. Gebelikte Hipertansiyondan korkariz dedi Dr.
Hipotansiyon sorun değil, sadece sen biraz zorlanirsin, gebeliğini çok da olumsuz etkilemez dedi. Sanırım 1-2 güne taburcu olurum.
Sizlere iyi ve sağlıklı gebelikler.
Şimdilik Smyna art gidiyorum ama doğumu çınarlıda yapmayı düşünüyorum orayada bakıcam bi sgk ile artık anlaşması varmış.hb canm :) hangi hastaneye gidiyosun.
canım benim de 2 hafta süren bulantılar tiksinmeler vardı bi anda geçince ben de senin gibi korktum ve doktora gittim çok şükür bi sorun yoktu. bulantılar bi anda kesilebiliyomuş,sonra yine tekrarlayanlar da var. benim özellikle akşamları tiksinmelerim çok oluyor şimdi ama gündüz daha iyiyim tabi. için rahat edecekse doktoruna görün istersen. ama ben bi sorun olduğunu zannetmiyorum.
ilk doğumumu medical de yapmıştım oraya devam ediyorum ama izmir ünv.hastanesi diye değiştrmişler ve fiyatları v.s çok değişmiş.Şimdilik Smyna art gidiyorum ama doğumu çınarlıda yapmayı düşünüyorum orayada bakıcam bi sgk ile artık anlaşması varmış.
Sen nereye gidiyorsun ?
Hm ben geçen yıl oraya gitmiştim ama pek memnun kalmadım ama tabi kişiden kişiye değişir memnumsan devam et tabi. Evet orası İzmir üni. Ait oldu.ilk doğumumu medical de yapmıştım oraya devam ediyorum ama izmir ünv.hastanesi diye değiştrmişler ve fiyatları v.s çok değişmiş.
birde bornovadan uzak kalıyo oraya.Hm ben geçen yıl oraya gitmiştim ama pek memnun kalmadım ama tabi kişiden kişiye değişir memnumsan devam et tabi. Evet orası İzmir üni. Ait oldu.
Çınarlı yada Smyna düşünebilirsin metro ile çok rahat kemalpaşadan öyle gidiyorum ben eşim götürmezse.birde bornovadan uzak kalıyo oraya.
Canim cok gecmis olsun insallah en kisa zamqnda duzelirsin kendine cok dikkat et canim yat dinlen ayaklarini uzat yat.kızlar merhaba hepinize çoookkkk tşk ederim... tek tek isim yazamıyorum ama tüm yazdıklarınızı okudum. Allah razı olsun...
Dünden beri çok kötü zaman geçiriyorum. Dün arabayla gidemedim yarı yolda kaldım yollar kapalıydı. bulunduğum yere ambulans çağırdım araç yolda mahsur kalmış gelemedidr umu aradım progestan ve minoset al iç hemen ve bugün gelemiyorsan yarın mutlaka gel. kötü olursan akşam yatışını yaparız dedi. mecburen evde durdum eşim gitti sağolsun ilaçlarımı aldı. progestan dan sonra kanamam hafifledi ama ağrılarım çok şiddetliydi. bu sabah dr gittik zar zor. kan ve idrar tahlili yapıldı. idrar hemen çıktı. lökosit vs değerlerim de kötü çıktı. dr antibiyotik yazdı. rahimde kanama göründü. progestanı sabah ağızdan akşam vajinadan al dedi. bebeğim iyi ama düşük tehlikem var. çok korkuyorum. evde yatmamı söyledi bol bol. bakalım ne olacak. çok üzgünümmmm mutsuzum
aaa ben kemalpaşa lıyım yani annem babam :) hangisi daha iyidr ki doğum içinÇınarlı yada Smyna düşünebilirsin metro ile çok rahat kemalpaşadan öyle gidiyorum ben eşim götürmezse.
Denizlili misin canım? benim anne tarafım ve eşim gil Denizlili yılda 1-2 kez geliriz mutlaka ama doktor bilgim yok maalesef. biz de ank.da yaşıyoruzkızlar denizliden kimse var mı?varsa hangi doktora gidiyosunuz?
selam kızlar bugün kontrolüm vardı bebişim 9+3 haftasıyla uyumlu pek hareketli ellerini ayaklarını hep gördük yavrum benim, bulantılarım ciddi ölçüde azaldı hatta bazı günler hiç olmuyor darısı bulantı çekenlere olsun. 2 hafta sonra ikili tarama istedi elevit istersen alabilirsin yorgunluk vs yaşıyorsan dedi ben de arada almayı düşünüyorum folic asit 12. hafta bitimine kadar al dedi
Bizimkilerde bayraklıda :) 5 yıldır burdayım ben de.aaa ben kemalpaşa lıyım yani annem babam :) hangisi daha iyidr ki doğum için
ALLAHım yardımcın olsun,bebeğini ve seni korusun.sağlıklı haberlerini alalım inşallah ama annesi çok mutsuzum da deme,kendini harap etme çünkü bu dönemlerde bebeklerimiz bizim duygularımızdan çok etkileniyormuş.sen ALLAH ıma dua et,iyi olacağız bebeğim de olur mu?kızlar merhaba hepinize çoookkkk tşk ederim... tek tek isim yazamıyorum ama tüm yazdıklarınızı okudum. Allah razı olsun...
Dünden beri çok kötü zaman geçiriyorum. Dün arabayla gidemedim yarı yolda kaldım yollar kapalıydı. bulunduğum yere ambulans çağırdım araç yolda mahsur kalmış gelemedidr umu aradım progestan ve minoset al iç hemen ve bugün gelemiyorsan yarın mutlaka gel. kötü olursan akşam yatışını yaparız dedi. mecburen evde durdum eşim gitti sağolsun ilaçlarımı aldı. progestan dan sonra kanamam hafifledi ama ağrılarım çok şiddetliydi. bu sabah dr gittik zar zor. kan ve idrar tahlili yapıldı. idrar hemen çıktı. lökosit vs değerlerim de kötü çıktı. dr antibiyotik yazdı. rahimde kanama göründü. progestanı sabah ağızdan akşam vajinadan al dedi. bebeğim iyi ama düşük tehlikem var. çok korkuyorum. evde yatmamı söyledi bol bol. bakalım ne olacak. çok üzgünümmmm mutsuzum
canim ankarada hangi hastane ve hangi dr gidiyorsunDenizlili misin canım? benim anne tarafım ve eşim gil Denizlili yılda 1-2 kez geliriz mutlaka ama doktor bilgim yok maalesef. biz de ank.da yaşıyoruz
Denizlili misin canım? benim anne tarafım ve eşim gil Denizlili yılda 1-2 kez geliriz mutlaka ama doktor bilgim yok maalesef. biz de ank.da yaşıyoruz
kızlar merhaba hepinize çoookkkk tşk ederim... tek tek isim yazamıyorum ama tüm yazdıklarınızı okudum. Allah razı olsun...
Dünden beri çok kötü zaman geçiriyorum. Dün arabayla gidemedim yarı yolda kaldım yollar kapalıydı. bulunduğum yere ambulans çağırdım araç yolda mahsur kalmış gelemedidr umu aradım progestan ve minoset al iç hemen ve bugün gelemiyorsan yarın mutlaka gel. kötü olursan akşam yatışını yaparız dedi. mecburen evde durdum eşim gitti sağolsun ilaçlarımı aldı. progestan dan sonra kanamam hafifledi ama ağrılarım çok şiddetliydi. bu sabah dr gittik zar zor. kan ve idrar tahlili yapıldı. idrar hemen çıktı. lökosit vs değerlerim de kötü çıktı. dr antibiyotik yazdı. rahimde kanama göründü. progestanı sabah ağızdan akşam vajinadan al dedi. bebeğim iyi ama düşük tehlikem var. çok korkuyorum. evde yatmamı söyledi bol bol. bakalım ne olacak. çok üzgünümmmm mutsuzum [/QU
Rabbim her ikinizide korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?