çok geçmiş olsun... lütfen ıhlamuru cok kaçırma, malum bitki çaylarının da ilaç etkisi var.... bir de burnunu temızlemen için bir tarif vereceğim, mutlaka uygula.
1.5 su bardaği kaynamış suya 2 çay kasiği tuz ve bir iki damla bebe şampuanı damlat. günde 4-5 kere burnuna ıyıce çekip temizle... bu solusyon ile burnundaki şişkinlik ve tıkanıklık azalacak.
Benim ilk gebeligim dusukle sonuclanmisti canim bi gece uykudan asiri sekilde batmalarla uyandim ama dayanilacak gibi degildi hic kanamam olmamisti mesela o zaman hissettim doktora gottim ayni gun ve kaybettigimizi ogrendik... ama bu kisiden kisiye degisiyo galiba canimmerhaba hanımlar Allah korusun bebeğin kalbi durmus olsa bu duruma vucud tepki veririmi.sadece doktor kontrolundemı belli olur ?
Canim sağol önerin için aslinda AC ta birakmiyorum ana yemeklerin dişinda meyve yiyorum ama buna rağmen müthiş agri var her zamanKendini kesinlikle aç bırakma, gerekirse yarım saatte bir mideni bastıracak besinler al.
Midene gaz yapacak gıdalardan uzak dur, her gıdadan yemek zorunda değiliz, aynı besin grubundan yediğin gıdalarla yemediğinin açığını kapatırsın.
benim doktor kontrolum yaklasıyor böyle dusunceler sarıyor.cok hayal kurmak istemiyorum herseye hazır olmak içinBenim ilk gebeligim dusukle sonuclanmisti canim bi gece uykudan asiri sekilde batmalarla uyandim ama dayanilacak gibi degildi hic kanamam olmamisti mesela o zaman hissettim doktora gottim ayni gun ve kaybettigimizi ogrendik... ama bu kisiden kisiye degisiyo galiba canim
Bazen hic birsey anlasilmiyor bazen kanama basliyor. Benim ilk hamilelikte 11.haftada kanamayla basladi doktorda 9. haftada kalbi durmus dedi.merhaba hanımlar Allah korusun bebeğin kalbi durmus olsa bu duruma vucud tepki veririmi.sadece doktor kontrolundemı belli olur ?
benim doktor kontrolum yaklasıyor böyle dusunceler sarıyor.cok hayal kurmak istemiyorum herseye hazır olmak için
Yok hic oyle dusunme nasil dusunursen oyle olur... Olmazsa bile dusunelim ki hayirli degilmis saglikli degilmis ki bizi birakmis ... Bak simdi cok sukur hala bizimlelerbenim doktor kontrolum yaklasıyor böyle dusunceler sarıyor.cok hayal kurmak istemiyorum herseye hazır olmak için
ilk gebelik olduğu için kafamda deli sorular ya kan pıhtılaşması falanda varsa diye düşünceler var sırada.aklıma getirmiyorum ama doktor kontrolu yaklasınca böyle oluyor ilk zamanlar ya dış gebelikse demiştim kalbi atıyomu dedim :) şimdide bu herseyın hayırlısı olsun tabi .herhalde bu durum bı yakınımın karnında bebeğini 5 aylıkken falan kaybetmesinden kaynaklanıyor.Bende stres ve korkudan baska hamilelikten hic birsey anlamayan biriyim. Hic guzel degil hicbirseyin anlami yok. Bende hic hayal kuramiyorum malesef
Kizlar boyle gecer mi dokuz ay en guzel zamanlar tadini cikaralim:)) tabi size diyorum ama ben daha beterim ama olsun iyi olmaya calisalimBende stres ve korkudan baska hamilelikten hic birsey anlamayan biriyim. Hic guzel degil hicbirseyin anlami yok. Bende hic hayal kuramiyorum malesef
evet orası öyle iyi dusunmek lazım bende oyle dusunme taraftarıyım ama doktor kontrolu yaklasıyor ya işte tamm ikizlerim bi bakmıssın cok dusuncelı bır bakmıssın hıc takmayan ben perşembe gidicez bakalım görmeyeYok hic oyle dusunme nasil dusunursen oyle olur... Olmazsa bile dusunelim ki hayirli degilmis saglikli degilmis ki bizi birakmis ... Bak simdi cok sukur hala bizimleler
Bende çarşamba gidicem insallah ikili test icin bakalim sonuc nasıl cikacak cinsiyetini gosterecek mi bizim minnos cok merak ediyorumevet orası öyle iyi dusunmek lazım bende oyle dusunme taraftarıyım ama doktor kontrolu yaklasıyor ya işte tamm ikizlerim bi bakmıssın cok dusuncelı bır bakmıssın hıc takmayan ben perşembe gidicez bakalım görmeye
ilk gebelik olduğu için kafamda deli sorular ya kan pıhtılaşması falanda varsa diye düşünceler var sırada.aklıma getirmiyorum ama doktor kontrolu yaklasınca böyle oluyor ilk zamanlar ya dış gebelikse demiştim kalbi atıyomu dedim :) şimdide bu herseyın hayırlısı olsun tabi .herhalde bu durum bı yakınımın karnında bebeğini 5 aylıkken falan kaybetmesinden kaynaklanıyor.
Kizlar boyle gecer mi dokuz ay en guzel zamanlar tadini cikaralim:)) tabi size diyorum ama ben daha beterim ama olsun iyi olmaya calisalim
Bu haftalarda ogrenebilirsin bence :) Bende persembe gidicem belki tam belli olur bizimkide.Bende çarşamba gidicem insallah ikili test icin bakalim sonuc nasıl cikacak cinsiyetini gosterecek mi bizim minnos cok merak ediyorum
hadi bakalım inş :) etrafımdakıler bir güzellik geldi diyorlar bana da erkek olurmus oyle olunca.ruyamda da 3 kere erkek bebek gördüm hayırlısı bana daha cok var ogrenmeye .hayırlı ve saglıklı olsunlarda tek duam buBende çarşamba gidicem insallah ikili test icin bakalim sonuc nasıl cikacak cinsiyetini gosterecek mi bizim minnos cok merak ediyorum
Insallah saglikli sihhatli olsunlar da gerisi onemli degilBu haftalarda ogrenebilirsin bence :) Bende persembe gidicem belki tam belli olur bizimkide.
cok geçmiş olsunnn Allah yardımcın olsun canımBenim rahim agzindan ameliyatim var hala iyilesmeden dogum kontrol hapi kullandigim halde hamile kalmisim. Ustune birde rahim tuzlu suyla yikanmisti ve o sirada 3 haftalik hamileymisimDusuk olmadi ama rahim agzi olmadigi icin erken dogum riski ve ameliyat yeri iyilesmedigi icin surekli baski kaynakli sanci agri gecmiyo. Her an birsey olucak diye korkuyorum. Benim kontroller 2 haftada bir en azindan yoksa kafayi yerdim heralde.
Ben de cok fazla ruya gorur oldum ama hic bebek yok yaa:// ya kocamla kavga ediyorum ya kaynanamla :))hadi bakalım inş :) etrafımdakıler bir güzellik geldi diyorlar bana da erkek olurmus oyle olunca.ruyamda da 3 kere erkek bebek gördüm hayırlısı bana daha cok var ogrenmeye .hayırlı ve saglıklı olsunlarda tek duam bu
Cok gecmis olsun canim... Kendini cok yorma dinlenmeye calis yatarakBenim rahim agzindan ameliyatim var hala iyilesmeden dogum kontrol hapi kullandigim halde hamile kalmisim. Ustune birde rahim tuzlu suyla yikanmisti ve o sirada 3 haftalik hamileymisimDusuk olmadi ama rahim agzi olmadigi icin erken dogum riski ve ameliyat yeri iyilesmedigi icin surekli baski kaynakli sanci agri gecmiyo. Her an birsey olucak diye korkuyorum. Benim kontroller 2 haftada bir en azindan yoksa kafayi yerdim heralde.
canım bitkiçayı da içmemeye dikkat et , ıhlamuru, kuşburnu vs hiç önermiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?