2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın hamişler ben cinsiyetini öğrenmek istemiyorum 7. aya kadar eğer o zamana kadar bişey olurda kaybedersem cinsiyetini bilirsem daha çok üzülürüm gibi geliyor. eşimde zamanı geldiğinde ben öğrenmek istiyorum sana söylemem diyor. onun bilmesi beni meraklandırıcak ama. sizce çok saçma mı düşünüyorum?

Kızlar günaydın.Daha önce resim yollamıştım.Yorum yapan olmadı.Bizim bebiş burda 11 haftalık. Dr erkekğe benziyor dedi.Sizce ne olabilir.

Eklentiler

• IMG_20150213_184153.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 148
:)) hamiş psikolojisi:)) saçma demiyelim ama öğrensende üzülürsün öğrenmesende..cinsiyetle bi ilgisi yok bu işin. ama öğrenmek istemezsin o senin tercihin tabi. ne kadar erken o kadar rahat hazırlıklar..

canım Allah korusun da kız da olsa erkek de olsa evlat kaybında aynı acıyı hissedersiniz bence.. yani bilmen acini arttırmaz da azaltmaz da.. tabi bu benim fikrim. hem ben kıskanç biriyim mesela ben bilmiycem eşim bilecek cinsiyetini ölsem kabul etmem :) onun da bilmek istemek en doğal hakkı. sen annesiysen o da babası sonuçta. bence öğrenin ne olacak. hem aklına da öyle olumsuz şeyleri getirme bir daha

Kızlar günaydın.Daha önce resim yollamıştım.Yorum yapan olmadı.Bizim bebiş burda 11 haftalık. Dr erkekğe benziyor dedi.Sizce ne olabilir.

pek anlamadigim için bi işlerden bi yorum yapamadım ama maşallah kocaman olmuş kuzun

acars maşallah bebişine benimde 11:40 da randevum var gerginim baya çünkü hem tüm belirtilerim 1 haftadır yok gibi hemde 2 gündür karnım ağrıo ( inşaallah bebişim sağlıklıdır.

günaydın kızlar, dün yine akşam yemekten sonra hazımsızlık gibi şişlik hissettim ellerimde ayaklarımda şişlik hissettim ve nefes darlığı.. bugün türkiyedeki doktoruma yazdım bunlar için erken değil mi diye, normal değil ürik asit böbrek ve karaciğer değerlerine bakılmalı yazdı, öyle canım sıkıldı ki, nasıl gidip derdimi anlatacağım buradaki doktorlara bilmiyorum. tansiyonumu da sordu bugün ölçeceğim akşam..

acars maşallah bebişine benimde 11:40 da randevum var gerginim baya çünkü hem tüm belirtilerim 1 haftadır yok gibi hemde 2 gündür karnım ağrıo ( inşaallah bebişim sağlıklıdır.
Belirtiler bazen dendede olmuyo insan bi an korkuyo ama ara ara olur böyle kötü düşünme oğlumdada böyleydi psikopata bağlamıştım iyice bulntım olmasa kötü oluyçyodum allah korusun meleklerimizi

Bende stres ve korkudan baska hamilelikten hic birsey anlamayan biriyim. Hic guzel degil hicbirseyin anlami yok. Bende hic hayal kuramiyorum malesef

Bende ilk anda çok sevindim ama şuanda endişe daha ağır basıyor ya kötü bişey olursa diye salı günü randevum var benimde inş gene bebişimin kalp atışlarını duyabilirim

niye böyle şeyler düşünüyosun ki rahat ol bence
Belirtiler bazen dendede olmuyo insan bi an korkuyo ama ara ara olur böyle kötü düşünme oğlumdada böyleydi psikopata bağlamıştım iyice bulntım olmasa kötü oluyçyodum allah korusun meleklerimizi
Ben ilk oğlumu 19 haftalık kaybettim o tedirginliği atamıyorum hala,inşallah bir sıkıntı çıkmaz allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın

Gecen perşembe günü leke geldi benden progestan kullanıyorum 1 ay önlem amaçlı kullanacağım. Bir daha olmadı ama karnında sancilarim var en bastan beri aşağı baskı oluyor biraz.

2 li tarama testi ve ayrıntılı USG için randevu aldım 28 ine bakalım hayırlısı olsun. Nisa hastanesine giden var mi ?

canlar bizim buralarda böyle derler, nar kuşburnu ıhlamur karamıh ilk 3 ay uzak dur derler ama yerel bi şey olabilir tabi.

Günaydın kızlar...
Mide bulantılarım azaldı derken dün markette reyonların arasında yığılıp kaldım. Öylece oturdum geçmesini bekledim ve kustum. Rezil oldum. Dünden beri forum çok ilerlemiş. Ben bugün yine dinlenicem. Umarım artkk geçer bu bulantılar

Dramamine biraz azaltıyor bulantıyı bende ama işyerine zor geliyorum çok uyku yapıyor..... ah bir atlatsam aynı senin gibi ben de suya hasretim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…