2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın hatunlar :) Bugün yine bir çoğumuz bulantı ile başlamış güne... Allah yardımcınız olsun. Size bir önerim var. Biliyorum yiyecek ismi vermemem gerekiyor ama iyiliginiz için vermek zorundayım. Ben sabah mide bulantim olduğu zaman 1 tane yeşil elma şu mayhos olanlardan küçük 1 kutu süt ve bir miktar kuruyemiş yiyorum. Bende çok işe yarıyor. Isterseniz bir deneyin. Umarım faydali olur...

Zaten sizlerin ikinci hamileliği ise daha kolay geçecektir. Dorti için de belki aynı şekilde.

Canım Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.ilk öğrenen sensin.darısı başımıza inşallah.Bende rüyamda doktorun erkek dediğini gördüm.inşallah hepimizin gönlünden geçen olur.

Günaydin kizlar size bir sorum olacakti sari bazende yesil akintim oluyor ama kasinti koku yok progestan fitil kullaniyorum o yapabilir mi 3 hafta once fitil kullanmistim ama gecmedi

Ben fitil felan kullanmadım ama o renk akıntı bende de oluyor... Ve henüz 9 haftalık olmama rağmen karnım baya şişti. İlk hamileliğimde böyle değildi. Toplamda 1 kilo aldım pantolonlarım sıkmaya başladı. Sizde de var mı bu durum?

Ben 62 kilodan 56 ya dustugum icin henuz farkedemedim ama aksamlari giydiklerim sikiyor benide zayiflamama ragmen bence gaz oluyor

Arkadaşlar ben ikili test yapmayı düşünmüyorum ne gelirse Allahtan.bi sorun varsa bile ne biz nede doktorlar hiçbirşey yapamayacagiz nasil olsa. Bilmiyorum bu benim düşüncem.

Arkadaşlar ben ikili test yapmayı düşünmüyorum ne gelirse Allahtan.bi sorun varsa bile ne biz nede doktorlar hiçbirşey yapamayacagiz nasil olsa. Bilmiyorum bu benim düşüncem.
Bence yaptirman bebegin icin daha saglikli. Allah korusun organlarinda bir sorun varsa dogdugu anda mudahele edilmesi lazim. Benim oglumda bobrek buyumesi cikti ve dogumu ozel doktor esliginde yaptim. hic bir ilerleme olmadan atlattik. ya haberimiz olmasaydi bobrek iflas etseydi napardim bilmiyorum.

Allahtan baska kimse bilemez ama bence sen yinede tedbirini al yaptir gerisini Allaha birak

Hanimlar ben bu gebelik takvmini yapamadim ya

Aslinda sende haklisin ama benim ilk cocugumda bisürü şey söylediler dogumdan sonra cok şükür hiçbir sorun çıkmadı ama Allah biliyor ben o ayları ta doguma kadar nasıl gecirdim ondan diyorum ...

Bacak pek sorun olmaz da özel bölge ne de olsa tedirgin ediyor. Ama yarın gideceğim inş ben de, hazır 2 Yıldır yaptırmışken vazgeçmeyim diyorum. Biraz azalmışken

Ay canım.. Aynı Göğüs kaşıntısı bende de var ya işten gelince destekli iç çamaşırını çıkarıp, normaline dönüyorum, o Sırada öyle bi kaşınıyor ki, Dediğin gibi yırtacağım sanki pul pul olma durumu bende var. Tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilirse çok memnun olurum

Kizlar benim gibi kol ayak kemiklerimde kalca kemiginde agrilari olan varmi ??neden oluyo bide kalbim hizlaniyo halsislesyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…