2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
arkadaşlar az önce yanlışlıkla boş mesaj yazdım, yazdığımız mesajı silme şansımız var mıdır ki? bilen varsa bir anlatabilir mi? :)

kızlar merhaba hepinize çoookkkk tşk ederim... tek tek isim yazamıyorum ama tüm yazdıklarınızı okudum. Allah razı olsun...
Dünden beri çok kötü zaman geçiriyorum. Dün arabayla gidemedim yarı yolda kaldım yollar kapalıydı. bulunduğum yere ambulans çağırdım araç yolda mahsur kalmış gelemedi dr umu aradım progestan ve minoset al iç hemen ve bugün gelemiyorsan yarın mutlaka gel. kötü olursan akşam yatışını yaparız dedi. mecburen evde durdum eşim gitti sağolsun ilaçlarımı aldı. progestan dan sonra kanamam hafifledi ama ağrılarım çok şiddetliydi. bu sabah dr gittik zar zor. kan ve idrar tahlili yapıldı. idrar hemen çıktı. lökosit vs değerlerim de kötü çıktı. dr antibiyotik yazdı. rahimde kanama göründü. progestanı sabah ağızdan akşam vajinadan al dedi. bebeğim iyi ama düşük tehlikem var. çok korkuyorum. evde yatmamı söyledi bol bol. bakalım ne olacak. çok üzgünümmmm mutsuzum

Bende hamilelik dusuncesine baslarken sacimi koyuya boyatip kestirdim o ay hamile kaldim kestirmek bagtil inanc ama. Boyatmanin zarari varmis bitkisel bile olsa
evet boya zararlı benim de beyazlar çıktı ben burdayım diyolar resmen bitkisel boya kapatmaz beyazlarını dedi kuaförüm böyle rengarenk gezicem 7 ay :)

canim sakin üzülme suan sonuçta bebeğin seninle buna mutlu olmalısın dr dediği gibi dinlen inş. bişey olmuycak düşük tehlikesi bi çok kişi yaşıyor oyüzden suan senin yapman gereken bol bol dinlen gerekirse ailenden birileri gelsin yanına bununla geçmiş olsun diyelim

Çok geçmiş olsun canım inş herşey en kısa sürede yoluna girer hiç kalkma dinlen dualarımız seninle sende dua et sürekli

Kızlar benim aklıma bişey takıldı benim doktorum pazartesi günü kontrolden sonra artık ayda 1 gel dedi ama erken değilmi aylık kontrole geçmek için 8+6 şuan

8+0 da gittiğimde 4 hafta sonra gel demişti bana 2 li için yeni gittim daha. yarın sonuç göstericem sadece. Bundan sonra 16. haftada gel dedi. yani benim de 4 haftada bir

Çok geçmiş olsun.insan ne kadar tedirgin oluyor tahmin edebiliyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun.ilaçlarını iç ve bol bol dinlen . Gönlünü ferah tut umarım hersey yoluna girecek.

çok sağol canım eşim ve ben kayınvalidemlerle görüşmüyoruz. Annem de vefat etti. Babam da kız kardeşimle birlikte kalıyor. onlar da hayatta gelemez bu havada. Akrabalarda uzakta. Anlayacağın bize bizden başka yardım edecek kimse yok yatmaya devam

Çok geçmiş olsun.insan ne kadar tedirgin oluyor tahmin edebiliyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun.ilaçlarını iç ve bol bol dinlen . Gönlünü ferah tut umarım hersey yoluna girecek.

İnş herşey yoluna girer canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. tşk ediyorum canım. Allah razı olsun

canım benim çok çok geçmiş olsun. lökosit sanırım iltihap değil mi? benim de dun yapılan idrar testinde eritrosit yüksek çıkmış doktorum bol bol su iç dedi. bence sende de ise yarayabilir sıvı tüketimini arttir. kanamayi 9 ay yaşayan insanlar var sen de biliyorsun artık bebeğin büyüdü seni korku dolu mutsuz hissetmesin. iyi şeyler düşün bol bol dinlen. gerisi allaha kalmış biliyorsun. kontrole nezaman gideceksin tekrar

evet cnm Lökosit iltihap. bol su iç dedi banada ve tek kullanımlık bir ilaç verdi. bir dahaki kontrolüm 2 martta cnm. tabii o zamana kadar extra birşey çıkmazsa. bu arada ikili testim temiz çıktı. çok şükür sağlıklı bebeğim. Allahım hepimizi korusun. bu kanama çok kötü birşey, insan çok tedirgin oluyor resmen parça parça ksn pıhtıları döktüm çok korktum, Allahım bir daha yaşatmasın ...

Mrh kızlar ben aranıza yeni katıldım bende eylül annesi olucam inş. yarın 11 haftalık olucam ilk hamileliğim :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasipse eylül annesi olucam 1 tane kızım var 13 aylık izmir de yaşıyorum.sat 31 aralık ama sezeryan olacağı için eylül sonlarına denk gelicek doğumum nasipse.

Inşallah 3 martta sağlıkla görürsün oğlunu iyi şeyler düşün ve dinlen. bunun dışında beklemekten başka çaremiz maalesef hiçbirimizin yok biliyorsun.. Rabbim yardimcin olsun dualarimdasin

canım benim de 2 hafta süren bulantılar tiksinmeler vardı bi anda geçince ben de senin gibi korktum ve doktora gittim çok şükür bi sorun yoktu. bulantılar bi anda kesilebiliyomuş,sonra yine tekrarlayanlar da var. benim özellikle akşamları tiksinmelerim çok oluyor şimdi ama gündüz daha iyiyim tabi. için rahat edecekse doktoruna görün istersen. ama ben bi sorun olduğunu zannetmiyorum.

Cok gecmis olsun sancin buyuk ihtimalle uisuttugundendir bendede lokosiit eritrositt cikti sanci yapiyodu ilac verdi kullanmadim biraz sicak tutmak geerekiiyo kendimizi kanama bendede oldu ama progesttan cok etki etmedi igne yptilar 3gun arayla ancak okyle gvecti ins bisey zolmaz icini raat ttut

canım benim çok geçmiş olsun seni çok merak ettik. bebeğin iyi olduğuna sevindim. yengem geçen sene doğum yaptı. 3-4 aylarda kanamaları başlamıştı ilaç kullandı senin gibi ve lavabo dışında yerinden kalkmıyordu sürekli yatıyordu. çok şükür yeğenim 1 yaşında şimdi :) sen de dikkat et ve lavabo dışında yerinden kalkma,stres yapma bol bol dua et YA MUBDİ çek.ilaçlarını düzenli kullan ve uzanıkken arada ayağının altına yastık koy. inşallah iyi olacaksınız dualarımız seninle .

evet boya zararlı benim de beyazlar çıktı ben burdayım diyolar resmen bitkisel boya kapatmaz beyazlarını dedi kuaförüm böyle rengarenk gezicem 7 ay :)
aynı sorun bende de var beyazlar ortaya çıktı bitkisel de olsa boyamaktan korkuyorum kına yapmayı düşünüyorum bazen o bile ürkütüyor beni. saçlarım kızıl dipler beyaz,beyazlar sırıtıyor ya iyice canımı sıkıyorlar. olsun işe başlayınca bandana falan takmayı düşünüyorum bi nebze de olsa rahatlatır beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…