• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Nefes darlığı için gerçekten erken daha, umarım önemli birşey değildir. Preeklampsi gibi bir düşüncesi olduysa doktorunun ki hatta diğer arkadaşlara da söyleyim, tansiyon çok önemli hamilelikte, lütfen düzenli tansiyonunuzu ölçün. Sen de ihmal etme, lütfen sabah akşam ölç canım. Tuzu da olabildiğince azalt, ben hiç kullanmıyorum mesela, zor oluyor ama alışıyor insan :)

haklısın o yüzden şüphelendim ben de, dün sorun yaşamadım mesela.. pazar tekrar doktora soracağım bakalım onun yaklaşımı nasıl olacak. tansiyonum da çokşükür genelde düşük seyrediyor, dün 12/8 idi, normaldi yani, tuzu da dediğin gibi minimuma indirmek lazım..

Kızlar selam,
Umarım herkes iyidir, herşey yolundadır.. Ben bu sabah evde mutfaktan su alıp salona geçerken birden dengemi kaybettim ayağım kaydı su bardağını düşürmeyeyim derken dizlerimin üstüne düşüverdim.. Hep bir acı olmadı ama içim hiç rahat değil.. Acaba bebişe bşi olmuş mudur? Bi doktora görünsem mi? Normal randevum cuma günüydü ama beklemeden gitsem mi?

Güzel anneler miniğimle ben hastanedeyiz.sabah azcık kanamam oldu.doktor hastanede yatmam gerektiğini söyledi .dualarınızı esirgemeyin.

haklısın o yüzden şüphelendim ben de, dün sorun yaşamadım mesela.. pazar tekrar doktora soracağım bakalım onun yaklaşımı nasıl olacak. tansiyonum da çokşükür genelde düşük seyrediyor, dün 12/8 idi, normaldi yani, tuzu da dediğin gibi minimuma indirmek lazım..
İnşallah hep böyle seyreder canım. Benim de bu civarda gidiyor tansiyonum ama ben ağır preeklampsi nedeniyle kayıp yaşadığım için nefrolojiye de takip oluyorum ve 13/9 u geçerse ilaç başlayacaklarını söylediler. Umarım gerek kalmaz.

Kızlar selam,
Umarım herkes iyidir, herşey yolundadır.. Ben bu sabah evde mutfaktan su alıp salona geçerken birden dengemi kaybettim ayağım kaydı su bardağını düşürmeyeyim derken dizlerimin üstüne düşüverdim.. Hep bir acı olmadı ama içim hiç rahat değil.. Acaba bebişe bşi olmuş mudur? Bi doktora görünsem mi? Normal randevum cuma günüydü ama beklemeden gitsem mi?
Geçmiş olsun canım, bir belirtin yoksa bir şey olduğunu sanmam ama için rahat etmiyorsa git doktoruna, Allah şifa versin.

Arkadaşlar dün ben banyo yaptım saclarimda uzun kurutmadim akşamı çok kötü göğsüm ağrıyor belimede vuruyor ağrısı napsam acaba

merhaba bende 10+3 haftalık hamileyim gecen hafta kahverengi leke ile acile gittim bebeğim iyi iğne yaptılar dinlenmemi önerdiler. 2 mart kontrolüm var zaman geçmiyor. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

canım ya keşke özel sektördede hamilelere izin verseler :KK43:
Allah yardımcınız olsun canım, keşke sizlere de izin verseler, evden çıkılacak gibi değil hava :KK43:

Keşke ama ülkemiz daha o seviyeye gelemedi.özel sektöre de yaptırım zorunluluğu koyulmalı aslında.biz göremedik ama inşallah çocuklarımız görür . buarada benim göğüslerim kaşınıyordu zaten,dünden beride bel bölgemin yanları kaşınmaya başladı.belim kalınlaşıyor ondan mı acaba

merhaba bende 10+3 haftalık hamileyim gecen hafta kahverengi leke ile acile gittim bebeğim iyi iğne yaptılar dinlenmemi önerdiler. 2 mart kontrolüm var zaman geçmiyor. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

benim neredeyse bir aydan fazladır kahverengi lekelenmem var canım.düşük riski olabileceği için progestan 100 mg kullanıyorum günde 3 kere.bana da doktorum kendini çok yorma dedi ve önce 3 hafta ilişki yasağı koydu,sonrasında da ilişkide derine gitmeyin dedi.sen doktoruna biran önce git ilaca başla bence

mustela internette gördüm bende alıp ara ara kullanmaya başlıyayım bari, sutyen evde bende takmıyorum yatarken fln rahatsız eder diye özellikle sabahları sızlıyor :KK43:
Onunla çok ilgisi var.Su çok önce hiç desteği olmayanlardan takıyorum gece de çıkarmıyorum hiç sizin kalmadı.burda birisi yazmıştı takmasanız sizle diye bende o günden beri takıyorum.

Keşke ama ülkemiz daha o seviyeye gelemedi.özel sektöre de yaptırım zorunluluğu koyulmalı aslında.biz göremedik ama inşallah çocuklarımız görür . buarada benim göğüslerim kaşınıyordu zaten,dünden beride bel bölgemin yanları kaşınmaya başladı.belim kalınlaşıyor ondan mı acaba
Evet genişlediğin için oluyor canım, cildini nemlendir bence.

Arkadaslar bisey merak ediyorum kanamasi olan arkadaslar,kanamasi baslamadan once iliskiye giriyolarmiydi acaba? Ben ilk gebeligimde iliskiye girdikten yaklasik 6saat sonra kanamam olmmustu. Bu gebeligimde korkumdan hic iliskiye girmiyoruz...

Kızlar vajinal ağrıları olanlar var mı? Bildiğin cinsel organım sızlıyor ya sinsi sinsi 2 gündür. Rahimin genişlemesine mi bağlı ki acep?
Evet canim bende 11haftanin icindeyken. Bendede oluyodu, simdi 12.haftanin icindeyim hicbise yok hissetmiyomm ve biranonce kontrolumun gelmesini bekliyorum..

merabaa anneler...çatlakları önlemek için kaçıncı haftada krem kullanmaya başlamalıyım ?

Evet canim bende 11haftanin icindeyken. Bendede oluyodu, simdi 12.haftanin icindeyim hicbise yok hissetmiyomm ve biranonce kontrolumun gelmesini bekliyorum..
Ben de şu anda 11. haftanın içindeyim ve çok ağrıyor. Ara ara gelip geçen bir ağrı sinsi sinsi ama çok gıcık! Doktora sorarsan bana da bilgi verir misin canım?

Back