canim bi dr git bence için rahat etsinMerhaba bayanlar bende yeni katıldım aranıza iki gündür gebelik belirtilerim baya azaldı göğüs ağrılarım sık idrara çıkma durumum vb. bu haftalarda benimle aynı durumu yaşayanlarınız var mı doktor kontrolüme 10 gün var ve ben baya endişeliyim(
uyumak o kadar güzelmiş ki yeni anladım :) yalnız değilsinizBen butun gun uyuyorum. Hatta bazen aksamlari yataga bile gelemiyorum oldugum yerde sizip kaliyorum :)
bana da geçen hafta 2 gün oldu ama sonrasında daha beter başladı bulantı,idrara çıkma durumu.her insanda farklı şekilde belirti olurmuş ve farklı şekilde geçebilirmiş ama istersen pazartesi doktora git.özellikle kendi doktorun olması önemli değil bence,kalp atışlarını duy,bebeğin sağlıklı desin yeter.ben dü öyle yaptım da . lekelenmem vardı,doktorum doluydu başka doktora gittim.bebeğimi gördüm,kalp atışlarını duydum içim rahat etti.umarım senin bebeğinde iyidir.Merhaba bayanlar bende yeni katıldım aranıza iki gündür gebelik belirtilerim baya azaldı göğüs ağrılarım sık idrara çıkma durumum vb. bu haftalarda benimle aynı durumu yaşayanlarınız var mı doktor kontrolüme 10 gün var ve ben baya endişeliyim
Biraz soğuk ve mineralli su içebilirsin cnmBana yardım edin lütfen bende su içme alışkanlığı yok ve su içince midem bulanıyo ne yapmam lazımnasıl alışıcam
Aynen bende öyleyim yaa 2 gündür azdı yine kusmuyorum ama halsizlik uyku hali bulantı off diğer oğlumda kusuyodum bunda o yok çok şükürBenim mide bulantılarım azalacağına daha da arttı iki gündür .benim gibi olan var mi?yediğim çıkıyo çok kötüyüm
Benim gibi hep uykuya hasret olan varmı gebelikte
inşallah işe yararKızlarr midem çok kötüüüüüpremesis denedim,dramamine denedim fayda etmedi özellikle sabahtan öğleye kadar lavaboda geçiyor bugün onzyd die bi ilac aldım zofran eşdeğrriimiş dua edin lütfen işe yarasın (zaten yeni atandım,atanır atanmazda 10+10 rapor aldım ay sonuda adaylık eğitimleri başlıcak ne rapor ne izin almam mümkün değil,cuma başlıcam işe ama korkudan ölüyorum böyle nasıl çslışıcam die (inşallah bu ilaç işe yarar ((
Canim ben de dramamine kullaniyordum az da olsa ise yariyor ama cok uyku yapiyor. Bugun dramamine kullanmadim. Icim disima cikti cok kotuyum. Ben de 2 kez rapor aldim. Hala da cok kotuyum ama resmen hasta gibiyiz yapacak bisey kalmiyor.Kızlarr midem çok kötüüüüüpremesis denedim,dramamine denedim fayda etmedi özellikle sabahtan öğleye kadar lavaboda geçiyor bugün onzyd die bi ilac aldım zofran eşdeğrriimiş dua edin lütfen işe yarasın (zaten yeni atandım,atanır atanmazda 10+10 rapor aldım ay sonuda adaylık eğitimleri başlıcak ne rapor ne izin almam mümkün değil,cuma başlıcam işe ama korkudan ölüyorum böyle nasıl çslışıcam die (inşallah bu ilaç işe yarar ((
Ben varım gece 2 de wc için kalkıyorum bidaha uyuyamıyorum sabah 6 gibi dalıyorum bulantı mın da etkisi var bunda galibaBenim gibi hep uykuya hasret olan varmı gebelikte
Çok fena ciddenCanim ben de dramamine kullaniyordum az da olsa ise yariyor ama cok uyku yapiyor. Bugun dramamine kullanmadim. Icim disima cikti cok kotuyum. Ben de 2 kez rapor aldim. Hala da cok kotuyum ama resmen hasta gibiyiz yapacak bisey kalmiyor.
Kızlar bugün çatlaklar için yağ aldım aktardan. Sprey şeklinde. aktar eşinin hamilelik sürecinde 2 tane bu yağdan bitirdigini, catlaginin ve kasintisinin olmadığını söyledi. 4-5 yıldır sattığı bir urunmus. Kokusuna bayıldım sırf kokusu için kullanabilirim :)
Eki Görüntüle 1415992 Eki Görüntüle 1415993
NEKROZ çatlak kremi kullanmak için erken değil mi şimdiden başlayacakmısın
merhaba güzel anne adayları size bi sorum olacak. hamilelikte sucuk yemek yasak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?