- Emoji Skoru
- 756
- Puanlar
- 398
bebeğinin oksijen ihtiyacı arttığı için daha hızlı nefes alıyorsun ve kalbin daha hızlı çalışıyor.ondan halsiz hissediyorsunKizlar benim gibi kol ayak kemiklerimde kalca kemiginde agrilari olan varmi ??neden oluyo bide kalbim hizlaniyo halsislesyorm
Ay canım.. Aynı Göğüs kaşıntısı bende de var yaişten gelince destekli iç çamaşırını çıkarıp, normaline dönüyorum, o Sırada öyle bi kaşınıyor ki, Dediğin gibi yırtacağım sanki pul pul olma durumu bende var. Tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilirse çok memnun olurum
Ayy o nefes alsinda onemli degl dicem de ayyy cok halsizim ya kemik agrilarm nolckbebeğinin oksijen ihtiyacı arttığı için daha hızlı nefes alıyorsun ve kalbin daha hızlı çalışıyor.ondan halsiz hissediyorsun
ben netten baktım da bebeyağı ve badem yağı kullananlar var.ben henüz hiçbirine başlamadım . baem yağı kıllanma yapıyor dedi bir arkadaşımız.
soğuk su iç oda sıcaklığındaki su mide bulandırıyor evet bende bu şekilde atlattım şükür .Bana yardım edin lütfen bende su içme alışkanlığı yok ve su içince midem bulanıyo ne yapmam lazımnasıl alışıcam
mustela ve lireac en iyileri..Bitkisel ne olabilir ki badem yağı tüylenme yapıyormuş başka öneriniz varmı?
Hiç kilo almadım ayniyim.karnım çok şişiyor tuvalete çıkınca rahatlıyorum ancak.Sen kilo aldin mi peki
Premesis in kullanımı nasıl ? Uyki yapiyor muhxuxkullanımıpost: 39429172 .!.:Bana da hiç iyi gelmemişti o ilaç.premesis daha iyi geldi.
Ben Ozelde 60 lira canimSelam kızlar ikili test için nasıl fiyatlar aldınız
Aynen cnm benim de bacaklar cok azaldi.ben de yarin yaptirmayi dusunuyrm.ozel bolgem axaldi baya orayi kendim yavas yavas yaparim.hadi bakalim yarin yaptirdiktan sonra yazalim buraya :) insallah agrisiz atlatirizBacak pek sorun olmaz da özel bölge ne de olsa tedirgin ediyor. Ama yarın gideceğim inş ben de, hazır 2 Yıldır yaptırmışken vazgeçmeyim diyorum. Biraz azalmışken
Doktoru arayip randevu yapma ihtimalin hic yokmu?Merhaba bayanlar bende yeni katıldım aranıza iki gündür gebelik belirtilerim baya azaldı göğüs ağrılarım sık idrara çıkma durumum vb. bu haftalarda benimle aynı durumu yaşayanlarınız var mı doktor kontrolüme 10 gün var ve ben baya endişeliyim(
Ben butun gun uyuyorum. Hatta bazen aksamlari yataga bile gelemiyorum oldugum yerde sizip kaliyorum :)Benim gibi hep uykuya hasret olan varmı gebelikte
Canım olabilir. Doktorlar da diyor bunu bünye alışıyor hemen sıkıntı yapma. Benimde çok kusmam vardı. 5 gündür kusmuyodum bugün başladı gene mesela. aralıklarla belirtiler kaybolup tekrar başlayabiliyor.benim merak ettiğim 11-12. haftalarca bu durum normal mi vücudun gebeliğe alışması ile ilgisi olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?