• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
İnşallah hep böyle seyreder canım. Benim de bu civarda gidiyor tansiyonum ama ben ağır preeklampsi nedeniyle kayıp yaşadığım için nefrolojiye de takip oluyorum ve 13/9 u geçerse ilaç başlayacaklarını söylediler. Umarım gerek kalmaz.

Geçmiş olsun canım, bir belirtin yoksa bir şey olduğunu sanmam ama için rahat etmiyorsa git doktoruna, Allah şifa versin.

İnşallah hep böyle seyreder canım. Benim de bu civarda gidiyor tansiyonum ama ben ağır preeklampsi nedeniyle kayıp yaşadığım için nefrolojiye de takip oluyorum ve 13/9 u geçerse ilaç başlayacaklarını söylediler. Umarım gerek kalmaz.

Geçmiş olsun canım, bir belirtin yoksa bir şey olduğunu sanmam ama için rahat etmiyorsa git doktoruna, Allah şifa versin.
Çok teşekkür ederim.. Çok şükür kötü bir belirti, ağrı, sızı, kanama yok.. Biraz daha beklicem bir terslik olmazsa artık cuma günü doktora gittiğimde rahatlıcam :)

benim neredeyse bir aydan fazladır kahverengi lekelenmem var canım.düşük riski olabileceği için progestan 100 mg kullanıyorum günde 3 kere.bana da doktorum kendini çok yorma dedi ve önce 3 hafta ilişki yasağı koydu,sonrasında da ilişkide derine gitmeyin dedi.sen doktoruna biran önce git ilaca başla bence
Bende de 2hafta kahverengi leke oldu igne tapildi progestan kullandim ve hala kullaniyorum dr a sirmadim ama iliski risklidir diye dusunuyorum lekelenme bitti ama hala dr ilaca devam et dedi neden acaba

Merhaba arkadaşlar. Nişantaşı Amerikan hastanesi'nde ikili tarama testi ve usg yaptıracağım. Sizce iyi midir? Daha önce orada yaptırmış olan var mı? Bize her zaman baktıkları usg'de mi yoksa daha iyi bir alette mi bakıyorlar? Normal baktıklarında herşey net değil çünkü. Emin olamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar dün ben banyo yaptım saclarimda uzun kurutmadim akşamı çok kötü göğsüm ağrıyor belimede vuruyor ağrısı napsam acaba
Benim belimde saçlarım vardı bu halsizlikle saclarima bakamadım gittim küt kestirdim dün arkadaşın biri yazmıştı Dr göğsüne viks surebilirsin demiş

Ben de şu anda 11. haftanın içindeyim ve çok ağrıyor. Ara ara gelip geçen bir ağrı sinsi sinsi ama çok gıcık! Doktora sorarsan bana da bilgi verir misin canım?
Tabiki ins. Unutmam canim kontrolum haftaya cuma cunku..

Bende de 2hafta kahverengi leke oldu igne tapildi progestan kullandim ve hala kullaniyorum dr a sirmadim ama iliski risklidir diye dusunuyorum lekelenme bitti ama hala dr ilaca devam et dedi neden acaba

düşük riskimiz olabileceği için canım.ben doktoruma sordum.sana%90 riskin varda diyemem %10 da diyemem ama %1 risk bile ilaç kullanmanı gerektirir dedi.hem ilacın bir zararı da yokmuş ;)

Kızlar vajinal ağrıları olanlar var mı? Bildiğin cinsel organım sızlıyor ya sinsi sinsi 2 gündür. Rahimin genişlemesine mi bağlı ki acep?
bende ağrı yok ta ara ara kaşıntı hissediyorum akşamları özellikle, çamaşırlarımı muhakkak ütülüyorum günde iki sefer değiştiriyorum pamuklu olmasına dikkat ediyorum ama yine de korkuyorum mantar fln olur diye ... :110:

Benim belimde saçlarım vardı bu halsizlikle saclarima bakamadım gittim küt kestirdim dün arkadaşın biri yazmıştı Dr göğsüne viks surebilirsin demiş
iyi yapmışşın bende hafta sonu kestiricem sıkıldım, iyi ki batıl inançlarımız yok saç kestirmek ömür kısaltırmış falan filan :eek:

düşük riskimiz olabileceği için canım.ben doktoruma sordum.sana%90 riskin varda diyemem %10 da diyemem ama %1 risk bile ilaç kullanmanı gerektirir dedi.hem ilacın bir zararı da yokmuş :KK66:
Benim ilacim dun bitti kardan cikamiyorum 1gun almasam zarari olmaz ins

iyi yapmışşın bende hafta sonu kestiricem sıkıldım, iyi ki batıl inançlarımız yok saç kestirmek ömür kısaltırmış falan filan :eek:
Bende hamilelik dusuncesine baslarken sacimi koyuya boyatip kestirdim o ay hamile kaldim kestirmek bagtil inanc ama. Boyatmanin zarari varmis bitkisel bile olsa

Kızlar vajinal ağrıları olanlar var mı? Bildiğin cinsel organım sızlıyor ya sinsi sinsi 2 gündür. Rahimin genişlemesine mi bağlı ki acep?

Canim benim de sol tarafdan vajinam ağrıyor resmen darbe almia gibi corabimi ayakkabı mi giderken zorlanıyor m yatarken sol tarafa cenin pozisyon u yatamiyorum çünkü ayagimi kasigima pek çekmiyor m dr dedim normal dedi ama bi 10gun sonra tekrar kontrol e gideceğim

benim neredeyse bir aydan fazladır kahverengi lekelenmem var canım.düşük riski olabileceği için progestan 100 mg kullanıyorum günde 3 kere.bana da doktorum kendini çok yorma dedi ve önce 3 hafta ilişki yasağı koydu,sonrasında da ilişkide derine gitmeyin dedi.sen doktoruna biran önce git ilaca başla bence
doktorumla görüşüyorum surekli kanama yok oyuzden iğneyi tedbir amaçlı yaptı. leke devam etmiyo benim şuanda hapa gere yok dedi

Kızlar benim aklıma bişey takıldı benim doktorum pazartesi günü kontrolden sonra artık ayda 1 gel dedi ama erken değilmi aylık kontrole geçmek için 8+6 şuan

doktorumla görüşüyorum surekli kanama yok oyuzden iğneyi tedbir amaçlı yaptı. leke devam etmiyo benim şuanda hapa gere yok dedi

devam etmiyorsa ne güzel,bir daha olmaz inşallah. benim hergün lekelenmem oluyor

Back