- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 158
- 33
hmmm bize hastanenin perinatoloğu baktı.hmmm acıbadem de kendi doktorum baktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmm bize hastanenin perinatoloğu baktı.hmmm acıbadem de kendi doktorum baktı
Yok canim benjm sormam o yuzden degil surekli aglayip bi seyler yiyip icememeye basladm yasadklrmdan dolayi butun ailesi toplanip ustume geldi sinir krizi gecirdim ve o gunden beri onemseyip hastaneye bile goturmedilr simdi aldir diyolr zatenrandevu anca yarina aldm anenmle gidicem ama icim raht degl bi korkuyorm nedense ondn mide bulantilrm durmstu simdi var iyimj merk ediyorm
![]()
Kızlar merhaba ben bugün dünyanın en mutlu hamişiyim yaaa.. bebeğimi gördük tam günü gününe ilerliyor 9+5iz ultrasonda elleri ayakları hareket ediyordu eşimle çok ağladık görünce. Doktorumuz maşallah çok hareketli dedi. 3 cm olmusuz neredeyse. Allah hepimizin meleğine sağlık versin. Hepİmizin yüzü gülsün inşallah... bu da benim meleğim :)
Bende bulantilar yuzunden 2kilo verdim daha almaya baslamadim ... Birden bicak gibi kesildi bulantilarim simdi iyiyim cok sukur zaten okulda kosturmaca calismaca insallah saglikli bebisler azar kilolu anneler oluruz:))evet ne kadar almasak o kadar kar.. ben de ya almadım ya 1 kilo aldım, anlayamadım ödeme göre değişiyor sanırım.. bu sefer daha hareketli olmayı istiyorum eğer uygun olursa hamileliğim..
Aynen canim bizim doktor da kontrol amaçlı dedi 3 günde bir iğne vurdurup 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Kanama olursa muhakkak gel dedi yatıyorum işte bende. Leke kanama falan oldu mu hiç senin canimMerhaba bendede 8 haftalıkken kontrolumde doktorum kanama alanı var dedi iğne verdi 5 hafta 1er tane vuruluyorum bu perşembe kontrolüm var bakalım kanama alanı ne durumda olucak.doktordan gelince yazarım durumu. Ama doktorum bi risk taşımaz ama biz önlem alalım dedi igneyi öyle verdi.umarım sıkıntısız geçiririz hayırla bebislerimizi kucağımıza alırız
Bende grip oldum heryerim agriyor.grip olmadim diye seviniyordum nazar ettim kendime :) limon yapip icebilirsin canim bide kivi cok iyi geliyor.Kızlar çok fena grip oldum burnum ceşmeyi de geçtiboğazıma da inecek diye çok korkuyorum. Çünkü bademciklerim şişerse şimdiye kadar hiç antibiyotiksiz geçmedi
portakal sıkıp içtim, ıhlamur kaynattim. ama aklıma başka yapılabilecek bir şey gelmiyor. önerisi olan var mı? ?
canım bitkiçayı da içmemeye dikkat et , ıhlamuru, kuşburnu vs hiç önermiyorlarKızlar çok fena grip oldum burnum ceşmeyi de geçtiboğazıma da inecek diye çok korkuyorum. Çünkü bademciklerim şişerse şimdiye kadar hiç antibiyotiksiz geçmedi
portakal sıkıp içtim, ıhlamur kaynattim. ama aklıma başka yapılabilecek bir şey gelmiyor. önerisi olan var mı? ?
Görürsünüz bi sonraki kontrolde inşallah canım. Dünyanın en güzel şeyi o ekranda o meleği görmek bence. Allah hepimize nasip etsin kucağımıza almayı. Bu zamanlarda zaten tombiş görünüyo. Kocaman bi kafa gördük mesela biz :)Maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin :) Bizle 9+2 olduk bugün :) cuma günü kontrolumuz vardı. 8+6 iken yani. 2.2 cm olmuştu o gün :) Ben hareket de göremedim el ayak vs de... Doktorum jet hızıyla beynine iç organlarına kalp atisina bakıp çekti ultrasonu. Ben tostombik bişey gördüm yani kisacasi :) hatta dedim bu çocuk obez olacak galiba diyeAyın 27 sinde ikili tarama için gideceğiz inşallah o zaman daha net gorebilirim sağlıklı bir şekilde hayirlisiyla...
Canım nane limon bende grip olmuştum. Annem bi kaç sefer yaptı ben mutfağa giremiyorum :) hemen toparladım. Bi de 1 tane limon yiyebiliyosan ye :)Kızlar çok fena grip oldum burnum ceşmeyi de geçtiboğazıma da inecek diye çok korkuyorum. Çünkü bademciklerim şişerse şimdiye kadar hiç antibiyotiksiz geçmedi
Canım nane limon bende grip olmuştum. Annem bi kaç sefer yaptı ben mutfağa giremiyorum :) hemen toparladım. Bi de 1 tane limon yiyebiliyosan ye :)
Aynen öyle sağolsun annem kalıyor yanımda o bakıyor. Yoksa ölüp giderim açlıktan gene onun sayesinde zorla yiyorun :) üçüncü aydan sonra gecer diyorlar inşallah gecer :)bende hiç mutfağa giremiyorum ya iştahım hiç yokk.
B
Bende bulantilar yuzunden 2kilo verdim daha almaya baslamadim ... Birden bicak gibi kesildi bulantilarim simdi iyiyim cok sukur zaten okulda kosturmaca calismaca insallah saglikli bebisler azar kilolu anneler oluruz:))
Hayırlı olsun canım. Tek seferde iki çocuk ne kadar güzel :) Allah kucağına almayı nasip etsin meleklerini :) herkesin bünyesi farklı canım benim tam 6. Haftada başlamıştı :) herkesin değişik oluyor :)Merhabalar,
Bende Kocaeli'nde yaşamaktayım. 7 haftalık hamileyim, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse bebeklerimiz ikiz. Normal yollarla hamile kaldım tüp bebek falan değil. Çünkü ikiz olduğunda ilk akla gelen bu oluyor.. İkiz bebek olduklarından doğumum çok nizami olmasa da Eylül ayı içerisinde olacak.
İlk hamileliğim olduğundan beslenme, sağlık, spor, alışveriş, doğum vb aklınıza gelebilecek tüm konularda çok hassas davranıyorum.
Her türlü bilgi, deneyim ve paylaşımlarınızı okumak içimi biraz daha rahatlatıyor. Bazı konularda tecrübe bilgi ile doğru orantılıdır diye düşünüyorum.
Şimdiye kadar hiç bir şekilde bulantım olmadı, aksine hamile olmadan önce yemediğim herşeyi yiyorum. Ancak 7.hafta da bu durumda değişiklik olabileceğini söyleyenler var biraz tedirginim.
Hepimiz hamileliğin tadını çıkaralım arkadaşlar :)
Hah işte olacağı buydu.Sevgili anne adayları
Ben 9 haftanın içindeyim. Hala tansiyon düşüklügü yaşıyorum. Sürekli bir şeyler yiyorum, aç kalmamaya çalışıyorum. Bol sıvı alıyorum. Bulantılar çok ama dayanıp ,canım yana yana bulantiyla yiyip içiyorum, fazla kusma olmuyor,günde en fazla 1 kusuyorum. Bunlara rağmen tansiyonum 9-6 oluyor. Sonra birden 7-4 oluyor. Tabi elim ayağım boşalıyor, dayanılmaz baş ağrısı ve bulantı ile yatma hissi geliyor. Sodali tuzlu ayran, şu, tuzlu şeyler derken 2-3 saate ancak kendime geliyorum. Sizlerde durumlar nasıl?![]()