Hoşbuldum sağolasınhoşgeldin hayırlısı olsun...
:)) hamiş psikolojisi:)) saçma demiyelim ama öğrensende üzülürsün öğrenmesende..cinsiyetle bi ilgisi yok bu işin. ama öğrenmek istemezsin o senin tercihin tabi. ne kadar erken o kadar rahat hazırlıklar..günaydın hamişler ben cinsiyetini öğrenmek istemiyorum 7. aya kadar eğer o zamana kadar bişey olurda kaybedersem cinsiyetini bilirsem daha çok üzülürüm gibi geliyor. eşimde zamanı geldiğinde ben öğrenmek istiyorum sana söylemem diyor. onun bilmesi beni meraklandırıcak ama. sizce çok saçma mı düşünüyorum?
günaydın hamişler ben cinsiyetini öğrenmek istemiyorum 7. aya kadar eğer o zamana kadar bişey olurda kaybedersem cinsiyetini bilirsem daha çok üzülürüm gibi geliyor. eşimde zamanı geldiğinde ben öğrenmek istiyorum sana söylemem diyor. onun bilmesi beni meraklandırıcak ama. sizce çok saçma mı düşünüyorum?
Kızlar günaydın.Daha önce resim yollamıştım.Yorum yapan olmadı.Bizim bebiş burda 11 haftalık. Dr erkekğe benziyor dedi.Sizce ne olabilir.
zencefil iyi bir adet söktürücü çünkü.... allah korusun ama kanamaya ve ya düşüğe sebep olabilir... kullananlar da dozuna dıkkat etmeli.canım zencefil neden önerilmiyor?
Teşeekkür ederim canım.pek anlamadigim için bi işlerden bi yorum yapamadım ama maşallah kocaman olmuş kuzun
Belirtiler bazen dendede olmuyo insan bi an korkuyo ama ara ara olur böyle kötü düşünme oğlumdada böyleydi psikopata bağlamıştım iyice bulntım olmasa kötü oluyçyodum allah korusun meleklerimiziacars maşallah bebişine benimde 11:40 da randevum var gerginim baya çünkü hem tüm belirtilerim 1 haftadır yok gibi hemde 2 gündür karnım ağrıo ( inşaallah bebişim sağlıklıdır.
Bende stres ve korkudan baska hamilelikten hic birsey anlamayan biriyim. Hic guzel degil hicbirseyin anlami yok. Bende hic hayal kuramiyorum malesef
niye böyle şeyler düşünüyosun ki rahat ol bencegünaydın hamişler ben cinsiyetini öğrenmek istemiyorum 7. aya kadar eğer o zamana kadar bişey olurda kaybedersem cinsiyetini bilirsem daha çok üzülürüm gibi geliyor. eşimde zamanı geldiğinde ben öğrenmek istiyorum sana söylemem diyor. onun bilmesi beni meraklandırıcak ama. sizce çok saçma mı düşünüyorum?
Ben ilk oğlumu 19 haftalık kaybettim o tedirginliği atamıyorum hala,inşallah bir sıkıntı çıkmaz allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasınBelirtiler bazen dendede olmuyo insan bi an korkuyo ama ara ara olur böyle kötü düşünme oğlumdada böyleydi psikopata bağlamıştım iyice bulntım olmasa kötü oluyçyodum allah korusun meleklerimizi
canlar bizim buralarda böyle derler, nar kuşburnu ıhlamur karamıh ilk 3 ay uzak dur derler ama yerel bi şey olabilir tabi.canım emin misin? hamilelikte özellikle grip gibi hastalıklarda en başta adaçayı ıhlamur kuşburnu gibi çayları öneriyorlar diye biliyorum .. çok fazla aşırıya kaçmamak kaydıyla elbette..
ılık ballı limon balgamını söker, ıhlamur boğazını rahatlatır, öksürük varsa, bal zencefil olabilir ama zencefil hamilelere pek önerilmez onun yerine az karabiber ile öksürüğünü durdurabilirsin. yine gece yatmadan önce ayakatını vicksleyebilirsin. tabi bol dinlenmece.. birde ilk fırsatta dr danışmanı önerebilirim vitamin takviyesi yada başka birşey ile yardımcı olabilir..
ilk hamileliğimde doğumöncesi hastalanmıştım sezeryandan oldum öksürürken dikişlerim patlayacak sanıyordum. geçmiş olsun cnm...
Dramamine biraz azaltıyor bulantıyı bende ama işyerine zor geliyorum çok uyku yapıyor..... ah bir atlatsam aynı senin gibi ben de suya hasretimBen içiyorum bu ilacı. Hiçbir faydasını görmedim kolum bacağım bi tuhaf oluyor. Sürekli uyuyorum. Mide bulantım da çok çokk fazla. Serum takıldı bugün. 1 aydır bulantıyla yaşıyorum. Dayanacak gücüm kalmadı. En çok istediğim şey doyasıya soğuk su içmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?