2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar benim gibi kol ayak kemiklerimde kalca kemiginde agrilari olan varmi ??neden oluyo bide kalbim hizlaniyo halsislesyorm
bebeğinin oksijen ihtiyacı arttığı için daha hızlı nefes alıyorsun ve kalbin daha hızlı çalışıyor.ondan halsiz hissediyorsun

ben netten baktım da bebeyağı ve badem yağı kullananlar var.ben henüz hiçbirine başlamadım . baem yağı kıllanma yapıyor dedi bir arkadaşımız.

Ayy o nefes alsinda onemli degl dicem de ayyy cok halsizim ya kemik agrilarm nolck

Bana yardım edin lütfen bende su içme alışkanlığı yok ve su içince midem bulanıyo ne yapmam lazım nasıl alışıcam

Bana yardım edin lütfen bende su içme alışkanlığı yok ve su içince midem bulanıyo ne yapmam lazım nasıl alışıcam
soğuk su iç oda sıcaklığındaki su mide bulandırıyor evet bende bu şekilde atlattım şükür .

ay bende daha şimdiden sık nefes alıp vermeye başladım 7 aydan sonra oluyordu nefes darlığı ama resmen aldığım oksijen yetmiyor...
badem yağı bebeyağı ben bir şey kullanmayı düşünmüyorum kızlar şu varki eğer etiniz esnek ise çatlamazsınız ama sıkı ise ozman kesinlikle bir şeyler kullanın. ilkinde çatlamadık 2 cide çatlamayız sanırım
bu gün sevgililer günü ve eşim yok tacekistanda da :) neyseki şükür oğlum var dalga geçiyor sabah benle sevgilisiz kaldın diye

Benim mide bulantılarım azalacağına daha da arttı iki gündür .benim gibi olan var mi?yediğim çıkıyo çok kötüyüm

Ikili test için benim doktorum özellikle Zeynep kamili tavsiye ediyor .zeynep kâmilen ikili test için randevu akan var mi ne yapmak gerekiyor

Cok yorgunum ve hep uyuyasim geliyor

Merhaba bayanlar bende yeni katıldım aranıza iki gündür gebelik belirtilerim baya azaldı göğüs ağrılarım sık idrara çıkma durumum vb. bu haftalarda benimle aynı durumu yaşayanlarınız var mı doktor kontrolüme 10 gün var ve ben baya endişeliyim(

Bacak pek sorun olmaz da özel bölge ne de olsa tedirgin ediyor. Ama yarın gideceğim inş ben de, hazır 2 Yıldır yaptırmışken vazgeçmeyim diyorum. Biraz azalmışken
Aynen cnm benim de bacaklar cok azaldi.ben de yarin yaptirmayi dusunuyrm.ozel bolgem axaldi baya orayi kendim yavas yavas yaparim.hadi bakalim yarin yaptirdiktan sonra yazalim buraya :) insallah agrisiz atlatiriz

Benim gibi hep uykuya hasret olan varmı gebelikte

Doktoru arayip randevu yapma ihtimalin hic yokmu?

Merhaba bayanlar bende yeni katıldım aranıza iki gündür gebelik belirtilerim baya azaldı göğüs ağrılarım sık idrara çıkma durumum vb. bu haftalarda benimle aynı durumu yaşayanlarınız var mı doktor kontrolüme 10 gün var ve ben baya endişeliyim

benim merak ettiğim 11-12. haftalarca bu durum normal mi vücudun gebeliğe alışması ile ilgisi olabilir mi

benim merak ettiğim 11-12. haftalarca bu durum normal mi vücudun gebeliğe alışması ile ilgisi olabilir mi
Canım olabilir. Doktorlar da diyor bunu bünye alışıyor hemen sıkıntı yapma. Benimde çok kusmam vardı. 5 gündür kusmuyodum bugün başladı gene mesela. aralıklarla belirtiler kaybolup tekrar başlayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…