2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar merhaba ben bugün dünyanın en mutlu hamişiyim yaaa.. bebeğimi gördük tam günü gününe ilerliyor 9+5iz ultrasonda elleri ayakları hareket ediyordu eşimle çok ağladık görünce. Doktorumuz maşallah çok hareketli dedi. 3 cm olmusuz neredeyse. Allah hepimizin meleğine sağlık versin. Hepİmizin yüzü gülsün inşallah... bu da benim meleğim :)

Eklentiler

• 20150216_122339.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 151
Bu arada ben çakmak erdeme gidiyorum doktorum ikili test 350 tl ama pahalı geliyosa dışarda yaptır getir dedi. O kadar paraya gerek yok dedi. Melek gibi bi kadın. Fiyat araştırmasındayım bende. :)

Bende kusmaktan 3 kilo verdim canim

Allah kolaylık versin canım size yaa gerçekten bu kusmalar bitse de rahatlasanız artık.. iyi tarafından bakınca da 3 kilo vermek güzel olsa gerek son aylarda alacağımız kiloları düşününce :) tabi önce sağlık Allah yardımcın olsun canım..

sağol canım benim :) Allah gönlüne göre versin. önce sağlıklı olsun da gerisini Allah gönlüne göre verir inş. haberlerini bekliyorum cnm :)
amin canım sağlıklı olsun da inşallah zaten ilk bebişler hiç farketmiyor cinsiyeti.. doktor söylerse hemen yazıcam buraya zaten :)

Kızlar 11-12 haftalara gelindiğinde mide bulantısı azalan var mı?
Benim 10. haftada oldukça azaldı. Şimdi yine arada bir geliyor bulantı hissi de eskisi kadar şiddetli değil. 10.-11. haftalarda betaHCG hormonu pik yapıp sonrasında düşmeye başlarmış. Onun için mide bulantılarımızın hafiflemesi normalmiş.

evet ne kadar almasak o kadar kar.. ben de ya almadım ya 1 kilo aldım, anlayamadım ödeme göre değişiyor sanırım.. bu sefer daha hareketli olmayı istiyorum eğer uygun olursa hamileliğim..

o şişlik bende de oluyor, dün resmen 5 aylık gibi oldu karnım akşam, sabaha inmiş oluyor doktora danışacağım normal mi diye, bel ağrısı aynen, heryerim rahatsız oluyor geceleri..
Ben bu konuyu sormuştum doktoruma. Progesteron hormonunun etkisiyle kaslar gevşiyormuş ve barsak hareketleri de yavaşlıyormuş. Onun için şişmesi, hazımsızlık şikayetlerinin hissedilmesi mümkünmüş. Bunun için bol su, lifli gidalarla beslenmek ve activia önerdi doktorum. Mümkün olduğunca kabız olmamaya çalışmak gerekmiş çünkü gebeliğin ilerleyen dönemlerinde daha da şişeceğimiz için basur olma olasılığı yüksekmiş bu durumda.

Ikizlarrr nasilsinizz bi sey sorucam mide bulantimin olmasi bebegimin iyi olusugunu gosterir mi sizce ?? Yarin gdiicem doktorumadda merk ediyorm iyi mi

Ikizlarrr nasilsinizz bi sey sorucam mide bulantimin olmasi bebegimin iyi olusugunu gosterir mi sizce ?? Yarin gdiicem doktorumadda merk ediyorm iyi mi
Bütün gebeler birbirinden farklı. Hic bulantı yasamayip cok sağlıklı bebek dünyaya getirenler cok. Bulantı olmasi da normal hormonlar değişiyor. Tabi aşırı bukantidan hastanelik olanlar, aşırı kilo kaybedenler de var böyle bir bulantı sağlıklı olmasa gerek.... en onemlisi bizlerin gönlümuzu ferah tutmamiz...
Bulantım yok bebeğe birsey mi oldu, aman cok bulantım oldu tehlike mi var diye düşünüp durursak huzursuzluk yansır meleklere...
Sevgili anneler sizi pozitif düşünceye davet ediyorum.

maşallah

Merhaba hanımlar bende Eylül annesi olacağım:)
8+3 haftalık hamileyim :))
hoşgeldin cnm hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…