İnşallah hep böyle seyreder canım. Benim de bu civarda gidiyor tansiyonum ama ben ağır preeklampsi nedeniyle kayıp yaşadığım için nefrolojiye de takip oluyorum ve 13/9 u geçerse ilaç başlayacaklarını söylediler. Umarım gerek kalmaz.
Geçmiş olsun canım, bir belirtin yoksa bir şey olduğunu sanmam ama için rahat etmiyorsa git doktoruna, Allah şifa versin.
Çok teşekkür ederim.. Çok şükür kötü bir belirti, ağrı, sızı, kanama yok.. Biraz daha beklicem bir terslik olmazsa artık cuma günü doktora gittiğimde rahatlıcam :)İnşallah hep böyle seyreder canım. Benim de bu civarda gidiyor tansiyonum ama ben ağır preeklampsi nedeniyle kayıp yaşadığım için nefrolojiye de takip oluyorum ve 13/9 u geçerse ilaç başlayacaklarını söylediler. Umarım gerek kalmaz.
Geçmiş olsun canım, bir belirtin yoksa bir şey olduğunu sanmam ama için rahat etmiyorsa git doktoruna, Allah şifa versin.
Güzel anneler miniğimle ben hastanedeyiz.sabah azcık kanamam oldu.doktor hastanede yatmam gerektiğini söyledi .dualarınızı esirgemeyin.
Bende de 2hafta kahverengi leke oldu igne tapildi progestan kullandim ve hala kullaniyorum dr a sirmadim ama iliski risklidir diye dusunuyorum lekelenme bitti ama hala dr ilaca devam et dedi neden acababenim neredeyse bir aydan fazladır kahverengi lekelenmem var canım.düşük riski olabileceği için progestan 100 mg kullanıyorum günde 3 kere.bana da doktorum kendini çok yorma dedi ve önce 3 hafta ilişki yasağı koydu,sonrasında da ilişkide derine gitmeyin dedi.sen doktoruna biran önce git ilaca başla bence
Benim belimde saçlarım vardı bu halsizlikle saclarima bakamadım gittim küt kestirdim dün arkadaşın biri yazmıştı Dr göğsüne viks surebilirsin demişArkadaşlar dün ben banyo yaptım saclarimda uzun kurutmadim akşamı çok kötü göğsüm ağrıyor belimede vuruyor ağrısı napsam acaba
Tabiki ins. Unutmam canim kontrolum haftaya cuma cunku..Ben de şu anda 11. haftanın içindeyim ve çok ağrıyor. Ara ara gelip geçen bir ağrı sinsi sinsi ama çok gıcık! Doktora sorarsan bana da bilgi verir misin canım?
Bende de 2hafta kahverengi leke oldu igne tapildi progestan kullandim ve hala kullaniyorum dr a sirmadim ama iliski risklidir diye dusunuyorum lekelenme bitti ama hala dr ilaca devam et dedi neden acaba
Ooovvv.. Baya varmış ve benimkisi seninkinden önceymiş. Ben senden 1 gün önce gideceğim.Tabiki ins. Unutmam canim kontrolum haftaya cuma cunku..
bende ağrı yok ta ara ara kaşıntı hissediyorum akşamları özellikle, çamaşırlarımı muhakkak ütülüyorum günde iki sefer değiştiriyorum pamuklu olmasına dikkat ediyorum ama yine de korkuyorum mantar fln olur diye ...Kızlar vajinal ağrıları olanlar var mı? Bildiğin cinsel organım sızlıyor ya sinsi sinsi 2 gündür. Rahimin genişlemesine mi bağlı ki acep?
iyi yapmışşın bende hafta sonu kestiricem sıkıldım, iyi ki batıl inançlarımız yok saç kestirmek ömür kısaltırmış falan filanBenim belimde saçlarım vardı bu halsizlikle saclarima bakamadım gittim küt kestirdim dün arkadaşın biri yazmıştı Dr göğsüne viks surebilirsin demiş
Benim ilacim dun bitti kardan cikamiyorum 1gun almasam zarari olmaz insdüşük riskimiz olabileceği için canım.ben doktoruma sordum.sana%90 riskin varda diyemem %10 da diyemem ama %1 risk bile ilaç kullanmanı gerektirir dedi.hem ilacın bir zararı da yokmuş
Saol Allah razı olsun .rabbim hepimizi korusun inşallahRabbim senide bebeğinide korusun canım
Bende hamilelik dusuncesine baslarken sacimi koyuya boyatip kestirdim o ay hamile kaldim kestirmek bagtil inanc ama. Boyatmanin zarari varmis bitkisel bile olsaiyi yapmışşın bende hafta sonu kestiricem sıkıldım, iyi ki batıl inançlarımız yok saç kestirmek ömür kısaltırmış falan filan
Kızlar vajinal ağrıları olanlar var mı? Bildiğin cinsel organım sızlıyor ya sinsi sinsi 2 gündür. Rahimin genişlemesine mi bağlı ki acep?
doktorumla görüşüyorum surekli kanama yok oyuzden iğneyi tedbir amaçlı yaptı. leke devam etmiyo benim şuanda hapa gere yok dedibenim neredeyse bir aydan fazladır kahverengi lekelenmem var canım.düşük riski olabileceği için progestan 100 mg kullanıyorum günde 3 kere.bana da doktorum kendini çok yorma dedi ve önce 3 hafta ilişki yasağı koydu,sonrasında da ilişkide derine gitmeyin dedi.sen doktoruna biran önce git ilaca başla bence
Benim ilacim dun bitti kardan cikamiyorum 1gun almasam zarari olmaz ins
ilk gebeliğim düşükolduğu için ilişki zaten yasak bizdedoktorumla görüşüyorum surekli kanama yok oyuzden iğneyi tedbir amaçlı yaptı. leke devam etmiyo benim şuanda hapa gere yok dedi
doktorumla görüşüyorum surekli kanama yok oyuzden iğneyi tedbir amaçlı yaptı. leke devam etmiyo benim şuanda hapa gere yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?