• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    473
Yok canim benjm sormam o yuzden degil surekli aglayip bi seyler yiyip icememeye basladm yasadklrmdan dolayi butun ailesi toplanip ustume geldi sinir krizi gecirdim ve o gunden beri onemseyip hastaneye bile goturmedilr simdi aldir diyolr zaten :KK43: randevu anca yarina aldm anenmle gidicem ama icim raht degl bi korkuyorm nedense ondn mide bulantilrm durmstu simdi var iyimj merk ediyorm :KK43:

canım lütfen bu meseleye bir çare bul ya da hakkaten bebeğin için aklından çıkar, bak yemen içmen de etkilenmiş, avmde bayıldım demiştin bu da muhtemelen halsizlikten. Allah korusun bebeğine bişey olsa değer miydi demez misin.. yazık değil mi ufacık bebek seninle birlikte üzüntü çekiyor, bu haftalarda hafıza kayıt yapmaya başlarmış bile.. inan bir ömrü etkilenir, benim annem bana hamileyken belki gençliğinden belki bilinçsizliğinden çok dert etmiş üzülmüş vs akraba şu bu meselelerine, bi de der karnımda top gibi kaskatı olurdun der, ben hala enteresan ama o insanlara karşı bana iyi davransalar bile iyi davranamıyorum sevemedim bir ömürdür, ve hala anneme kızgınlığım var bana haksızlık ettiğini düşünüyorum, kolayca mutlu olan kolayca gülebilen hayatın eğlenceli yüzünü kolayca göremeyen bir yapım var ve bunların ta bebekliğimde olanlardan olabileceğini düşünüyorum.. annemin yanında hala gerilirim daha çabuk sinirlenirim.. tuhaf ama böyle.. sen de evladınla böyle şeyler yaşama, inşallah hallolur aile büyükleriniz konuşsun onlar bi çözüm bulsun böyle olmaz..
 
Kızlar merhaba ben bugün dünyanın en mutlu hamişiyim yaaa.. bebeğimi gördük tam günü gününe ilerliyor 9+5iz ultrasonda elleri ayakları hareket ediyordu eşimle çok ağladık görünce. Doktorumuz maşallah çok hareketli dedi. 3 cm olmusuz neredeyse. Allah hepimizin meleğine sağlık versin. Hepİmizin yüzü gülsün inşallah... bu da benim meleğim :)

Maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin :) Bizle 9+2 olduk bugün :) cuma günü kontrolumuz vardı. 8+6 iken yani. 2.2 cm olmuştu o gün :) Ben hareket de göremedim el ayak vs de... Doktorum jet hızıyla beynine iç organlarına kalp atisina bakıp çekti ultrasonu. Ben tostombik bişey gördüm yani kisacasi :) hatta dedim bu çocuk obez olacak galiba diye :D Ayın 27 sinde ikili tarama için gideceğiz inşallah o zaman daha net gorebilirim sağlıklı bir şekilde hayirlisiyla...
 
evrembus evrembus canım durumuna çok üzüldüm hepimiz ara ara tartışma yaşıyoruz seninki daha ileri gitmiş ama artık yalnız değilsin karnında bi melek var onun için dikkat etmelisin kendine sen üzülürsen oda üzülür bak benim annemde ben doğunca 4.kız oldum diye üzülmüş sütü zehirlenmiş ve ben 1 yaşına kadar devamlı hasta geçirmişim ve hala izlerini taşıyorum bünyem çok zayıf sende yapma değmez hiç biri için eşin eninde sonunda pişman olup gelip sana yalvarıcak umarım herşey gönlünce olur
 
B
evet ne kadar almasak o kadar kar.. ben de ya almadım ya 1 kilo aldım, anlayamadım ödeme göre değişiyor sanırım.. bu sefer daha hareketli olmayı istiyorum eğer uygun olursa hamileliğim..
Bende bulantilar yuzunden 2kilo verdim daha almaya baslamadim ... Birden bicak gibi kesildi bulantilarim simdi iyiyim cok sukur zaten okulda kosturmaca calismaca insallah saglikli bebisler azar kilolu anneler oluruz:))
 
Merhaba bendede 8 haftalıkken kontrolumde doktorum kanama alanı var dedi iğne verdi 5 hafta 1er tane vuruluyorum bu perşembe kontrolüm var bakalım kanama alanı ne durumda olucak.doktordan gelince yazarım durumu. Ama doktorum bi risk taşımaz ama biz önlem alalım dedi igneyi öyle verdi.umarım sıkıntısız geçiririz hayırla bebislerimizi kucağımıza alırız
Aynen canim bizim doktor da kontrol amaçlı dedi 3 günde bir iğne vurdurup 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Kanama olursa muhakkak gel dedi yatıyorum işte bende. Leke kanama falan oldu mu hiç senin canim
 
Kızlar çok fena grip oldum burnum ceşmeyi de geçti :( boğazıma da inecek diye çok korkuyorum. Çünkü bademciklerim şişerse şimdiye kadar hiç antibiyotiksiz geçmedi :( portakal sıkıp içtim, ıhlamur kaynattim. ama aklıma başka yapılabilecek bir şey gelmiyor. önerisi olan var mı? ?
 
Kızlar dün itibariyle progestan kullanmıyorum artık ama bugün bi ayağım lavaboda kaldı sizdede bırakınca böyle olan var mı?
 
Kızlar çok fena grip oldum burnum ceşmeyi de geçti :KK43: boğazıma da inecek diye çok korkuyorum. Çünkü bademciklerim şişerse şimdiye kadar hiç antibiyotiksiz geçmedi :KK43: portakal sıkıp içtim, ıhlamur kaynattim. ama aklıma başka yapılabilecek bir şey gelmiyor. önerisi olan var mı? ?
Bende grip oldum heryerim agriyor.grip olmadim diye seviniyordum nazar ettim kendime :) limon yapip icebilirsin canim bide kivi cok iyi geliyor.
 
Kızlar çok fena grip oldum burnum ceşmeyi de geçti :KK43: boğazıma da inecek diye çok korkuyorum. Çünkü bademciklerim şişerse şimdiye kadar hiç antibiyotiksiz geçmedi :KK43: portakal sıkıp içtim, ıhlamur kaynattim. ama aklıma başka yapılabilecek bir şey gelmiyor. önerisi olan var mı? ?
canım bitkiçayı da içmemeye dikkat et , ıhlamuru, kuşburnu vs hiç önermiyorlar
 
Maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin :) Bizle 9+2 olduk bugün :) cuma günü kontrolumuz vardı. 8+6 iken yani. 2.2 cm olmuştu o gün :) Ben hareket de göremedim el ayak vs de... Doktorum jet hızıyla beynine iç organlarına kalp atisina bakıp çekti ultrasonu. Ben tostombik bişey gördüm yani kisacasi :) hatta dedim bu çocuk obez olacak galiba diye :KK70: Ayın 27 sinde ikili tarama için gideceğiz inşallah o zaman daha net gorebilirim sağlıklı bir şekilde hayirlisiyla...
Görürsünüz bi sonraki kontrolde inşallah canım. Dünyanın en güzel şeyi o ekranda o meleği görmek bence. Allah hepimize nasip etsin kucağımıza almayı. Bu zamanlarda zaten tombiş görünüyo. Kocaman bi kafa gördük mesela biz :)
 
Kızlar çok fena grip oldum burnum ceşmeyi de geçti :KK43: boğazıma da inecek diye çok korkuyorum. Çünkü bademciklerim şişerse şimdiye kadar hiç antibiyotiksiz geçmedi :KK43: portakal sıkıp içtim, ıhlamur kaynattim. ama aklıma başka yapılabilecek bir şey gelmiyor. önerisi olan var mı? ?
Canım nane limon bende grip olmuştum. Annem bi kaç sefer yaptı ben mutfağa giremiyorum :) hemen toparladım. Bi de 1 tane limon yiyebiliyosan ye :)
 
inş hanımlar geçen hafta 9+1 gördüm bebişimi 2.44mm hareket ediyordu minicik . mucizemize kavuşmak için heyecanla bekliyorum ay sonunda kontrolum var günler çok zor geçiyor sürekli merak ediyorum görmek istiyorum. şükürler olsun
 
B

Bende bulantilar yuzunden 2kilo verdim daha almaya baslamadim ... Birden bicak gibi kesildi bulantilarim simdi iyiyim cok sukur zaten okulda kosturmaca calismaca insallah saglikli bebisler azar kilolu anneler oluruz:))

bulantılarım var ama hiç kilo verme durumum yok :)) çünkü ne yesem de bastırsam derdindeyim, normalde ekmek yemediğim halde yiyorum şuanda.. bebişler sağlıklı olsun da veririz inşallah benim de hedefim 10 kilo ile bitirmek..
 
Merhabalar,
Bende Kocaeli'nde yaşamaktayım. 7 haftalık hamileyim, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse bebeklerimiz ikiz. Normal yollarla hamile kaldım tüp bebek falan değil. Çünkü ikiz olduğunda ilk akla gelen bu oluyor ;) .. İkiz bebek olduklarından doğumum çok nizami olmasa da Eylül ayı içerisinde olacak.
İlk hamileliğim olduğundan beslenme, sağlık, spor, alışveriş, doğum vb aklınıza gelebilecek tüm konularda çok hassas davranıyorum.
Her türlü bilgi, deneyim ve paylaşımlarınızı okumak içimi biraz daha rahatlatıyor. Bazı konularda tecrübe bilgi ile doğru orantılıdır diye düşünüyorum.
Şimdiye kadar hiç bir şekilde bulantım olmadı, aksine hamile olmadan önce yemediğim herşeyi yiyorum. Ancak 7.hafta da bu durumda değişiklik olabileceğini söyleyenler var biraz tedirginim.
Hepimiz hamileliğin tadını çıkaralım arkadaşlar :)
 
Merhabalar,
Bende Kocaeli'nde yaşamaktayım. 7 haftalık hamileyim, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse bebeklerimiz ikiz. Normal yollarla hamile kaldım tüp bebek falan değil. Çünkü ikiz olduğunda ilk akla gelen bu oluyor :KK66: .. İkiz bebek olduklarından doğumum çok nizami olmasa da Eylül ayı içerisinde olacak.
İlk hamileliğim olduğundan beslenme, sağlık, spor, alışveriş, doğum vb aklınıza gelebilecek tüm konularda çok hassas davranıyorum.
Her türlü bilgi, deneyim ve paylaşımlarınızı okumak içimi biraz daha rahatlatıyor. Bazı konularda tecrübe bilgi ile doğru orantılıdır diye düşünüyorum.
Şimdiye kadar hiç bir şekilde bulantım olmadı, aksine hamile olmadan önce yemediğim herşeyi yiyorum. Ancak 7.hafta da bu durumda değişiklik olabileceğini söyleyenler var biraz tedirginim.
Hepimiz hamileliğin tadını çıkaralım arkadaşlar :)
Hayırlı olsun canım. Tek seferde iki çocuk ne kadar güzel :) Allah kucağına almayı nasip etsin meleklerini :) herkesin bünyesi farklı canım benim tam 6. Haftada başlamıştı :) herkesin değişik oluyor :)
 
Sevgili anne adayları:anneadayı:
Ben 9 haftanın içindeyim. Hala tansiyon düşüklügü yaşıyorum. Sürekli bir şeyler yiyorum, aç kalmamaya çalışıyorum. Bol sıvı alıyorum. Bulantılar çok ama dayanıp ,canım yana yana bulantiyla yiyip içiyorum, fazla kusma olmuyor,günde en fazla 1 kusuyorum. Bunlara rağmen tansiyonum 9-6 oluyor. Sonra birden 7-4 oluyor. Tabi elim ayağım boşalıyor, dayanılmaz baş ağrısı ve bulantı ile yatma hissi geliyor. Sodali tuzlu ayran, şu, tuzlu şeyler derken 2-3 saate ancak kendime geliyorum. Sizlerde durumlar nasıl?:KK64:
Hah işte olacağı buydu. :KK76:
bu Hipotansiyon beni hastaneye yatırttı:KK51:
birkaç gün hem tansiyon takibi hem de sıvı takviyesi için yatacağım.:110:
işte ve evde kaç haftadır süründüm resmen.:63:
 
Back