- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 30
5+6 haftalıkken sadece göstermişti doktor dinletmemişti canım bugün daha yeni dinlettiCanim sen kalp atisini daha oncede duymustun dimiii
Doktor yazdıgnda evet 5 lira canım ama eczaneden recetesiz aldıgında 13 lira bende alıyorum cunku hep
Bende kusmaktan 3 kilo verdim canim
ben dün çok kötüydüm bugün daha iyiyim gün gün değişiyor durumum..Kızlar 11-12 haftalara gelindiğinde mide bulantısı azalan var mı?
amin canım sağlıklı olsun da inşallah zaten ilk bebişler hiç farketmiyor cinsiyeti.. doktor söylerse hemen yazıcam buraya zaten :)sağol canım benim :) Allah gönlüne göre versin. önce sağlıklı olsun da gerisini Allah gönlüne göre verir inş. haberlerini bekliyorum cnm :)
Benim 10. haftada oldukça azaldı. Şimdi yine arada bir geliyor bulantı hissi de eskisi kadar şiddetli değil. 10.-11. haftalarda betaHCG hormonu pik yapıp sonrasında düşmeye başlarmış. Onun için mide bulantılarımızın hafiflemesi normalmiş.Kızlar 11-12 haftalara gelindiğinde mide bulantısı azalan var mı?
bende en başından beri kağan kocatepe yi takip ediyorum hatta burada da tavsiye etmiştim. çok güzel açıklamış herşeyi.. 450 gr alma konusuna gelince benimde dikkatimi çekmişti ilk okuduğumda ama ben henüz hiç kilo almadım tabi bu benim için çok sevindirici çünkü nerden baksan 5-6 kilo fazlam vardı ilk 3 ayı kilo almadan atlatırsam çok mutlu olucam :)
Aç olman gerekmez bulantin olunca al, benim sabah değil de bazen akşam oluyor o zaman alıyorum. Bariz azalıyor.bugün unuttum yarın deneyeyim:) açkarnına mı yutacağız 3 kuru fasulye?
vay be süper:) deneyeceğim bugün bulantım olunca:)Aç olman gerekmez bulantin olunca al, benim sabah değil de bazen akşam oluyor o zaman alıyorum. Bariz azalıyor.
Ben bu konuyu sormuştum doktoruma. Progesteron hormonunun etkisiyle kaslar gevşiyormuş ve barsak hareketleri de yavaşlıyormuş. Onun için şişmesi, hazımsızlık şikayetlerinin hissedilmesi mümkünmüş. Bunun için bol su, lifli gidalarla beslenmek ve activia önerdi doktorum. Mümkün olduğunca kabız olmamaya çalışmak gerekmiş çünkü gebeliğin ilerleyen dönemlerinde daha da şişeceğimiz için basur olma olasılığı yüksekmiş bu durumda.o şişlik bende de oluyor, dün resmen 5 aylık gibi oldu karnım akşam, sabaha inmiş oluyor doktora danışacağım normal mi diye, bel ağrısı aynen, heryerim rahatsız oluyor geceleri..
Bak deneyince dua edeceksin bana :)vay be süper:) deneyeceğim bugün bulantım olunca:)
Tebrikler :) hosgeldinMerhaba hanımlar bende Eylül annesi olacağım:)
8+3 haftalık hamileyim :))
:)) çok heyecanlııııı.. Benim çok fena midem yanıyor bugünn anlatamamKizlarr 200gun kalmis gozukuyoo :)
Bütün gebeler birbirinden farklı. Hic bulantı yasamayip cok sağlıklı bebek dünyaya getirenler cok. Bulantı olmasi da normal hormonlar değişiyor. Tabi aşırı bukantidan hastanelik olanlar, aşırı kilo kaybedenler de var böyle bir bulantı sağlıklı olmasa gerek.... en onemlisi bizlerin gönlümuzu ferah tutmamiz...Ikizlarrr nasilsinizz bi sey sorucam mide bulantimin olmasi bebegimin iyi olusugunu gosterir mi sizce ?? Yarin gdiicem doktorumadda merk ediyorm iyi mi
maşallahKızlar merhaba ben bugün dünyanın en mutlu hamişiyim yaaa.. bebeğimi gördük tam günü gününe ilerliyor 9+5iz ultrasonda elleri ayakları hareket ediyordu eşimle çok ağladık görünce. Doktorumuz maşallah çok hareketli dedi. 3 cm olmusuz neredeyse. Allah hepimizin meleğine sağlık versin. Hepİmizin yüzü gülsün inşallah... bu da benim meleğim :)
hoşgeldin cnm hayırlısı olsunMerhaba hanımlar bende Eylül annesi olacağım:)
8+3 haftalık hamileyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?